mums


Idol-Lars. Vad ska man säga?
Helt
otroligt.


Snälla svenskar, rösta på honom!

Borat for Prada?


Hahaha, fan vad jag hade velat sett detta.


Partypics


Idag slog det mig att vi råkade fasta på partypicsen i fredags. Det hade jag totalt glömt bort (ja, även fast jag var nykter).
Måste ärligt talat säga att bilden blev överjävlig, men jag antar att det är sånt man får ta..Hur man roar sig en lördagkväll


Jag känner ett starkt behov av jackan på bilden. Och skorna. Egentligen allt på bilden.
Fan, jag älskar Topshop!


(hihi, jag vet att jag är helt amazing vad gäller photoshop)

Lördag


Wow, igår fick Robert blogga åt mig (och Jenny fick tydligen också lite).
Tyvärr hade duktiga Robert missat att publicera inlägget så jag gjorde det nu.


Annars så sitter jag hos min bror och har tråkigt. Jag ska åka hem med Zaida senare, men jag antar att hon fortfarande sover, heh. Jag vill hem nu ju!


Utkast: Jaha, då ...

Jaha, då ska man tydligen "gästblogga" åt lilla oallmänbildade lise! jaa, det ska väl gå för sig.. Man har ju inget annat för sig!

Jag hade en tankegång nyss. Låt det här få en tanke och fundera på det en stund! Varför har man valt de svåraste orden för folk med talsvårigheter som finns? Tänk på det här, lespa.. Jag menar LESPA hur inni hihåle ska en person som verkligen lespar kunna uttala detta ord! Samma sak med dysleksi, hur kan en person med dysleksi klara av att både utala och skriva detta ord på ett tillfredsställande sätt! Jag menar, jag kan knappt stava till dysleksi, jag ville stava det med X istället för med KS.

Fast nu slog det mig! Den versta talsvårigheten som finns måst ändå vara en person som både har dysleksi och lespar. OCH dessutom är från skåne. SKÅNINGAR!! Det i sig själv är det värsta talsvårigheten som finns!

Over and out!

PS. Jag heter Jenny och Lise är jätte kär i mig och Robert i smyg men det vågar han inte erkänna!
Puss på er och hoppas ni har en rba kväll :D

Hallelujah!


Idag känns det som om jag har fått mycket gjort.
Jag har fixat ledigt från skolan de dagar jag är i Sicilien, målat ett ägg på diplomkursen och skaffat mina böcker och häften till denna period. Duktigt måste jag säga.

Jag har även figurerat i tidningen. "Veckans outfit" vafan! haha, ojoj.
Tur att Ålandstidningen inte fick mig att framstå som jättekorkad iallafall.


Som ett litet plus så fick jag min bror att komma ut till Bastö för att sedan åka tillbaka till stan med mig i passagerarsätet. Också mycket duktigt av mig! (Frida, om du läser detta så kommer jag över ikväll iallafall).


IdolÅh, jag är så glad. Båda mina älsklingar kom vidare i idol ikväll. 
De är helt underbara!
mjauu

Ibland tycker jag lite extra mycket om min häst.


Clara blazer


Jag brukar inte gilla mycket av Gina Tricot's kläder, men denna blazer gillar jag skarpt (jaa, även fast den är rutig inuti).


OnsdagHelt ok dag idag.
Fick ut två prov (tyska och matte) sen fick jag åka hem. Det var fint det.

När jag kom hem satte jag mig ute i solen och gjorde ingenting, sen gick jag in och kikade på nya GG-avsnittet.
Också väldigt fint.


Jag har även ringt lite samtal och snart ska jag rida. Mycket fint det med.

Haffad


Idag blev Alle och jag haffade av Ålandstidningen. De ville ha med oss i "veckans outfit". eeheh, Alle var iallafall smart som sa nej. Jag ångrar mig nu i efterhand, för jag var inte alls särskilt speciellt klädd och då är det inge roligt att se. Dessutom blev nog bilden apful. Sen skulle jag beskriva min garderob med tre ord. Vetefan vad jag sa...


By the way, så kanske (förhoppningsvis) jag får användning av mitt mest ångestfyllda plagg snart. I hope so!FY FAN!


Det här är så sjukt...


Kameldjur och kossor


Igår var jag, Sabina och Macke på skördefest en stund. Det var sådär lagom tråkigt.
Macke köpte bröd, vi kikade på jättefula kossor och sen hittade vi en inhägnad där det stod tre alpackor. 
De såg ut som lamor och lät ungefär som... "tut" blandat med "hmmm". Haha, de var grymma iallafall. En sån skulle jag nästan kunna ha.

Hon som ägde dem sa att man tävlar agility med dem i USA. Hahaha, fatta vad roligt!Mina älskade, borttappade bågarJag hittar inte mina brillor. Inte de jag letar efter iallafall. Inte för att jag behöver dem just nu, men jag kommer ju att behöva dem när vi reser bort. Buhuh :(

Om någon hittar, så hälsa att jag saknar dem...Klappa varg


Åh, ikväll slog det mig igen. Jag vill åka till Kolmården på vargsafari!
Jag har velat göra det i flera år och jag VET att min mamma också vill.

Det skulle vara jävligt mäktigt.
Skärpning!Jag är en fruktansvärt dålig bloggare. Förlåt, jag måste bättra mig.


Idag har jag haft två lektioner. En tyskalektion och en bildlektion som varade i tre timmar, men det var ändå chill. Jag och Cassie drog ner på stan och "arbetade".. egentligen fick jag agera modell på Kapp Ahl medan Cassie fotade och sen gjorde vi inte så mycket mer.

