Two days to go!


Ja folket, nu är det bara två ynkliga dagar kvar tills jag lämnar er för ett tag. Ingen panik, jag kommer tillbaka lagom till jul (men sen lämnar jag er igen, MUHAHAHA!!!). Jag började packa för någon timma sen och tro det eller ej, men det är inte alls så jobbigt och svårt som jag trodde att det skulle vara. Vanligtvis är jag alltid skitkass på att packa bara för att jag aldrig vet vad jag ska ta med mig, men nu ska jag ju ha precis ALLT med mig så det är bara att slänga ner det i väskorna.

Imorgon blir det staden för hela slanten eftersom jag har hundra saker att göra och hundra människor att träffa. Men nu blir det Snakes on a plane! haha, var tvungen att ladda ner den eftersom Malin och jag önskade soundtracket till filmen i radio idag. Och även Lying is the most fun a girl can have without taking her clothes off!! BÄÄÄÄSSTT!!! hahaha!


Mycket snö, men ingen ficklampa

Ikväll har vi haft 17 hundar i vårt hus. Det blir så ibland när det är hundutställningar på ön. Förutom det har jag vart lite uttråkad, vilket ledde till att jag ställde mig framför spegeln och lekte med diverse penslar...


Haha, tur att bilderna är så dåliga så det ser helt okej ut (inte så extremt med andra ord). Egentligen känner jag mig mest som Inga-Lill-musikläraren-från-lågstadiet. Tror det röda läppstiftet får ryka nu...


Snygg + snygg

Vetefasen hur många gånger jag kollat på den här videon nu. Jag älskar Gabe Saporta och jag ÄLSKAR Leighton Meester! Förbanna, de är toksnygga båda två.


Ny lur


Idag fick jag äntligen min nya telefon. En Ericsson-habadulelabalodelabalalala-någonting. Haha, nej så komplicerad modell är det inte, men jag orkar bara inte gå efter lådan och kolla vad det står på den. Iallafall så hoppas jag att den håller ett tag nu. Har aldrig haft en Ericsson förut så nu är det upp till bevis... Kommer den att överleva i mina händer eller inte? det visar sig.



Annars då


I torsdags var Malin och jag över till vår gamla vän Mikaela Lönkan Lönnqvist och gjorde som på den gamla goda tiden; kollade skräckfilm! Lönkan flyttade till London igår för att plugga film och tv. Jag bläddrade igenom hennes skolas kurskatalog och blev lite frälst. Det fanns massor av roligt i den. Och why not London liksom? Vi ska iallafall åka över någon gång och hälsa på tösen.


I fredags och lördags blev det utgång med Alle som varit hemma över helgen. Mycket fint och mycket roligt. Sista spelningarna med Made In Thailand också.


Och idag har jag hängt med Alle och Malin och Fanny och Alles mormor och litelite med Emelie. Man måste ju på att träffa så många som möjligt nu sista dagarna på ön. Packa borde jag börja göra också. Och slänga in mina converse i tvättmaskinen för de blev lite förstörda efter Skogsröjet och nollningen i Karlstad... hehe.

Nu tänker jag trycka i mig några panadol så jag slipper ligga och gråta i fosterställning inatt igen.


Fasligt gamla, roliga bilder yup, yup


Söndagskänslor

Just nu sitter jag och känner mig jävligt miserabel. Don't know why egentligen, men så är det ju ibland.
Min telefon har fuckat upp sig helt och går knappt att använda längre, min dator är seg och vägrar släppa in mig på facebook och jag är för lite datanörd för att lyckas lösa problemet själv. Dessutom känns det som om jag är döende...

Om 10 dagar flyttar jag till Frankrike. Montpellier närmare bestämt. Det ska bli skönt att komma bort härifrån. Hoppas Johnny Depp vill börja pola med mig där nere, nu när vi ändå kommer bli grannar och allt.

Ska slänga igång någon jävligt sorglig rulle nu istället för att bara sitta och lipa till "Superhuman" som går på repeat.


Till alla grabbar som läser det här vill jag bara säga: Mensvärk är ingen hit!


Dessa springer runt nedanför vårt hus för tillfället:

VICKE & TETRAN!








Vicke var min sköthäst i många år innan jag fick Mamon och jag ÄLSKAR honom!
Snygg är han också. Någon som tror på mig om jag säger att han är 25 år?


Min lur är slut


Båda mina telefoner är pajade nu. Min dåliga thaiphone dog efter Zanteresan och sen dess har jag haft min gamla lur, men nu har den också börjat ge upp. Ska försöka få tag på en ny så snabbt som möjligt. (Gärna en Blackberry!)

hehehehhee


!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Igår flyttade Sara ner till Valencia och FAN vad sugen jag är på att flytta nu. Jag vill bara bort härifrån så fort som möjligt. Orkar inte med alla inskränkta, idiotiska skitstövlar och mytomaner som bor på den här ön längre. Det känns som att man har bott här 20 år för mycket.

