Karonkahelg

Gårdagen börjades med kladdkaronka i skolan. Frida, Linn och jag var klassledare för 1F och barnen var så duktiga så vi fick en tredje plats i klasskampen. Efteråt stack jag och Robert ner till Fridas lägenhet och käkade och sedan vandrade jag till min bror och fixade mig.

Efter fotograferingen i skolan spenderade jag (och antagligen de flesta andra treorna) ca. 10 timmar på Arken. Middag, rosutgivning, parodier och fylla. Det var fint det. Runt 4-tiden imorse trillade Martin och jag in genom vår ytterdörr och idag är det lite, lite slitnare än vanligtvis. Jag är iallafall stolt över att min klänning fortfarande var hel och ren när jag kom hem.

Imorgon åker vi på kryssning så ikväll måste jag packa. Det kommer vara äckligt, svinigt och jävligt roligt!


Karonkakyssningen förra året

"Barskåp"

Spegelfyllepose


HALLELUJAH!

Jag har äntligen hittat mitt USB-minne!

Jag är så lycklig. Jag trodde ju att det hade blivit ett offer för dammsugaren, men icke! det låg i en väska som jag inte använt på länge bara.

Jag kände att jag behövde berätta det här, ifall det är någon stackare som varit lika ledsen och orolig som jag.
Men nu ska jag sova, så goodnight sweethearts!



Houston, we have a problem


Dagens nästbästa händelse var att Frida äntligen kom hem fån Thailand.
Dagens bästa händelse måste helt klart varit när Frida skulle gå på toa i sin lägenhet och möttes av detta:


Haha, UNDERBART! så skulle jag vilja att det såg ut hemma hos mig hela tiden.
Stackars Frida vet dock inte vad hon ska göra med sina ballonger eftersom det låter som skottlossning när hon smäller dem. Ehehehe.. Creds till pojkarna som satt och blåste ballonger i tre timmar!

AJ

Igår red jag min häst (ordentligt) första gången på pinsamt länge.
Idag känns det i hela kroppen.

Annat var det förr i tiden (ca. två år sen), då vi båda var fit for fight!
Det är inte lätt att bli gammal.


23.23


Japp, klockan är minsann 23.23 nu när jag börjar skriva, men jag känner på mig att den kommer vara betydligt mycket mer innan jag är klar, så trögtänkt som jag är.

Vetefasen varför jag bloggar just nu för jag har egentligen ingenting "på lager" så att säga..
Men jag kan bjuda på fula cambilder iallafall!


Chim chim cher-ee

Under den senaste veckan jag har sett fler filmer än vad jag vanligtvis brukar se under  en hel månad. Idag har jag sett Mary Poppins även fast jag säkert sett den tjugo gånger förut. Skitsamma att det är en barnfilm, den är bra ändå. Och Julie Andrews är snyggare än någonsin i den. Så det så!


HIHIHIHI


Vinterhelvete



Jag tror jag ska flytta till ett varmt land och aldrig mera komma tillbaka hit (iallafall inte på vintern)! seriöst, det var 15 minusgrader imorse (enligt min mamma). FEMTON JÄVLA MINUS! jag går inte ut frivilligt när det är så här kallt och det i sin tur leder till att jag sitter inne hela dagarna och tycker synd om mig själv. Men idag kom iallafall Donnie Darko på Tv1000, så då kändes det lite bättre.

Ikväll ska jag till Dinos och lyssna på Sabaton, som den äkta metalnörden jag är. Eller så är det Robert och min bror som vill ha med mig och tja vafan, jag brukar väl inte säga nej särskilt ofta ändå. Det kan säkert bli kul!


vidvinkel-lise


Bara för att hålla er uppdaterade (och för att roa mig själv en stund)


Idag fick jag mitt hår fixat. Det var fint det. Och nu är jag inte så undercoverblond mera. Mitt hår är mycket kortare nu än tidigare också (det där med att jag skulle låta mitt hår växa kommer aldrig att funka).

Idag kom även Zaida och Ante hit och släpade med mamma och mig ut i skogen. Shit, vilken kondition jag har alltså! helt otrolig.. Eller så inte. Det kändes mest som om jag snubblade fram och flåsade mer än alla hundar tillsammans.

Imorgon ska tydligen min karonkaklänning sys upp eftersom det tydligen är för lång. Mitt förslag var ju dock att köpa ett par nya skor med högre klack så vi skulle slippa sy upp den, men nja.. Det var tydligen inget bra förslag.

