Helt bra helg


Amanda och jag har rätt många arbetsuppgifter... Bland annat så måste vi: ÄTA, dricka, åka på inköpsresa till Godby, glida runt på Amandas scooter, dansa, äta lite till, dricka lite mer, uppträda i köket, lära engelsmännen svenska, spela minigolf och stå i en kiosk och se snygga ut. Men vi gillar det!

Nu ska jag tvätta kläder och ringa hovslagare och packa och slita hela dagen så jag kan åka till staden sen. Börjar jobba kl. 05.30 på pommern imorgonbitti. Jag har ju vant mig vid att få sluta jobba 2-3 på natten så jag vetefasen hur det här ska gå... Mitt liv som normalt fungerande människa kommer snart vara över iallafall!

countryfestival

Haha, jag gillar att jobba! Jag gillar mina jobbarkompisar och jag gillar definitivt fulla människor som dricksar!
Dock gillar jag inte att ingen fattar att koisken också funkar som en bar. Hallå, Veranda och jag är trötta på att bara få hämta vatten åt engelsmän! Kom till kioskbaren för den är bäst!

Jag och Amanda snackade föressten med Rednex igår. Haha, det ni!

Nu ska jag lägga mig ute i solen i någon timma innan jag drar på jobb igen.
Ciao!

King of pop

Jag antar att jag inte är den enda som kommer blogga om Michael Jackson idag. Men det är ju så jävla bedrövligt att stackaren var tvungen att kolavippen precis just nu...

För att göra det här kort; Han var och är fortfarande grym!


Fasen Luke!

Det är ju jävligt synd att man inte befinner sig i Borlänge på P&L och ser Kooks...
Men jaja, jag får väl bara hoppas att ryktena man hört om att de ställt in spelningen är sanna.


Våra nya namn


På mitt jobb får man inte behålla sitt riktiga namn. Amanda till exempel har fått smeknamnet Veranda. Alla manliga kockar heter Hugo, förutom Janke då, som även kallas Bruno. Kjell kallas Kälke och de två finska tjejerna som städar och har hand om frukosten heter Mixie & Trixie (jag vet faktiskt inte vad de heter på riktigt). Det enda jag har hört att Jenni har blivit kallad hittills är "satan vilken häck". Julia fick bli Regnbågs-Ulla idag och sen har vi ju Nickelback också. Jag är tills vidare, fortfarande, Kiosk-Doris tills någon kommer på något bättre.

Tjena solen!


Det blev en slappedag iallafall. Helt okej för mig eftersom det enda jag gjort är sovit ute i solen. Nu på kvällen fick jag däremot order om att ta mig till bykrogen och vara social. Också helt okej för mig.

Nu ska jag ta tag i "uppdrag översätta menyer" så jag får det gjort.

Måndag va?

Idag har jag gjort det sommaren är till för; solat!
Senare på dagen kom Robert hit och pillade lite på min kamera och sedan fick jag den stora äran att köra hans bil in till stan. Det gick ganska bra tror jag, men Robert kanske har en annan åsikt. Haha, vad vet jag.

För en stund sen när jag skulle åka från stallet lyckades jag slå bildörren i huvet på mig själv. Lyckat. Väldigt lyckat! Jag får väl vara glad om jag slipper bulor och blåtiror.

För övrigt så var midsommar bra och ja, jag slänger troligtvis upp bilder här snart. Lina åkte tillbaka till Frankrike natten till lördagen och det var ju trist. Men vi lär nog ses snart igen verkar det som. Dessutom snodde hon ju kläder av mig som jag "måste" åka ner och sno tillbaka ;)

Snart börjar helvetesveckan. "Lugn" start med Countryfestival och sedan öspel. Haha, jag kommer dö!

Tjallala

Det enda ni kommer få stå ut med resten av sommaren är bilder. Typ. Iallafall ett tag framöver tills jag ska jobba ihjäl mig både på bykrogen och Pommern. Men det är lugnt, jag gillar mitt jobb.

Jaja, bilder var det.






Tjavafan. Bättre än ingenting!

Älskling!


Här är min nya kärlek. Tänk på att vi inte känner varandra särskilt bra ännu...

Lina (som faktiskt också kom hem idag) och jag hos morfar. Ni kan seriöst INTE tycka att vi liknar på den här bilden!

Min nya klocka som jag alltid glömmer bort att jag har. Jag går fortfarande runt och frågar alla andra vad klockan är.


Syskonkärlek



Idag är det också exakt fyra år sen jag fick Mamon. Det var fint det.

<3

Äntligen satt han i hallen och väntade på mig när jag kom hem. Jag hade nästan gett upp hoppet och trodde inte att han skulle hitta hit, men nu är han här. Min största kärlek hittills. Utan tvekan. Darling, lämna mig aldrig!

