Ett år äldre och Vingåker

Igår tog mina tonår slut. Förjävligt är det. Jag känner mig fortfarande som sexton... Jaja, det var en bra dag iallafall och den slutade såklart på Dinos!

Idag tog Alle och jag vårt pick och pack och drog till V-åker. Känns bra att leka lite med "gänget" igen.
Vi hörs någon gång. Men min blogg kommer antagligen att dö snart. Ha! shit happens.

Hard work work

Om två timmar ska jag på jobb. Härliga tider! Jag hade egentligen inte planerat att vara vaken så här tidigt, men nu blev det så iallafall. Om jag går och lägger mig igen vet jag att jag kommer försova mig så det är nog bäst att sitta uppe nu bara.

Nu har det dessutom varit fest konstant i en vecka! och värre blir det när Vingåker är här igen. Jaja, man lever bara en gång!

Och hallå, what's up med vädret nu då? jag tänker fan inte gå genom monsunregn till jobbet, så jag känner på mig att jag får ta en taxi....


Jag lever (otroligt nog)

Jag har varit kass på att uppdatera den senaste veckan, jag vet. Kanske för att Rockoff har börjat eller kanske för att jag har jobbat en del. Men för att uppdatera då:

- Ett helt gäng med Vingåkrare var här förra helgen och då var det knökfullt och knökfylla i Alles lilla etta.
- Äckligt många finnar har kommit och käkat frulle på jobbet och jag har insett med att det inte finns något värre folkslag!
- Jag har varit hem en gång och insett att jag verkligen inte har någonting att göra där längre.
- Mamon har det bra i utkanten av Arlanda och jag ska få bilder någon dag.
- Om cirka två och en halv timme är Vingåker IN DA HOUSE igen.

OOOOOOOOOOOCH.....

JAG HAR EN ITALIENSK BÄDDSOFFA SOM STÅR OCH VÄNTAR PÅ MIG I ETT RUM I MONTPELLIER!!!!!!!!

Skuldkänslor och ångest

Det här är nog det värsta hittills. Om jag någonsin får för mig att köpa en ny häst när jag blir äldre; Snälla, slå mig hårt då för det här vill jag inte uppleva flera gånger! Jag får hoppas på att allt känns bättre när det är över bara.

Och den första som träffar på mig imorgonkväll om jag lyckas ta mig in till stan (jag ska tydligen köra in ENSAM!!) måste påminna mig om att jag ska äta. Det börjar bli länge sen sist.


Väldigt exakt fyra år och en månad

Imorgon kommer vara en jobbig dag.


Hmpf

Alltså vad är det här för sommar? Jag nöjer mig inte med en veckas värme... Jag vill ha värme HELA sommaren! och jag vill inte behöva springa runt i jeans, långärmade tröjor PLUS jacka! nej usch

MMMMHHH, ljuva, iskalla, nordiska skitsommar!
Vem är sugen på att hänga med till Zante i augusti?

Thank god it's friday

Nu är det bara tre dagar kvar tills mina päron kommer hem igen (för jag hoppas innerligt att de verkligen kommer på måndag). Idag har hundarna dock skött sig förvånansvärt bra! eller ja.. Monstervalpen är ju ett monster så hennes hyss räknas inte.

Ikväll blir det lugnt. Tänkte slänga igång "Forgetting Sarah Marshall" och sakna Zante lite mer om en stund. Haha, min vän Glen och jag hade ett internt skämt om den filmen när vi var där nere. Jaja, det är en rolig film i vilket fall som helst och Russel Brand är ju med så därför får den några extra plus i kanten.

Men först ska jag fixa MAT!


Fight!


För ungefär en timme sen hörde jag hur Monique och Döds-Jens började slåss i hallen. Jahapp tänkte jag och gick dit och klappade i händerna lite tills de slutade slåss, sen släppte jag in Döds-Jens i köket och vände mig om och surade lite på Monique. Typ tre sekunder senare när jag vänder mig om ser jag hur hela köket är rött... Det visade sig att Döds-Jens hade blivit biten i örat av den där jävla Monique och sen hade hon sprungit runt i köket och skakat på huvudet. WOHOO, blodbad i köket!

OCH DET TOG EN TIMME ATT STÄDA UPP ALLT!!!!!!!

Personalfest

Vi hade ju personalfest i måndags. Vi hängde lite på Pommern och sen blev det middag, minigolf och Dinos. Mer än så behöver ni inte få veta... haha

Här är några bilder som jag snott av diverse människor på facebook iallafall:


Ensam hemma


Jahaja, mina päron har gjort det igen!!!   "Jo, Lise att vi åker till Skåne idag. Du är hundvakt! Vi kanske kommer hem på måndag om du har tur"

Haha, ja så jag är ensam i huset och försöker hålla ställningarna medan mina föräldrar är på spontantrip till Skiiiååuneee. KUL!

Zante-Svante

Nu är Svante nästan helt bortspolad. Det är bara hans högra fot som syns lite ännu... Men det var en seg hennatattoo måste jag säga. Brukar de inte bara sitta typ tre veckor eller något sånt? jaja, nu är jag iallafall tvungen att åka tillbaka till Grekland och göra en ny. TVUNGEN!!


För ca. 2 (eller 3 kanske?) veckor sen såg den fortfarande ut så där.

Helgen som varit

Galen helg igen. Eller i fredags satt jag ju faktiskt hemma och snorade som en tok, men i lördags. Håhå, var ska jag börja? Vi var ett helt gäng som hamnade hemma hos Emelie och Simon. Som en bra avslutning på Öspelen så spelade vi ölspelet och det var fasen inte nådigt. Senare på kvällen lyckades jag skrapa upp mitt knä någonstans mellan Lilla holmen och torget. Igårmorse vaknade jag upp pigg och glad (jag vet inte vem jag ska tacka för att jag aldrig blir bakis, men jag är jävligt glad för det iallafall!).

Ikväll kör vi igen! Personalmiddag? (jag vet inte om vi ska käka något, men jag hoppas på det) på Pommern. Efter det tänkte jag styra min kos mot Dinos så vi ses där!

Nu ska jag ta tag i mitt rum för det börjar se förjävligt ut. Ser ut som om jag skulle kunna hitta vad som helst under klädhögarna...


day n night

Hittills har den här veckan bestått av sena nätter, tidiga morgnar och för lite kläder. Det har resulterat i att jag blivit helt tokförkyld. Jäklars... Ikväll försöker jag vila upp mig lite så jag kan fortsätta veckan imorgon.
Godnatt!


RSS 2.0