Nu när jag ändå är på g och berättar så fantastiskt roliga och intressanta grejer kan jag ju också nämna att dragkedjan till min plånbok har gått sönder. Det tycker jag är bittert. Nu kanske inte ni tycker att det är en särskilt stor grej om dragkedjan till en plånbok har gått sönder, och jag skulle egentligen inte bry mig jag heller om det inte var så att det stod "Valentino" på min kära plånbok (vilket det gör). Hmpf.. Dyra grejer är inte gjorda för att gå sönder. Dyra grejer är inte gjorda för att bli söndertuggade av Döds-Jens heller, men det är en annan histora som handlar om en helt annan dyr grej.

Saconostalgi

Idag bestämde jag mig för att städa och just när jag höll på som bäst hittade jag ett papper från förra året. Inte vilket papper som helst, utan info-pappret som vår självutnämnde reseledare Ida knåpade ihop inför Sacomässan minsann! (saco -07 alltså)

Här är några utdrag:

"Vi åker med Ålandsfärjan till Kapellskär. Båten avgår 07.00 om skorven är i trafik igen. Ombord på båten kan man välja att antingen avnjuta en makalös sjöfrukost till ett självkostnadsprist om 8,00 €, alternativt tvinga i sig en svettig fralla i valfri prisklass i caféet."

"Observera att ÖL, VIN och läsk ingår i detta pris (MAN FÅR DRICKA HUR MYCKET MAN VILL OCH BLI JÄTTEFULL GANSKA BILLIGT :D)"

"Efter buffén är det fritt fram att roa sig på båten, förslagsvis genom att förtära stora mängder alkohol i baren. Andra alternativ är att sjunga karaoke, dansa humppa eller leka i bollhavet. OBSERVERA ATT JAG INTE ANSVARAR FÖR ATT ALLA KOMMER AV BÅTEN!"

"
Båten är iland ca. 23.35, sen ARCHEN!!!"

"Ta med ett glatt festhumör och lite cash till spriten, så dricker vi oss redlösa och firar att vi snart har gått ut lusse!"

Haha, skitkul att läsa för dem som var med och skittråkigt för dem som inte var med (synd för er, I guess). Det firar vi med ett filmklipp som Linn skickade till mig igår. Från årets sacomässa! jätteinternt och jätteroligt :)


Hej överexponering


Nu ska jag och mitt katastrofhår ta ut hunden på en promenad.
Han är helt okej nu när han inte luktar illa längre (valpen alltså).


Mamon

Jag kommer inte på något smart att skriva, men det är ju alltid trevligt med bilder.
Speciellt trevligt är det ju med Mamonbilder ;)


Söndag


Jag orkar inte skriva vad jag har gjort idag. Det är inte särskilt intressant i vilket fall som helst.
Däremot kan jag berätta att jag börjar få lite ångest nu när jag inte har någon skola att åka till mera. Jag kommer bli lat och tråkig och sitta hemma och kolla på E! varje dag... Inte coolt.

Här är lite bilder från idag iallafall:




PYSS


Idag



Ante var på besök och han hade mat med sig

Zaida var på besök

Hansi och Harley var på besök

Marit var på besök

Och det var massor med hundar överallt

Sommarlov



Nu jävlar är skolan slut och det var verkligen på tiden.
Den här dagen har bara varit fin i övrigt.

Jag skrev ett engelskaprov som var så lätt så jag började fundera på om det var jag som gjorde allting fel, men jag hoppas att så inte var fallet.
Jag fick ut lite preliminära resultat i studentskrivningarna och jag blev både glad och besviken.
Jag anmälde mig till högskoleprovet som är någon gång i vår.
Jag fick åka hem med Zaida och Ante som skulle ut och leka med min mamma och hundarna.
Jag var ute och hurtade i skogen med hundnördarna :)
Jag lyckades ladda ner två filmer.
Jag var till stallet och mockade (Zaida, Ante och Ship var med som sällskap)

Och nu sitter jag här. Min mamma har släpat hem en eländig, stackars hundvalp som luktar konstigt. Lukten försvinner inte ens fast hon har duschat honom så jag hoppas att han inte stannar här allt för länge.

Varför kan inte jag spela gitarr?


Tro mig, goda råd är dyra

Sara kommer ofta med bra råd och fina citat.

Till exempel igår vid lunchen: Lise.. Du ska veta att i de lugnaste vatten simmar de fulaste, jävligaste, elakaste fiskarna!
Och idag vid lunchen: Det värsta som finns är människor som utger sig för att vara snälla, fastän de egentligen är elaka.. Det är som om Rödluvan skulle vara en varg! det går inte ihop...


Vi kan med detta konstatera att vi har våra djupaste ögonblick när vi äter.
Buon appetito!



Tack för i fredags, det var trevligt!
Även fast inte alla minns detta...


HUND!


Jag vill ha en hund (bara en, inte sex), men det är nog inte någon nyhet.
Snälla mamma (eller någon annan), ge mig en hund! Jag ska flytta i höst för fasen. Jag kan inte bo utan hund! det skulle vara omänskligt.




