Jag har för dålig fantasi för att komma på roliga och smarta rubriker...


Nog kan man ju känna sig risig iallafall. Idag är den risigaste och mest slitna dagen på länge. Försov mig imorse så det blev panik-fix utan frukost. Great! 
Hade bild två första timmarna och då skulle vi fota till vår reklam. Såklart gav min kamera upp.. Great!
Tyskatimmen var jobbig. Jag hade inte gjort läxan och jag kunde ingenting. Great!
Historian var ungefär som vanligt förutom den lilla detaljen att läraren klagade över att han hade träningsvärk i armen eftersom han hade spelat badminton.. Det var då man verkligen tänkte "YES!! Bertil kommer inte kunna skriva så mycket som han brukar", men icke! gubben tar fram sin krita och skriver som aldrig förr. Great!

Efter det slutade jag och då fick jag värsta bra idén om att jag kunde gå hem från bussen. Det är visserligen 11 km, men vafan. Så jag hoppade på bussen med Robert (som förövrigt fyller år idag) och kände mig pepp på att gå hem.. Näe, egentligen kände jag mig inte pepp alls, men vi kan ju låtsas. När jag nu satt där i bussen ringde min underbara MAMMUT och undrade varför jag hade ringt henne tidigare. Jag förklarade att jag satt på bussen och var beredd på att gå hela vägen hem, men då sa min mamma "NEJ! Jag kommer och hämtar dig!" ååh, det var great på riktigt.

Ironiskt sett har hela den här dagen varit great.

Today's mood: Kill me.. at least for a minute?

Hemma igen

Kom hem från Åbo inatt. Typ runt 3 tiden, så det var väl snarare imorse egentligen. Och jag hade inte sovit på två dygn så mamma tyckte att jag kunde vara hemma från skolan idag. Haha, soft.

Det blev inte så mycket handlat i Åbo eftersom vi huvudsakligen skulle dit på hundutställning. Och jaa, i min mammas värld så går det inte direkt att kombinera shopping och hundutställning även fast hon kanske lovat det från början..
Nej, men allvarligt talat så var det för att det gick asbra på utställningen så vi blev tvungna att stanna där hela dagen typ. Hamnade in i BIS (best in show)-ringen också. Wehoo, det var skitkul även fast det inte var min hund, men vafan.

Jag har även bestämt mig lite mer angående mitt hundköp, men jag tänker inte säga vad jag har tänkt för jag kommer säkert ändra mig ändå, haha!


Men jag fick iallafall lite grejer köpta på båten, bland annat en väska och en vanlig vit t-shirt. Inte för att jag behövde dem, men ändå.


image17

No-lifer-for-sure


Idag är vädret helt perfekt med tanke på att det är slutet på januari. Jag hatar snö och kyla, så därför är det underbart de få dagarna som det är sol nu.
Dock går jag inte ut frivilligt när det är såhär kallt ute. Eller ja, kallt och kallt.. 

Jag har kollat på alla bilder från i somras och konstaterat att det är sommaren man lever för just nu. Mitt såkallade liv skulle vara meningslöst utan sommarloven och det läskiga är att det nästan är helt sant. Det är sjukt. Det är galet. Det är mer skrämmande än Britneys nya paparazzi-boyfriend!!

Nu menar jag inte att jag är någon seg slacker som inte gör någonting förutom skriver blogg och väntar på sommaren. Jag brukar faktiskt vara rätt nöjd annars och pyssla med det ena och andra, men under det senaste halvåret har jag blivit av med de "aktiviteter" som tog upp den största tiden av mitt liv. Egentligen tog det inte ett ens ett halvår. Det tog två dagar. Min häst flyttade, min hund dog. Mer än så var det inte. Det var bara två djur, men de tog upp en jävla massa tid. Min tid, som jag egentligen inte tycker om att spendera på andra.. men jag saknar det. Nu är det bara ett jävla tomrum. En stor fet lucka, som jag inte vet vad jag ska fylla med.

Det löser sig antagligen steg för steg. Min häst kommer hem i början på sommaren och en ny hund ska köpas någon gång under detta år (om jag pallar och hittar någon dvs). Förmodligen kommer jag ändå inte vara nöjd, för det blir jag aldrig, men det kommer nog kännas bättre och ni kommer slippa den här jävla bloggen om ni har tur.

Grattis världen!



Dålig fredag.

I min värld är det meningen att fredagar ska vara bra dagar. Nu har det inte varit en bra fredag på flera veckor och det känns väldigt fel. Idag hade dock min mamma en ny lösning som hjälpte mig lite iallafall; en ny karaokemaskin (den andra gick sönder i somras). Haha, så denna kväll har spenderats skrålande framför en tv - Just the way I like it!

