confessions...


- Jag går ständigt runt och är lite täppt i näsan.
- Varje gång jag ser någon jogga tänker jag "HURTBULLE!!!".
- Jag är en sucker för äldre filmer.
- Jag vill inte kalla mig själv perfektionist, men tråkigt nog är jag det (och jag vet att mina päron inte håller med mig på den punkten).
- Jag vill lära mig grekiska.
- Jag kan inte dricka te utan mjölk.
- Jag tycker inte om knarrande snö.
- Jag trummar ofta på saker när jag lyssnar på musik.
- Jag stör mig på ordet "snygg" när det handlar om en människa.
- Jag får lugnande när jag går till tandläkaren.
- Jag vill vara julvärd för Kalle Ankas Jul någon gång.
Vad skulle Freud säga?


Haha, jag drömde skumma grejer inatt. Bland annat att jag var på middag någonstans med alla mina vänner, men allihopa hade på något konstigt vis förvandlats till apor. Medan vi satt och käkade så kom det en flygande maracas och landade i min famn. Det var då jag visste att jag skulle rädda världen!!! Jag sprang ut på balkongen, där min gamla, döda hund satt och hon kunde prata. Vi hoppade från balongen och började rädda världen med min magiska maracas. Eller ja, jag vet inte hur mycket av världen vi räddade för det enda jag minns är att jag att på en sten mitt i skogen och käkade värktabletter (Doliprane 1000 mg, närmare bestämt) som var stora som hus och som hade olika smaker.


Ojoj, ibland skulle jag bara vilja överlämna mig själv åt en drömtydare...

Samlar på mig knäppa idéer.

Så här en söndagkväll kan det vara farligt att varva inredningsbloggar med Ikeas hemsida och Vogue. Haha, mina visioner blir bara mer skumma för varje dag som går, men FAN vad kul det ska bli att flytta! Jag tror dock att jag kommer spola mina konstiga idéer och hålla mig till basics. Eller ja, vi får se helt enkelt.


Och annars då, när jag inte sitter och funderar på möbler, tyger och färger så saknar jag mitt Montpellier en aning. För någon timme sen satt jag här och sakande det pinsamt mycket... Deprimerande mycket faktiskt. Håll tummarna för att jag får en fet lön i maj!!


Hej hopp!

Det där med att jag skulle vara nykter fram till personalfesten ((29:e maj) gick väl sisådär. I fredags efter jobbet blev det några kalla tillsammans med min bror och sen drog vi till Dinos för att kika på band. Efter en kvart kom min bror på att han inte ens gillade bandet så han stack hem och jag (SOM ALDRIG VERKAR VILJA INSE NÄR FESTEN ÄR SLUT) drog vidare till Arken. Okej, den här fredagen hade jag faktiskt riktigt kul och det slutade med efterfest och hela köret.

Igår kom min maama och hämtade mig så det blev en helg ute på Bastö iallafall. Satt i solen, lyssnade på musik och kedjerökte största delen av dagen igår och på kvällen drog vi över till moster för lite skitsnack.

Och hur mycket jag än skulle vilja sitta ute hela dagen idag också, så är det nog en aning för blåsigt för att jag skulle klara av det.

Nej, nu väntar vi bara på detta:

(och min lägenhet förstås!)

Frfrfrfrfreedag


Idag jobbar jag mellan 06.00-21.00. Höhö, det är fint det.
Malin och jag är lediga hela helgen. Malin drar till Karlstad. Jag drar till Bastö.


Ptja, vad kan man säga? It's hard to live in the city.....

Oh, another cloudy, what is it? Thursday?


Det är dött på jobbet. Öken. April och maj lär tydligen vara de lugnaste månaderna på hela året. Jaja, det är väl bara att ta vara på lugnet och värma upp inför sommaren. Juli kommer tydligen vara helvetiskt för caféet, fick jag höra idag. Men det är skönt med stress. Då vet man att man lever.

Jädrans, vad jag skulle vilja vara utomlands för tillfället. Helst skulle jag vilja vinna på lotto, klona mig själv och sticka åt fem olika håll. Det skulle vara fint det.

Min telefon är pajj. Den går inte att ladda, så den har varit strömlös i ett och ett halvt dygn nu. Tur att jag har en så snäll Macke som kommer komma till jobbet med min gamla lur snart.

Ikväll, gott folk, funderar jag på dra till Svarta Katten med mina gamla, goa lussekamrater. Det var år och dar sen vi alla var samlade på samma ställe, så det kan nog bli riktigt kul. Jag vet inte ens om jag träffat alla sen jag kom hem från min språkresa? Well, det visar sig.

Bisous!

Jag vill bara påminna mig själv om att:


Jag har tre väskor med kläder och fyra eller fem par dojjor i Montpellier.
Jag har tre klänningar hos Malin.
Jag har en tröja hos Alle (plus någon väska?).
Jag har en halsduk hos Zaida.
Jag har två handdukar och en tröja i Vingåker.
Jag har diverse smycken utspridda över halva Europa.

Vems prylar har jag?


Bloxorz på jobbet

Malin, den lilla skitungen, har fått mig att bli beroende av ännu ett spel. För något år sedan var det Bubble Shooter som gjorde att jag inte klarade av att lämna datorn på flera timmar, men nu är det Bloxorz som gör att jag sitter som fastklistrad. Eller ja... Jag var tvungen att ta paus från det i några minuter nu så jag inte ska slå sönder någonting. Frustrationen över bana 28 ligger på alldeles för hög nivå! Men jag har gett mig fasen på att jag ska klara det idag. Så det så!

För övrigt är mina två vita shoppingmånader snart över och det känns jäkligt bra. Jag är sugen på lite Frankrikeshopping närmare sommaren, men vi får se hur det går med det. Lina, vad säger du? Vill ni ta hand om en gratisdiskare i några dagar? ;)

Det här är fint det!


Nu har jag äntligen knåpat ihop en massa papper som ska postas IMORGON och inte en dag senare.
Det tänker jag fira med att sätta mig i solen, lyssna på lite skön musik och odla några fräknar.

Ciao!

Jag tröttnade på stadslivet.

Mamma bakar (!!!) cheesecake utan cheese (hon insåg att hon hade köpt Philadelphiaost med gräslök), min dator funkar som den ska; det vill säga trådlöst i sängen, under sängen, i duschen, på verandan och ja... Överallt! Döds-Jens slipper gå i koppel, jag slipper sova på en soffa och framförallt; det finns en fet 5-dagarsknodd att glo på om man får tråkigt.Gillar läget.


Äntligen!


Påskhelgen är så gott som förbi och det är jag glad över. Herregud, vad vi har spenderat mycket tid på vårt kära stadshotell och HERREGUD vad roligt vi har haft! Men nu får utelivet minsann vänta ett tag för annars kommer jag trilla av pinnen väldigt snart. Tur att de bara är påsk en gång i året...


Idag har Malin och jag bara degat hemma hos henne och snart ska vi skutta till Emelie för lite skitsnack. Det blir fint det.

Hej så länge!

Tjo-faderittan-LAMBO!

Hej alla barn nu blire barnprogram.. titta vad mormor lise tar fram en shitzu och en pitbull vipps har vi fått en b
bullshit!


////////////Gästbloggaren Fru Snorkén!
malin hälsar

RSS 2.0