Bilder kommer senare.







I'll get used to this eventually


Hej måndag!


Tjoho, nu är det så här att jag får flytta till Växjö i augusti om jag känner fört. Det kanske jag gör. Vi får väl se.
Förutom det så har jag lovat bort mig hela öspelsveckan. Yes, det ser jag fram emot. Och jag har även bestämt mig för att vara hemma på midsommar i år igen eftersom Lina faktiskt också är hemma då och det är nästan ett år sen jag träffade henne senast. Så blir det med det.


Nu ska jag fixa till min nytvättade kalufs och vänta på att Jacob kommer hem och är hundvakt så att jag kan åka upp till jobbet och gräva i kylskåpen och snacka skit. Haha, by the way så jobbade jag ju i fredags. Först var Emma med, men sen var hon tvungen att åka så jag blev ensam kvar med 30 törstiga finnar. Observera att jag varken kan finska eller blanda drinkar... Men bra gick det till iallafall!

Gårdagen:











Ehe, sockerkick va? - Jo, sockerkick....

----------------------------------------------------------------------------------------------

Hahahaha, glömde slänga upp den här.. Det spårade till ordentligt ett tag när den där hatten kom fram!

Bröllop

Min äldsta moster gifter sig idag. Har hittills spenderat min dag i kyrkan och hos morfar på middag med kändiskockar och många andra. Mycket trevligt.

Nu är jag hemma en snabbis och rastar monstervalpen och matar hästkräk, men ska snart dra tillbaka till drinkarna. Haha. Också mycket trevligt!




SOL!

ÄNTLIGEN vågar solen visa sig. Och lika fasen sitter jag inne ändå. Höhö, nej men min kära mor har typ gjort något med foten så nu kan hon inte gå på den... Vilket betyder att det är jag som får städa, mata hundar, släppa ut och in hundar osv. Plus att jag just kom igång med alla mina mail som jag borde skickat för flera dagar sedan. Jag är inte så här aktiv ofta kan jag bara säga!

Idag fick jag brev också så på måndag klockan 10.30 (svensk tid) ska jag egentligen befinna mig i Skiiåuneee. Dock tror jag inte att det kommer funka med tanke på att jag ska jobba på söndag och att Lina kommer hem på tisdag så jag får se hur jag löser det.

Ikväll ska jag jobba. Om någon råkar ha vägarna förbi kan ni väl kika in och säga hej. Eller ta en drink så jag får visa upp mina bartenderskills, hehe.

Xx

Det tar sig

Ikväll bestämde solen sig för att säga Hej.
Imorgon ska jag jobba.
På fredag ska jag jobba.
På lördag ska jag på bröllop OCH MAMMA HAR SYTT (!!!) IHOP MIN KLÄNNING SOM DÖDS-JENS FÖRSÖKTE ÄTA UPP I HÖSTAS!
Och på söndag ska jag jobba.

Yes, YES, YESSSS!!!


Monsterdoggie x 2

Här har vi då Monsterhunden no. 1! Maggie som tyvärr flyttade i höstas.....


Och här har vi den nya invandraren. Hahahaha seriöst, Diddi är KUNG!!!

Ännu en regnig dag


ÅHHH, LJUVA SVENSKA SOMMAR!!!

Nu ska jag och mitt liv stressa vidare.

ÅÅÅHÅÅÅH!

Är det fysiskt möjligt att dö av ångest? I vilket fall som helst så känns det som om jag kommer trilla av pinnen snart.

Jenny 20 år


Det var en himla trevlig födelsedagsmiddag som Jenny hade ordnat igår och såklart ledde den oss ut i vimlet senare. Jag hade lovat Alle att jag skulle sova hos henne så när Indigo stängde var det bara att börja traska mot hennes lägenhet. När jag var cirka 50 meter från Alles hus så hör jag en fiskmås skrika bakom mig och jag tänkte "den där fiskmåsen låter precis som Josse"... En sekund senare hör man "men du behöver inte springa!", jag vände mig om OCH DET VAAAAR JOSSE! hon och Hedvig skulle tydligen på picknick i hamnen (ja, klockan var halv fyra på morgonen.. Inget konstigt med det) och jag blev erbjuden att följa med så tja vafan. Där satt vi till halv 6 på morgonen och höll koll på färjorna som åkte in och ut. Det var inte helt fel.

Tack och grattis igen Jenny!

Två månader kvar!

Ni har cirka två månader kvar att njuta så mycket ni bara kan av min blogg. Den ligger nämligen under min skolmail som kommer att raderas i augusti, så efter det finns knappast fliselise.blogg.se längre. Vilken otur (eller tur?) för er.

