För ni vet vad jag har gjort!
HEYHEY!


Imorgon tar jag studenten (WÄWÄWÄWÄ). Det känns konstigt och ofattbart och bara jättekonstigt. Dessutom känner jag mig gammal.

Mina päron har stressat sönder den senaste veckan för att allt ska vara i ordning tills imorgon. Jag är nöjd bara allt går smärtfritt!

Och så skulle jag förstås vara nöjd om min matlust kommer tillbaka igen. Den har vart kass de senaste dagarna (speciellt efter att vi kom hem från Zante). Jaja, allt löser sig. Någon gång. Eller så får man skita problemen helt enkelt.


Det här blev ett luddigt inlägg, men jag känner mig lite så ibland. Oftast. Alltid.


Största nöjet på Zante- lära britterna svenska!

Tha ertho xana


40 grader i solen. palmer. hav. drinkar. tzatsiki. dansa. sand. "AACHOHOOL". hundar. britter. vin. rescue. poolen. bikini. rob. "kanske det inga gör någgä". free shots. kostas & co. solbrillor. fruktpojken. "OPAAA". zorba. vattenland. ouzo. mad murphy's. världens finaste stol. hetta. bussar. sköldpaddor. nagellack. zigenare. solsting. sugrörsrosor. "Faan, va FULL du ÄÄR". fula skyltdockor. dansa på bardisken. chris brown. sizzle. "schmaka lite". after sun. medousa. space. souvlaki. shirts. bränna. drama. karaoke. lollipops. stuart. "London (Lan-duun) darling".

"I'm not as think as you drunk I am"
Nej, jag har inte längtat hem.


½!"#¤%&/()=`?


Tjena tjena studenten!


Storstan


Idag har jag desperat sprungit runt i varenda butik i Mariehamn och letat efter en bikini eftersom jag inte har någon som passar. Det gick sådär. Kapp Ahl har nog det största och (enligt mig) även det fulaste utbudet. Så där blev det inget köp. Resten av butikerna har färdiga set man kan köpa (som inte heller är särskilt snygga om ni frågar mig), men problemet då är att jag inte kan köpa set eftersom storlekarna blir helt åt helvete då. Jaja, det blev alltså inget bikiniköp för mig så jag får väl leta upp en nudiststrand när vi väl kommer till Grekland.

Jag blev så sur över min icke-hittade bikini så jag sprang iväg och köpte ett par skor. Bruna jesustofflor fick det bli och nu är jag lycklig.  

Det var en gång en onsdag


Och jag blev lite brun på magen och fräknig på näsan.
Och jag insåg att jag schteker på Zakynthos om en vecka.
Och jag började se Breakfast at Tiffany's, men blev störd av ett mail som gjorde mig både lättad och upprörd.
Och nu lyssnar jag på Astronautlåten med Salem och peppar mig själv att sova.

Imorgon hade jag tänk resa till Estocolmo med mig själv, men istället åker jag till den stora, lilla staden Mariehamn för att leta efter diverse prylar som jag kan göra mig lite fattigare. Fint!

#

Jag lyssnar på gammal musik och känner mig nostalgisk. Bara därför bjussar jag på en gammal och nostalgisk bild också!Jag tror jag har en svacka i livet just nu.


Danielle

Här är vår nya, ungerska familjemedlem. Jätteliten, jättesöt, och JÄTTEVILD!
Hur i hela helvete?


Nu har jag suttit här en bra lång stund och funderat på hur man lyckas med det här:

Jag blir snart tokig.

Schizofrenväder

Sol-blåst-mulet-regn-sol-mulet-åska-regn-sol-blåst-regn.
Jävla Norden som man ska behöva bo i.

Tur för mig att jag åker till lite down south om en vecka.

Taormina -08:

Haha, ursäkta mina brottar-ben...


Jobb och regn


Om cirka 40 minuter tänker jag åka på jobb. Hehe, det ska faktiskt bli kul. Hoppas det kommer mycket folk bara. Annars kan jag ju tipsa er om att Bastö Bykrog är helt rätt ställe att vara på en sån här regnig och fin dag!

