ång-häst!


äää, jag har ångest och panik och jag är inte alls peppad för ny period i skolan.
Eller jag var peppad innan jag kom till skolan imorse, men sen insåg jag att jag är skoltrött (såhär efter en veckas sportlov).. GREAT!

Den här veckan har jag tusen saker jag måste göra, jippie! så går det när man alltid skjuter upp allting.

Frida kom hem från Thailand idag och det är bra!



Annars så gillar jag min nya kjol massor massor (:





Nu ska jag fixa och trixa litegranna och hoppas på att jag blir en bättre människa!


Sy-söndag!


Tro det eller ej, men idag har jag sytt!
Alla minns vi väl syslöjden i högstadiet då jag var på toppen av min karriär som sömmerska. Jag fattar dock inte hur Kris-Stina kunde ge mig så dåligt betyg? (kanske det var pga. just namnet "Kris-Stina"..)

Nja, ärligt talat så var nog aldrig syslöjd mitt starkaste ämne.
Tack som fan för att det finns sprättare iallafall!


Sportlov är great!



...Så jävla kul att man inte har något att göra! eh, ironin flödar.
Imorgon måste jag seriöst göra något vettigt. Jag MÅSTE, för idag har jag inte vart allt för aktiv.

Jag skulle egentligen kunna ringa bilskolan så jag får ta det där jävla körkortet någon gång, men jag vet ändå inte om det är värt det.. Eller visst är det säkert värt det, men vafan, man bor på den här jävla ön i 1 år till och sen behöver man inte körkortet längre. Nåja, får se hur det blir.

Annars så har jag raderat en massa musik från min dator och nu ångrar jag mig lite. Mycket!
Well, ge mig musiktips så blir jag lite gladare (jag är villig att testa nästan vad som helst)

:*


Sista dagen i skolan


Japp, idag är det då sista skoldagen innan sportlovet. Jag har bara tre utgivningstimmar då jag får ut mina prov, sen är jag free to go home!

Ska bli skönt med lov även fast jag inte har något att göra. Fast jag kan ju alltid fara till Stockholm. Hmm, någon som har några förslag annars?
Sitta vid datorn en vecka i streck känns inte så lockande liksom..

Hårproblem


Det är så här; att jag köpte mig ett stycke löshår förra veckan.
Jag har velat haft det hur länge som helst, men nu när jag äntligen fick det så känner jag att det inte ser bra ut. Eller det ser väl bra ut, men jag tycker inte att jag passar i det. En grej kan ju vara att mitt egna hår är ganska uppklippt, medan löshåret bara är långt liksom..

Nåja, jag ska ta det med till frissan så det blir lite uppklippt och sen ska jag kapa av en bra bit av det (för nu är det typ en meter långt) eh.

Jaja, ungefär så här ser det ut nu då (det är dock mycket längre IRL):



Nine in the afternoon


Åååh!

Ny låt, ny video, nytt sound, jag är tönt och jag är lycklig!


Den är grym (både låten och videon), killarna är grymma, de är heta och BRENDON URIE, VARFÖR TAR VI INTE BARA OCH GIFTER OSS?!! haha



Invandrarsvenska hela helgen

För er som har missat det är min systers pojkvän fransman och tjaa.. Nu försöker han lära sig svenska. Han är jävligt duktig måste jag nog säga.
Och ett jävla minne måste han iallafall ha eftersom han kommer ihåg nästan allt han hör direkt.

Nåja, igårkväll var vi på middag hos mormor och morfar och Macke fick en motorsågskalender av min mosters pojkvän. Grejen med kalendern var att det var "pinuppor" som hanterade motorsågarna. Haha!
Jeremi (syrrans pojkvän) skulle ju brilijera med sin svenska så han sa stolt "Erik är som en tomten för Macke!"
Alla applåderade lite och min syster frågade "vad är det för bilder i kalendern?"
Jeremi funderade en stund, men sen sa han " Dett är en kalandern med nakta fittor!"  HAHAHA, underbart alltså!