Tur att det bara är 17 dagar kvar tills jag drar. Den som vill träffa mig innan det kan ju höra av sig. Jag har mycket inplanerat fram tills dess så jag prioriterar det i första hand nu.



fest på slirarvägen 25A - taivasalo

nu är det fest och lise är rätt så full.. ungefär så här ser det ut! :D




Tack Ralf!

Idag när jag var upp till skolan och hämtade Frida kom min gamla biologi-/geografilärare och frågade efter min mail eftersom han hade bilder som han ville skicka till mig.

Här är en av dem iallafall:

Han är nog minsann lite söt ibland han där Ralf. Jag får ta och svara på hans mail imorgon. Haha!


Jag gör vanligtvis jävligt mycket dumt...


...men idag fikade jag med Frida och det var inte allt speciellt dumt. Vi drog en tvåtimmars standardfika på Svarta Katten och det var fint det. Vi måste göra om det åtminstone en gång till innan jag flyttar!

Annars så var jag nyss ute och gick med hunden. Under den lilla stunden kom jag bland annat fram till att jag är 30 år om 10 år. Ja, det visste jag ju förstås redan, men idag slog det mig hur gammal jag börjar bli. Usch! jag känner mig fortfarande som 16...


En annan sak jag insåg är att det alltid är bra att ha mobilladdaren med sig när man går någonstans. Speciellt om man är som mig. Jag har lämnat den där jäkla laddaren hemma för många gånger i mitt liv. Efteråt undrar man bara hur det skulle se ut nu om man hade haft laddaren med sig då. Jaja, shit happens!

Luddigt inlägg igen, men jag är lite sån.

Så här blev håret för den som undrar föressten. Lite kortare, lite mörkare.


Det är samma sak varje år!

Det blir höst och jag får för mig att jag är mycket lyckligare som brunett. Imorgon ska min kalufs få göra ett besök hos frisören igen. För första gången sen i februari... Hahaha, vetefasen hur många gånger jag fått höra "din häst klipper sig fan oftare än vad du gör".






Storstädning

Nu ska jag tusan ta tag i mitt rum och röja igenom det ordentligt. Jag har inte städat sen jag fyllde år nämligen (vilket är över en månad sen), men det är för att jag knappt har varit hemma. Ändå har det lyckats bli stökigt som fan. Om jag orkar kanske jag tömmer garderoben också, för det skulle verkligen behövas.

Hehe, jag förstår om ni skriker av lycka nu bara för att detta var ett helt otroooooligt intressant inlägg.

Kan.Inte.Sluta.Lyssna

Okej, den här låten är lite av ett svart får när det gäller min musiksmak och den har fasen gått på repeat i flera dagar nu. Så jävla skön! jag vetefasen vad som tagit åt mig.

I never thought I'd fall for you as hard as I did


Lördag lördag lördag

Jag kanske inte är i Vingåker och ser Killin Alan, men jag är lite tusans pepp ändå! Mer än vanligt skulle jag nästan vilja påstå. Vi ses ikväll (hoppas jag.. eheheh)!

Och nej, jag tänker inte gå ut så här


Monster-Maggie

Min hund är kändis!
http://www.xit.nu/

Eller okej, det är inte min hund längre, men det VAR en gång i tiden...


Fredag igen


Jävla skit som jag åkt på! Tack vare min förbannade förkylning har jag knappt fått sova alls. Och varje gång jag faktiskt höll på somna fick jag ångest och trodde att jag skulle dö. Ingen hit... Det blir ingen utgång för mig ikväll. Däremot ska jag ta mig in till stan och hämta mina jeans som jag lagt undan.

Nu ska jag duscha och sedan ska jag ägna lite tid åt det här:




Helgen

Jaja, lite sent kanske, men nu drar jag iallafall en uppdatering om förra helgen.
På torsdagen drog jag ner till Alle i Karlstad och som straff för det blev jag tvingad att vara med på hennes nollning. Inget fel med det egentligen, för det var sjukt kul. Hon har verkligen hamnat på rätt ställe!

I fredags lyckades vi släpa våra slitna kroppar till Vingåker. Det var bara att hoppa in i duschen och sen skulle vi ut på äventyr igen. Det blev middag hos Philipsson och lite senare plockade vi upp Sara på tågstationen för att sedan åka in till Katrineholm. Vi lyckades (på något jäkla vänster) komma in på Harrys även fast åldersgränsen var 23. Antagligen var det för att vi var de enda brudarna där (om det nu skulle vart flera tjejer där så var de jävligt duktiga på att gömma sig måste jag säga).

I lördags åkte jag motorcykel och trodde att jag skulle dö. Okej, det gick inte alls särskilt fort, men jag är mesig när det gäller sånt. Första och definitivt sista gången jag sätter mig upp på en sån jäkla skorpsåg! Mot kvällen drog vi iväg på Skogsröjet och OM det var röj! Kul som attans!

Borta i Svearike lyckades jag dessutom åka på en dunderförkylning (antagligen grisfeber) så nu sitter jag med täcken och filtar runt mig, fryser som fan och håller på hostar upp mina lungor. Jag ber en bön för att det har blivit bättre tills imorgon. Annars får jag ta det lugnt bara och åka ut på lördag istället. Äh, den som lever får se.

RSS 2.0