Ehehehe


Idag är det tisdag och tro det eller ej, men det har varit en trevlig tisdag. Fikade med en hög människor efter skolan och några sockerkickar senare satt allas våran Emilia och jag och vred oss av skratt. Allt var bara så himla "hirvens" just då. Jaja, jätteinternt och jätteroligt!


För övrigt börjar jag känna mig ensam om att inte nämna att Forever21 är på väg till Sverige. Jag gillar inte ens kedjan för tillfället, men lever i tron om att de kan bättre. Jag går inte riktigt igång på deras kläder för tillfället bara. Det känns som om utbudet av klädjättar med lågbudgetpriser räcker nu (tro det eller ej, men det tycker jag), så länge det inte rör sig om Victoria's Secret förstås. DET hade vart kul!

Vit som ett spöke


Jag har nog aldrig känt mig så blek som just den här vintern. Och inte känns det bättre när alla verkar dra sig mot varmare länder. Okej, kanske inte alla, men många! och de som inte åker lite down south pressar solarium istället (något jag sagt att jag aldrig kommer göra, så jag håller fast vid det) och de som inte gör något av detta är helt enkelt inte lika bleka (eller utseendefixerade?) som jag.

Nåja, min farmor har sagt att fina människor har ljus hy så jag får väl leva på det.
Men södern skulle ändå sitta fint just nu.





Min prins!




och Martin...

Börje är död


Igårkväll var det halt ute på vägarna. Det vet Malin och jag eftersom vi hamnade i ett dike när vi skulle åka in till stan. Det var läskigt som fan. Bilen gled ner i ett dike och sen flög den (ja den flög faktiskt) över vägen och ner i ett annat dike. Stackars Börje (Malins bil) var helt slut och det luktade bränt överallt. Ingen kom till någon större skada iallafall, även fast det var äckligt nära.

Min mamma hade sett spåren och nu hetsar hon som fan.. eheh
Kör försiktigt och använd bilbälte gott folk!

dunk dunk



Jag drack en Red Bull för en stund sen (hur normalt som helst).
Sen kändes det som om mitt hjärta började slå i 180 knyck (inte hur normalt som helst).

Nu har det lugnat ner sig. Hoppas jag. Jag har ingen lust att dö i Red Bull-attack.
Kaffeattack däremot...


If I could turn back time









Jaja, jag vet att jag borde...

..men jag tänker inte plugga!

Jag ser faktiskt fram emot studentskrivningen imorgon. Jag gillar svenska och analysgrejer så det kan nog bli riktigt trevligt (så länge inte mina talanger när det gäller textkompetens dumpar mig).

Här nedan kan vi skåda dagens frilla, som jag gillade så mycket att jag var tvungen att föreviga den, samt min nya thai-phone, som jag är säker på att kommer gå sönder när som helst, därför får den också bli förevigad.





En dag, en provperiod, fem studentprov


Imorgon har jag min allra sista riktiga skoldag. Fyhelveteförbannasatanaperkelesfan vad FINT! de flesta treorna i skolan delar nog samma glädje med mig och därför ska man vara uppklädd imorgon. Det gillar vi (eller jag iallafall).

Efter imorgon väntar en veckas provperiod som består av engelska- och konsthistoriaprov samt en hörförståelse i tyska = chill som fasen!

Och ja, sen är det ju studentskrivningarna också, men det känns helt okej. Om någon skulle vilja plugga psykologi och hälsa med mig skulle det kännas ännu mer okej...


Sörmlandshelg


Helgen spenderades ju som kanske de flesta förstått i hålan Vingåker. Det har vart en jävligt rolig helg, med en hel del spontana händelser.

I fredags gjorde jag mitt livs hittills roligaste fylleköp. Jag köpte en telefon! haha, en jävla chinese-touch-screen-99% like iphone... vetefasen vad jag har att säga om den än. Men roligt var det! mycket roligare än alla grejer jag lyckats sälja på fyllan (två par skor, en väska, min kamera osv.)

I lördags garvade jag lite åt min nyinköpta fake-telefon, vandrade runt på Vingåkers Factory Outlet och drog till Örebro för att gå på bio. Vi skulle se Valkyria, men jag somnade och missade hela filmen... Lite trist.

I söndags åkte vi på cruise runt Vingåkers kommun, vilket kanske inte var sådär jättespännande, men det var trevligt ändå.


Helt klart värd helg. Kul att träffa alla igen. Trist att åka hem. Men vi lär ju ses igen. Som alltid.
Tror minsann att fröken Mattsson skulle slänga upp bilder någonstans, för den som är intresserad.

RSS 2.0