Slappedag imorgon också, Åbo på söndag, Sthlm nästa lördag, troligtvist Sthlm helgen efter det också och FÖRHOPPNINGSVIS också den 26:e Februari.. Snälla, snälla, snälla. Jag skulle fan dö för det! (kanske inte riktigt, men det låter ju bra iallafall).

Nu ska jag kränga godis och kolla film
puss


image13


ååh, GUD!

Så jävla hot så det finns inte...


image12


Nyhetstorka...



Det är lite nyhetstorka just nu alltså. Allting står stilla. Det händer inget speciellt. Mitt liv går under?
Nej, inte riktigt. Just nu är allt ganska chill och hyfsat bra. Med andra ord så är det precis som vanligt. Samma jävla tågbana som alltid med inslag av att det spårar ur ibland när jag får mina impulser.

På tal om impulser så var det Zaida som bidrog med en idag under lunchen.
Vi kom in i matsalen och konstaterade att risotton (eller vad det var) luktade kaninmat. Nåja, vi tog lite mat och satte oss ner vid ett av de fruktade små, runda borden eftersom det bara fanns ett sånt ledigt (vanligtvis brukar det bara sitta konstiga typer vid dessa bord (iochförsig så kankse Zaida och jag räknas till de "konstiga typerna", men whatever)). Ja, vi satt iallafall vid bordet i ca. 1 minut innan Zaida tyckte att det skulle vara gott med en baguette. Sagt och gjort, vi kastade en blick på klockan och konstaterade att vi hade 20 minuter på oss (=STRESS!).
Sen sprang vi ner på stan och köpte mat :)

Det där fick vara dagens story.
Tack och hej!



image11

We were busy..

 

Jo alltså idag har jag spelat Super Mario nästan hela dagen (jag var ut med hunden en timme också, men det räknas inte, haha!). Jag hade glömt bort hur jävla, tokigt kul det spelet är. Ojoj.
Jaa, men iallafall så; SORRY till alla er som jag "inte har haft tid för" idag. Jag har varit lite busy med min Mario ;)


För övrigt så har jag nya gardiner. De ä'la nice!

!"#¤%&/()=?



Idag är jag happy som fan. Haha, tjena humörsvängningar!
Jodå, och Panic släpper ny skiva snart plus att de kommer till sthlm i februari. Fan vad gött det hade vart att fara och kolla. Funderar starkt på det bara jag skulle få någon med mig.
Sen blir det väl Håkan igen. På arenan denna gången :) huhu




mental breakdown


Den här dagen har varit skit på alla sätt och vis.
Jag åkte hem från skolan tidigare, för jag orkade inte vara kvar. Antagligen är jag bara övertrött, för jag brukar inte vara så här hängig. Det som är jobbigt med dåliga dagar är att man oftast gör dem värre än vad de egentligen är. Själv får jag ångest och börjar sakna en massa saker/personer och då får jag för mig att jag ska se på riktiga LIP-filmer. Jag brukar egentligen aldrig lipa, förutom när jag ser på film.. Så då kommer allt på en gång liksom. Jag vet inte om det är positivt eller negativt, men det är väl inget man kan göra något åt antar jag.

En annan jobbig grej är att jag skulle varit till Stockholm nu i helgen, men nu ska jag tydligen inte det iallafall. Fan. Skulle vilja fara nästa vecka på onsdag, men det går väl knappast. Hmm..


Now I'm climbing the walls 'cause I miss you


image10


Helvetestisdag


Jag hatar tisdagar. Fast egentligen tycker jag inte speciellt mycket om någon av veckodagarna, men tisdagar är värst alltså. Det har ingenting med skolan att göra eller något sånt, men jag gillar bara inte tisdagar. Jaa, nu vet alla det.

Idag gick allt på högvarv, och då menar jag ALLT!
Hade historia med Bertil två första timmarna imorse. Sweet. Jag var trött och irriterad. Det slutade med att jag började skriva baklänges helt omedvetet. Haha! Nog ska man ju lyckas med allt ändå..

Jag har funderat på en grej med det här bloggandet. Jag vet inte riktigt varför jag gör det. Kanske för att kunna skriva av mig? men jag vill ju inte att alla ska läsa vad jag skriver. Eller det är klart att jag vill ha många läsare, men jag kanske inte vill att vem som helst läser den här skiten. Jag är lite kluven när det gäller det där.
Annars så har jag funderat lite på vad man ska skriva för att folk ska tycka det är roligt. Det kanske inte ens hänger på vad man skriver? antagligen måste man väl bara vara en jätteintressant person i sig själv. Det är ju förstås inte alla och jag ska inte ens försöka uttala mig om vad jag är, för det har jag ingen jävla aning om.