Idag har jag lekt lekar med PAF på Havsvidden och efter det åkte jag till Bastö och käkade. Emma höll drinkskola för mig också så nu ska vi sätta fart på min bartenderkarriär! jag måste vara fullärd tills alla festivaler och öspel börjar.. Hah, vi får väl se hur det går.


Imorgon ska jag till farmor en sväng och på kvällen tänkte jag droppa in på Jennys 20-års kalas. Det blir fint det.


Zakynthos!

Det finns fuckloads med bilder från den här resan och en miljon grejer att berätta, men jag ska försöka dra allt i korthet.



Poolen, vårt älskade hak. Där hängde vi en del medan termometern visade 40 grader.

Markbalkong. Ni förstår inte hur bra det är när man kommer hem mitt i natten/på morgonen alltså!

Jag och Frida första dagen efter en timme i solen.

Hela gänget på "Garden of Eden". Trevligt ställe. God mat. Ägaren bjussade på en massa vin och shottar!

Sara, Josse, Dan och jag skuttade in på Tasos och tittade på grekdans och blev bjussade på Ouzo. Sedan inträffade "vinincidenten".... HAHA!

Rescue Club. Där jobbade Rob Shepherd från Sydney = Australian Shepherd!

Och HAMMOND HAMMOND!

Stranden var också ett favoritställe.

Hela gänget på Horizon andra kvällen. Där dansade servitörerna i eld och slog sönder tallrikar.

Rescue.

Gänget mötte Chris darling. Han skröt om sin Armani-tisha, sin LV-plånbok och sin BMW. Han blev ledsen om man kallade honom för Chris Brown och han ville lära sig många ord på svenska. Han var schysst.

Vi mötte Glen darling. Han var full, 2.04 lång, hade crazy eyes och diadem i håret. Han var en brittiskt fransman och var "just a bit random" som han själv uttryckte sig.

Vi var till en vattenpark och lekte. Det var inte helt fel.

Vi förfestade på Dans och Roberts balkong.

Vi gick runt och shoppade en hel del.

Vi hängde mycket på Mad Murphy's där Stu och brudarna jobbade. Skönaste stämningen någonsin och godaste ölen i världshistorien. Helt underbart ställe. Varje kväll gick Robert och Dan in och sa att de skulle ta det lugnt. Några timmar senare satt de och slog i bardisken tills det var dags att vingla hemåt.

Världens finaste stol och jag vill ha den såhäääääääääääääär mycket!

Sista kvällen käkade vi på Horizon eftersom det hade blivit de flestas favoritställe. Personalen bjussade på skumpa och det var fint.

Sen ut på stan och säga hejdå till alla vi hade träffat. Här är Tom som var inkastare på Mad Murphy's.

Ryan Gosling (som skådisen). Inkastare på Medousa. Tyckte det var skitkul när man sa "maybe baby" och "naughty naughty".

Marcus, inkastare på More. Vi var in dit en kväll, men efter det undvek vi stället. Deras drinkar är farliga.

James på Rescue. Han byggde säkerhetsräcken av sugrör åt dem som dansade på bardisken. Det var ju snällt.

Rob får avsluta hela grejen.

Jag gillade Zante. Massor! det finns hundra orsaker som gör att jag skulle flytta dit utan att tveka om jag fick chansen. Jag ska iallafall tillbaka.Snart hoppas jag. Vem är på?


Tisdag

Igårkväll blev det pizza och kubb med zantegänget plus några till. Det var fint det. Efter det hade Jakob och jag fetaste tv-tittar-/skitpratarkvällen. Det var också mycket fint.

Idag har jag och Robert shoppat i staden. Jag skulle egentligen köpt brillor, men det fick bli en klocka istället. Höhö, brillorna ska ändå få bli mina inom en snar framtid känner jag. Intressant inlägg, men tja vafan.


Sommarlov på riktigt


Studentdagen/kvällen/natten/morgonen var rolig. Inte det roligaste dygnet jag varit med om (som så många dyrt och heligt lovade att det skulle bli), men helt klart roligt!  Studentkaffe (skumpa), middag, Archen, nattmat, champagnefrukost och frulle på Select. Allt tillsammans med en massa härliga människor som jag gillar. Runt halv 10 trillade jag, Alle och Jakob in i min brorsas lägenhet och däckade på olika ställen (Alle, jag har dina skor och din halsduk och Jakob, du glömde din slips). Efter några timmars sömn stack vi till Dinos med Emelie och Simon och käkade och sen bar det hemåt igen.


Nu ska det bli skönt med sommarlov måste jag säga. Jag ska främst få alla mina hästaffärer uppklarade, jobba så mycket jag bara kan, leka med min D90 som är på väg hem till mig och kanske slänga upp lite bilder från Greklandsresan här i bloggen.

Nu ut i solen!


RSS 2.0