Regnar det imorgon blir jag ledsen. Det händer nämligen en grej imorgon, men det är lite halvhemligt så jag kan inte berätta vad det är. Men det händer en grej iallafall.


Nu ska jag roa mig en stund innan jag sticker på jobb.


Heyhey


Mina päron har stuckit till Prag för att hämta hem en ny hund. Det räcker tydligen inte med de sex vi redan har. Jaja, det betyder iallafall att jag och Jacob är lämnade som hundvakter. Idag har jag roat mig med att äta, sitta vid datorn, läsa xit och äta lite till. Ungefär... Sen har jag ju varit till hästarna och lite sånt också. Nu sitter jag här och äter igen. Haha, surprise! De som känner mig vet att jag äter ganska mycket (förutom Marit då som anser att jag aldrig äter), men den senaste veckan har jag känt mig hungrigare än vanligt. Såhäääär intressant var det!

Nu ska jag kika på Lord of the flies som jag lyckats ladda ner och sen blir det nog sängen. Jag har ju för tusan min första arbetsdag imorgon!

Det kliar i fingrarna


Eftersom jag åker till Grekland om en och en halv vecka och inte har en enda bikini som sitter bra är jag tvungen (TVUNGEN) att åka till Stockholm någon dag nästa vecka.

Dessa skulle jag kunna hugga om någon ger mig lite pengar och en stund inne på Topshop:
Och skulle någon vänligt själ ge mig ännu lite mera pengar skulle jag inte ha något emot att släpa hem lite extra grejerBy the way så har jag fortfarande ingen klänning till studenten = Jag ÄR faktiskt tvungen att åka till Sthlm nästa vecka!

Alles bilder

Hehe, jag vet att antagligen inte en enda jävel vill se mer bilder från Vingåker, men jag har inget trevligt att skriva så då får det bli så här:


Framme hos Simon!

Öl på taket!

Glad med nya brillor!

Leka med Balles kamera!

Jag försökte mig på några "white chicks-poser".
Alla som inte sett den filmen ska se den SNARAST! (om ni har lika dålig humor som mig alltså)

Killi'n Alan @ Skandiateatern!


Jag vill vara sexton igen

Det var tider det. Och jag vill att den här sommaren blir precis som sommaren -06!Min helg i bilder
Hemma igen


Jag är trött som ett djur. Har vart vaken sen fem imorse och sen har det bara vart tåg, buss, båt, bil resten av dagen känns det som. Lite trist att man inte kunde stannat längre tycker jag. Jag trivs i Vingåker, så vi får väl se om jag tar mitt pick och pack och drar dit i augusti. Kanske. Vem vet.


Igårkväll drog jag och Alle till Henkes nya hus (som för övrigt var så snyggt så jag seriöst funderar på att flytta in med våld). Vi låg utslagna på soffan och kollade Gilbert Grape. Det var fint det.

Live from Vingåker


Nu har Alle, Emelie och jag tagit oss till Vingåker igen. Vi fick finåka Simons Corrado ner hit i fredags och det var fasen inte mycket plats i baksätet på den kan jag säga. I fredagskväll blev Alle och jag lämnade till vårt öde i Simons lägenhet för han skulle ta med sig Emelie och fiska och vi fick inte följa med. Men vi hade det mysigt på "balkongen" med sushi, några öl och en granne som spelade musik för oss.

Igår var det ful rulle hela dagen. Vi sov rätt länge och sen fick vi kasta oss in i duschen i tur och ordning medan Simon åkte iväg och repade med bandet. Sen drog vi hem till Simons päron och käkade och sedan bar det av mot Norrköping där vi stannade resten av dagen/kvällen eftersom vi skulle kolla på Emergenzafestivalen. Killin Alan var såklart bäst (höhöhö) och stämningen var på topp!  Runt 12-tiden började vi dra oss hem mot V-åker och då var det sängen som gällde...

Nu sitter Simon, Emelie och jag och käkar frukost. Alle försvann någon gång inatt och jag måste nog också ut snart för jag misstänker att turturduvorna vill vara ifred. Hehe, måste bara hitta någon jag kan leka med också.

Ciao!

RSS 2.0