Den senaste tiden har jag väldigt många påpekat att jag borde ta körkort. Nu har Macke också börjat tjata om det och idag frågade han till och med om jag ville att HAN skulle ringa till Bengan.
Alltså.. Det finns vissa saker man faktiskt hatar. En sak jag hatar är när folk ringer mig mitt i natten med privat nummer (hoppas ni lärt er att jag inte svarar) och en annan sak jag hatar är när folk frågar när jag ska ta körkort. Visst, körkort är bra, man kan ta sig vart man vill när man vill osv, men jag känner inte att jag behöver det just nu.

Men för att glädja er som så gärna vill att jag ska få göra vägarna osäkra så kan jag bara säga GRATTIS, det verkar som om era önskningar snart kommer gå i uppfyllelse!

Lördag


Äntligen vet jag vad jag har för fel! Macke skjutsade mig till sjukhuset i onsdagsmorse och några blodprov senare visade det sig att min konstiga förkylning inte alls är en förklyning. Nej, för det var tydligen någon variant av körtelfeber plus höga levervärden, en stor mjälte och om jag slår mig kan jag tydligen få inre blödningar.
Hur typiskt är det inte att jag cyklade omkull igårmorse när jag skulle till stallet då? för andra gången i hela mitt liv.. Pinsamt, men rätt komiskt!

Igår fick jag en ny jacka. Då blev jag lycklig :) hehe
Det var meningen att det skulle bli en lugn kväll hemma hos mig, men planerna ändrades i sista stund. Så Malin och jag åkte in till stan, plockade upp Emelie, åkte till Tua en stund och sedan bänkade Malin och jag oss på Indigo och snackade skit några timmar. Det var fint det.

Idag är det endast stallet och plugga som gäller. Provperioden börjar på tisdag och tro det eller ej, men det ska bli skönt!

Dagens bästaFikade med Malin och Frida idag. Det var fint det!

Malin: Jo, men jag såg Axel någonstans förut..
Frida: Vilken axel?
Malin: Den tredje
Frida: Men alltså VA?! nu hänger jag inte alls med. Vilka är de andra då?
Malin: Ett (pekar på sin högra axel) och två (pekar på sin vänstra axel) och TREDJE!
Frida: ...Jaha

En annan rolig sak som hände idag var att Frida ramlade av stolen i skolan ;)

VMA'sKlart man ska se MTV's Video Music Awards inatt/imorgonbitti.
Kalla mig sjuk, men tja.. Jag tycker det är roligt! jag stiger alltid upp när Oscarsgalan direktsänds också.


Men nu till den stora frågan; Kommer Britney att uppträda i år igen?
Btw, så är jag kär i Russel Brand...


Det får inte vara slut


Nej, helgen får inte ta slut ännu. Jag har ju inte ens hunnit vila upp mig. Jag behöver mera helg!

Igår var Luleåborna här igen. De åkte hem imorse och tog med sig två av valparna. Det är skönt att alla börjar bli sålda nu, så kanske det äntligen blir lugnt i huset igen. Valpar är INTE bara söta och rara som de flesta människor verkar tro.

Idag har jag mest fixat i nya stallet och byggt en hage utanför. Jag har ridit båda hästarna också. Embla var lite jobbigare än vanligt, men det gick ändå helt ok, till skillnad från Mamon som var som en tickande jävla bomb. Hello rodeohästen!


Föressten så har Macke bokat resa till Siclien, Taormina på höstlovet. Det blir fint det!
No lifer it isJag är fortfarande stressad och har fortfarande hundra saker att göra, men vad hjälper det när nya säsongen Gossip Girl har börjat?


Töntigt (jag vet), men ack så bra!åååhåhååhåSJUKT ovärd dag idag!

Alla dagar är ovärda nu för tiden eftersom den förbannade skolan suger varenda liten droppe kraft ur mig (nej, jag kunde inte uttrycka mig bättre).

Dessutom är jag sjuk = jag klagar = mina stackars föräldrar blir sjuka i huvet av att lyssna på mig.

Macke tyckte att jag kunde starta "Lises sjukblogg". Hmm, det kanske vore något? vem vill inte ha ett tema på sin blogg liksom?
Modebloggare; släng er i väggen!

-För det första har jag träningsvärk i typ hela ryggen, axlarna och armarna.
-För det andra har jag upptäckt en ospecificerad mängd konstiga knölar på höger sida av halsen.
-För det tredje knakar det i mitt knä när jag går och ibland vill min ena axel hoppa ur led.
-Och allt detta matchar jag med en härlig förkylning som jag haft i över en månad nu.

Och nu är det så här att stallet är klart så hästarna har börjat stå inne på nätterna, vilket visserligen är bra, men det tvingar mig att stiga upp en halvtimme tidigare på mornarna. Sedan måste jag ytterligare spendera 1 - 3,5 timmar i stallet efter skolan, beroende på om jag rider eller inte och det betyder att jag kommer hem alldeles för sent för att jag varken ska orka eller vilja bry mig om läxor och skolarbeten och det betyder att jag blir undrkänd i alla mina kurser och på grund av det kommer jag aldrig få någon fin och bra utbildning om inte mina päron lägger fram lite cash på Gyrids skrivbord så mina betyg höjs till skyarna (det här blev troligtvis en av världshistoriens längsta meningar).

Som avslutning på det hela kan jag ju även passa på att berätta att jag knappt får sova på nätterna.
Snart ligger jag utbränd i min säng med blödande magsåg och önskar att jag ska få dö...


Men det är ju fult att klaga. Man måste tänka på alla barn i Afrika som önskar att de också skulle få gå i skola och alla dödssjuka människor som önskar att de skulle få leva.Men semester skulle ändå vara fint just nu!

RSS 2.0