TIHI!

Denna pojke, pojken som inte heter Håkan Hellström alltså, går minsann i min klass. Hihi, egentligen skämdes han lite över detta och ville inte att vi skulle berätta för någon, MEN som gammalt Håkan-fan tycker ju jag att det är hur grymt som helst! Och eftersom att jag är lite snäll iallafall, så tänker jag inte berätta vad han heter. I era liv får han fortsätta vara "pojken på Håkan-omslaget".

Studio

Något som halvt spårade ur idag. Plus en touch av hamsterface. Aldrig mera vidvinkel i studion... Man lär sig något nytt varje dag!

The window song


Slapparsöndag

Idag har Ida och jag legat framför tv:n och kollat repriserna av idol och käkat pizza.
Igår blev det nämligen en liten utgång. Det började hos en av mina klasskompisar och slutade på Voda. Kan nog ha varit en av de lugnaste utgångarna på väldigt länge.
Nu försöker jag ladda ner lite filmer, men det tar verkligen aslång tid... Attans, jag som är så filmsugen.
Senare ska jag försöka gå ut och fota lite.
Yes, där hade ni dagens onödiga information.
Ha det gött!

Ma petite maison

Ghetto style. Men snart kommer det nog se acceptabelt ut. Den kommande veckan ska jag få låna en skruvdragare så tavlorna kommer upp. Jag vill åka till Ikea, jag vill gå på loppis, jag vill fynda, jag vill tapetsera om. Jag vetefan om jag ens vill flytta längre.. Haha!
Men inget slår ju mitt Villa Villekulla. Åh, mitt rökfönster och mitt höga tak. Men detta ska nog bli minst lika fint till slut. Ge mig oändligt med pengar bara... Heheheeee

Hej hopp!

Seminariet idag gick bra! Hoppas jag iallafall... Näe, men jag tror att de flesta av oss hade föreställt oss att det skulle vara värre.
Imorgon blir det en låååång skoldag. Vi ska kolla film mellan 8 och 12, sen blir det två timmar Photoshop (YEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSS, ÄNTLIGEN!!!!!!!!!!!!!!!) och senare tror jag minsann att vi är några från klassen som planerat in myskväll på skolan. Vi har nämligen en asgrym fotostudio som vi tänkte utnyttja. Kan bli hur kul som helst :)
Nu tänkte jag slänga igång en film och försöka sova!
By the way, jag måste vattna blommorna imorgon. Påminn mig gärna!

Så bra gick det...

Idag när jag pratade med Alle sa hon något i stil med "Lise, du måste uppdatera din blogg! Varje gång du skriver att det ska bli bättre så blir det sämre..." Haha, hennes önskan är min lag, typ.
I helgen var jag på Åland en snabbis. Hann med både personalfest och myskväll hos Emelie där gitarren åkte fram. Vetefasen hur ljuva tonerna från min sida var, men trevligt hade vi iallafall.
I söndags åkte vi (ja, Ida var också med) tillbaka till vårt Skövde. Väl på centralen i Stockholm upptäckte vi att alla tåg var svindyra så det fick bli ännu en alldeles för långtråkig bussfärd. Det är tråkigt att vara fattig studerande. Jag skulle helt klart föredra att vara en rik studerande. Då skulle jag slösa pengar på nya tapeter och en massa annat fint till vår lya. För fasen alltså, jag börjar nästan gilla mitt lilla ghetto!
Imorgon har vi vårt första seminarium i skolan så nu ligger jag i sängen och råpluggar Dziga Vertov och John Grierson. Det säger er mycket va?
Det här är iallafall en film av just Vertov som vi såg förra veckan. Antar att ingen kommer orka se hela (även om detta bara är en kort del av den), men det är nästan helt förståeligt. Bara som en inblick i vad vi egentligen gör i min skola...
Och med den här bilden vill jag mest säga att jag aldrig mera vill åka buss hit ner.. Sjukt tråkigt!

BAAALLEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

VÅR TV SUGER!!!!!!! Den visar förbanna ALLA kanaler UTOM TV4!!!
Ida och jag har svurit som två pubertetsstinna tonåringar för att vi inte kunde se på Idol... Haha, men nu går det tydligen att se det på nätet så nu jag vi lugnat oss.
Annars har vi för övrigt tvättat idag. Jag fattade inte hur torkrummet fungerade så jag hängde upp all min tvätt där, lämnade den i cirka en timme och när jag kom tillbaka var allt fortfarande blött. Det visade sig att jag aldrig hade satt på själva fläkten... Bra Lise, BRA!
Nu ska jag tröga vidare med mitt franska Photoshop en stund innan det är läggdags.

Sen kväll med Lise

Nu är Ida och jag inflyttade i vår enorma sjuttiotalstrea i Södra Ryd. Det känns bättre än jag trodde att det skulle göra. Internet är fixat, köket är fyllt med mat och vi har varsin sovplats (Ida, den stackarn sover dock på soffan än så länge, men det ordnar sig snart). Dessutom verkar det vara en hel del från min klass som bor här ute i ghettot, så det ska nog funka ett tag.
Idag hade vi vår första "fotolektion" eller vad man nu ska kalla det (workshop, genomgång av skolans kameror kanske?). Jag var faktiskt lite halvbesviken på den, men alla ligger ju på så olika nivåer så jag antar att det är svårt att få alla att förstå. Allt var rätt bekant iallafall!
Jag lovar, by the way, att det från och med denna höst kommer uppdateras bättre i denna blogg. Både i bilder och text! Sommaren har varit alldeles förskräckligt slapp när det gäller bloggandet.
Nu är det dags att sova en liten stund så jag orkar upp imorgon.
Goodnight sweethearts!

½!"#¤%&/()=?


Bakfylla, lång skoldag, för lite kläder och mensvärk.
Ljuvlig dag, minst sagt!

Igårkväll hann vi med både pubrunda, mellanfest och dans på Kårhuset, vilket var riktigt kul. Idag verkade ingen i klassen vara särskilt på hugget dock.

Ikväll blir det nog bara lugna gatan. Film och florr!

RSS 2.0