ÖSTERMALM!


I söndags bosatte jag mig på Östermalm. I Skövde dock (inte för att en tvåa på Östermalm i Stockholm hade vart fel det heller) och jag är jävligt nöjd för tillfället. Det saknas fortfarande en jäkla massa möbler och mina element verkar inte riktigt fungera som de ska för det är svinkallt även fast det står uppskruvade på högsta värme, men jag är ändå jäkligt glad.

Jag ska försöka slänga upp lite bilder imorgon.


För övrigt så började skolan idag. Det känns skönt att få komma igång med någonting igen efter en massiv ledighet. Filmmanus och en vettig moodboard står på min agenda de kommande veckorna. Roligt, roligt!

Imorgon ska vi från skoltidningen sticka iväg på vår allra första sittning för att visa upp oss lite. Temat är maffia... och jag har INGENTING rent att ta på mig. Fuck.

Well, det löser sig alltid.

Godnatt!

Oh, ledighet.


Kursintroduktionen är överstökad. Nu blir det ledighet i en och en halv vecka framåt. WHAT TO DO?! Jag förstår fan inte hur folk klarar av att vara lediga. Jag är redan rastlös (efter tre timmar)...

Men kursen verkar bli sjukt kul iallafall (när vi väl sätter igång på riktigt). Var och en ska göra en egen kortfilm och fota inom ett visst tema, vi ska ha utställning, vi ska till Hasselblads i Göteborg på studiebesök OCH det bästa av allt är att vi slipper hemtenta under denna kurs. Halle-fuckin-lujah!

Nu ska jag försöka aktivera mig med något.
Ciao!

JAAAAA!!

Världens konstigaste dag som i princip började med att jag fick räkna ut hur fattig jag kommer vara de närmaste månaderna slutade lyckligt med att jag dödade mitt sista mentala monster. Hoppas min kära lärare godkänner allt nu och att jag kan leva lite igen.

Imorgon börjar vi ny kurs. "Fotografi och video, teori och praktik", tror jag minsann att den heter och jag är pepp till tusen. Dock kommer vi vara lediga sjukligt mycket i början. Denna vecka går vi till exempel bara tisdagen, sen är vi lediga fram till torsdag nästa vecka. Som sagt; SJUKLIGT! 

Well, kanske jag borde skriva att Zaida har joinat mig här i Skövde också. Det tycker jag är trevligt.
Och något som också är trevligt är att jag flyttar första februari (därav fattigdomen) och Zaida får snällt följa med mig. Visionerna flödar! 

Näej, produktiv, negativ, jävligt bra dag, kallar jag detta!
Over and out.
 


Nytt år


Nyår firades lika ordentligt som alla hoppats på och det var grymt.

Jag ska försöka uppdatera det här blogghelvetet oftare. Mest för min egen skull (mahaha) så jag vet vad jag håller på med.

Ikväll ska vi fira en klasskamrat som fyllt år.
Medan jag gör det kan alla kika på detta:

Min alldeles första film. Håll i hatten!


RSS 2.0