Idag satt han och förhörde mig på historiaprovet också. Väldigt roligt det med..
Helt plötsligt hör man någon som ropar "LIBERALA PARTIEEEEET!!!" så det ekar i hela huset.

Tyvärr åkte Lina och Jeremi hem idag. Lite tråkigt, men men. Vi åker väl antagligen ner till dem i vår så det är lugnt :)


.lördag


Yes, jag hittade typ en sån klänning som jag ville ha när jag var till sthlm i torsdags. Dock fick jag springa in i cirka 50 butiker innan  jag hittade en jag tyckte om. Det slutade alltså på Scala där jag hittade den där tygtrasan. Egentligen var min plan att slippa gå till Scala över huvudtaget eftersom det är så många som köper sina klänningar där. Nu menar jag inte att Scala är dåligt på något sätt, men det hade ju bara vart kul att komma med något annat när folk frågar var man har köpt sin klänning. Haha, men jaa.. Nu blev det en Scala-klänning och jag gillar den.

Annars då? ja, Lina och Jeremi kom hem igårkväll så då var det full rulle som vanligt. Vi trixade lite med våra cirkuskonster och sjöng en massa karaoke (med en massa promille i blodet (förutom jag då, som har blivit lite anti-alkohol)).
Ikväll ska vi till mormor på middag med feta släkten..



Happy birthday!

Idag fyller min käre far år.
Snart ska jag gå och käka tårta med släkten :)

Idag har det vart en jävligt soft dag. Såg på film två första timmarna i skolan, sen hade jag en massa hål, sen två lektioner och sen fick jag fara hem.
Idag var det även den sista "riktiga" skoldagen för de flesta av treorna, så det var många som var lite finare klädda :) det tyckte jag var trevligt (jag gillar killar i skjortor, haha!).

Imorgon ska jag till Stockholm och (Förhoppningsvis) köpa klänning till karonkan. Hoppas jag hittar någon bara. Jag vet ju precis hurdan jag vill ha, men jag får se vad det blir.
Mamma skulle söka upp min bur under dagen också, så att jag kan köpa ett marsvin i Sverige. Haha, ojoj. Hon vill nog ha marsvinet mer än mig tror jag. Hon säger att jag måste köpa ett släthårigt iallafall, och det var nog det jag hade tänkt också. Jag hade ett långhårigt när jag var mindre, men det var bara jobbigt och det såg ut som en vandrande peruk. Tovigt blev det också.. Just to let you know ;)

Nu ska jag vara lite social
Tjarå!

Snow (hey oh)


Det är massor med snö ute = Kallt och jävligt = Jag mår dåligt av det!

Annars har det väl vart en skön helg. Jag har inte gjort någonting alls och det är gött. Jag skulle nog kunna vänja mig vid såna helger tror jag, för det är grymt skönt att bara sitta hemma och slappa (inte alls lika tråkigt som det låter).
Håhå, fast jag har ändå varit lite aktiv för igår var jag och mami till veterinären med Monique och ögonspeglade henne. Hon var frisk i ögonen så nu är det fritt fram att ta valpar på henne till sommaren. Yeah!
Det roliga är att mamma redan har fått en massa valpbokningar även fast hon inte ens har bestämt hane till Monique ännu. Haha! ojoj.. Ibland förstår jag mig inte på hundmänniskor (fast jag misstänker att jag börjar bli likadan själv).

Nästa helg kommer Lina och Jeremi hem. De stannar bara två dagar, så det är väl kanske inte så mycket att hurra för. Iallafall så skulle de flyga Ryan Air från Montpellier till Stockholm och deras biljetter kostade 1 cent/st.. DET ÄR SJUKT!!!  De som bestämmer vad Ryan Air's flygbiljetter ska kosta måste vara galna. Men, men.. Bra för de som ska flyga antar jag.


RSS 2.0