Jag har iallafall kommit på att när man skriver blogg så försöker man (åtminstone jag) skriva någorlunda seriöst. Inte vet jag varför, men det blir väl bara så. Fast jag är ändå inte så seriös som jag kanske verkar här, men jag inte heller så oseriös som vissa upplever mig annars. Iochförsig så bjuder jag på det. Jag har nog alltid en ironisk underton om jag ska prata om mig själv. Haha!

Om någon skulle råka vara intresserad så köpte jag en ny tunika idag. Och strumpbyxor; lila och mörkbruna! gillar de lila, men de bruna kunde jag ha skippat kom jag på sen när jag prövade dem hemma. De ser liksom ut som helt vanliga svarta. Synd för mig va..

Usch, det här blev ett tråkigt inlägg. Men men, that's life!

Pussehej



image9


Slappedag med yoga och gitarr


Jag har just skrivit en uppsats om hur och var jag kommer leva när jag är 50. Uppsatsen var på tyska (!) så ni förstår ju att det knappast blev sådär jättebra. Nåja, om inte annat så kommer väl min lärare ha roligt när hon läser min skröppliga invandrar-tyska.

Annars hade vi yoga på gymnastiken idag. Det var första gången för mig och grymt roligt! jag gillar det där med att chilla, så det var perfekt för mig, haha!

Nu ska jag ge min gitarr en andra chans. Igår dumpade jag den nämligen i ett hörn, för mina nerver pallade inte mera. Oh well, jag antar att man inte kan bli bra på gitarr efter bara några dagar.




image8

Söndag.

Åh, jag skulle vilja skriva nånting riktigt roligt och intressant så alla skulle tycka om att läsa min blogg. Tyvärr är jag lite för trögtänkt för att kunna komma på något sånt så här snabbt, men bara för att hålla mig uppdaterad så kan jag ju försöka skriva någonting iallafall.


Jo, jag jobbade på agilitytävlingarna idag. Fick skriva resultat på en tavla. Det var nog en av de tråkigaste sakerna jag har gjort i hela mitt liv. Jag bara skrev och skrev och skrev och hann inte ens se på hundarna eftersom jag skulle skriva medan de hoppade banan. Tråkigt och inte alls värt 15 E (ja, för er som inte riktigt hänger med i mitt liv ännu så bor jag på Åland och där har vi euro, haha!).

Nu people ska jag fixa lite tyskaläxor och sånt.
Stay tuned :)


image7


Money makes the world go round..



Vetefan vad hon har käkat, men det låter jävligt bra iallafall. 
Denna låt får gå på repeat i några veckor framöver :)
 


Fredag och drygare än vanligt


Ja, det är grymt mycket drygare än vanligt så därför, dagen till ära, har jag skaffat en blogg! antagligen mera för Fridas skull än för min egen (som om hon inte skulle veta tillräckligt mycket om det här sjuka livet som jag lever), men det är helt okej. Jag kanske tycker det är skönt att sitta och skriva konstiga saker och faktum är att JA, det tycker jag att det är.

En annan anledning till att jag sitter och skriver blogg just nu är ju att bilddagboken har haft inbrottstjuvar. Det känns inte så där jättebra, med tanke på att bdb är en stor det av min vardag. Mitt liv. Mitt allt. Ja, som den äkta bdb-nörden jag är måste jag säga att jag är grymt ledsen över det som har hänt. Synd för mig, I guess.

Nu när jag ändå är på G och inte har något bättre att göra så kan jag ju berätta att det är agilitytävlingar i Eckeröhallen i helgen. Det betyder att jag kommer tvingas (eller frivilligt) åka dit imorgon för att spendera halva dagen med en massa otrevligt folk +deras jobbiga hundar och några få trevliga människor och deras helt underbara hundar. De trevliga människorna har såklart köpt sina hundar av oss, medan de otrevliga människorna kanske egentligen är snällast i världen, men det skiter jag i för alla som kommer dit med hundar som är ouppfostrade, högljudda, fula eller som på något sätt stör mig blir otrevliga i mina ögon. Haha, jag är full av fördomar.  Efter tävlingarna kommer det såklart trilla in typ hundra människor i vårt hus som vill ha kaffe och snacka skit.  Hundfolket har faktiskt redan varit här nu ikväll. Woho, allt som allt var det 21 hundar i vårt hus.
Vi fick iallafall våra hundar DNA-testade. Alla var snälla, förutom Döds-Jens som grät (?) eller hon kanske bara skrek. Jag vet inte riktigt. Hon verkade iallafall tycka att det var obehagligt på något sätt.. Tönt!

Och nuu efter allt skit som jag har skrivit ska jag äntligen sluta.

pussehej!


RSS 2.0