Can't wait!


Jag har suttit uppe halva natten och stirrat mig blind på fina bilder från fina hem. Jag orkar inte vänta till första juni. Jag vill köpa min lägenhet och riva ner allting och börja om från början. Jag vill ha kuddar från Svenskt Tenn och och soffa från Laura Ashley! Fasen, det verkar som om jag är tvungen att vinna på lotto snarast!

Nej, men seriöst, jag har idéer dyra nog att hålla mig bankrutt resten av livet och det är jobbigt. Ett som är säkert är iallafall att jag INTE tänker pressa min lägenhet full med expeditmöbler från IKEA (helt enkelt för att det inte skulle passa in där).

Och med det här ville jag få fram att det kliar i mina fingrar. SÅ ivrig är jag!

Det här börjar bli en vana


Jag bloggar allt mer sällan. Hur ofta är det, två? tre gånger i veckan? Illa, illa.
Jag har iallafall jobbat, festat, dansat, umgåtts med sköna vänner och allt som hör helgen till de närmaste dagarna och det har varit fint det.

Imorgon åker mamma och jag till Finland över dagen och hämtar en dräktig hund. Eller vi ska bara kryssa över med båten lite snabbt (och jag vet faktiskt inte ens om vi åker till Åbo eller Helsingfors... Haha, bra där!).

Nu ska jag slänga igång någon rulle med Audrey.
Ha det gött!

Städat!

Wehoo, nu är ett av mina livsbekymmer ur vägen. Jag har städat och packat upp min resväska (haha, efter mer än tre veckor hemma, ja). Dock ser mitt rum fortfarande ut som en lagerlokal. Garderoben är full, bokhyllan svämmar över och det finns inte ens plats att hänga upp min Audrey Hepburn-kalender på väggen. Det ska bli så himla skönt att flytta ut så man får lite mera space.

Imorgonbitti klockan 6 ska jag jobba. Jag jobbar i princip hela dagen så om någon har lust är det bara att rulla in på Mariebad och ta en kaffe :)

Nu ska jag kika på lite skolor. Har en hög med kataloger, stor nog att döda någon här...

Feel goodJag har tvingat Malin att lyssna på denna låt om och om och om igen, hela helgen.
Och jag har suttit och kollat på videon om och om och om igen, i två dagar nu.
GULLIGT! DET ÄR VAD DET ÄR!!!

Nackdelen med att sova i min egen säng...

...Är att jag alltid vaknar av att hundarna börjar yla när mamma går ut. Nåja, om de inte skulle föra ett sånt jäkla oväsen så skulle jag sova till klockan ett varje dag så på ett sätt är det väl bra.

Okej, de senaste dagarna har varit hektiska. För en vecka sen var jag och tittade på en lägenhet och i torsdags skrev jag kontrakt med hyresvärden. Jag flyttar alltså till le centre ville (Kaptensgatan, närmare bestämt) första juni. Det är ett gammal, gammalt hus så det kan nog bli mysigt i min lilla tvåa.

I helgen jobbade jag på Mariebad, körde all in med en massa trevliga människor på Arken, slaggade hos Malin och pratade i sömnen. Det var fint det.

Nu känns mitt liv inte lika grått och trist längre, när jag har saker att se fram emot. Dock är jag fortfarande lite bitter eftersom det dyker upp mer snö här med jämna mellanrum medan det våras och nästan är 20 grader varmt i Montpellier.

Ciao!

Why so serious?Tjoho! Nu börjar det hända spännande saker...

DET HAR HÄNT GREJER!!!


Ojojoj, nu vet jag nästan inte var jag ska börja. I lördags spenderade jag så gott som hela dagen med Zaida och Ante. På kvällen drog jag och Zaida till Indigo och Dinos och träffade en massa goa människor.

Söndagen var slapp och igår var jag och lärde mig hur det går till på mitt (kanske) framtida jobb.
Nej, mina senaste dagar har inte varit jättefantastiska, men jag har åtminstonde gjort någonting. Det är en bra början.


Och idag, gott folk, fyller min mamma år och det har vi firat med middag på Indigo.
Ha den äran mamma!


Godmorgon!

Vilken luring jag gjorde igår. Jag bloggade inte alls senare på kvällen även fast jag skrev att jag skulle göra det. Hehe, vilken besvikelse va? Nej, sanningen är den att jag inte hade någonting att skriva om. Ingenting händer = inga nyheter. Jag säger ju att min blogg behöver ett lyft. Eller så är det helt enkelt jag som borde lägga av med det här.

Idag kommer mina päron hem iallafall.
Ciao!

Vad har jag gjort för att förtjäna detta?


Jag är så miserabel. Jag sitter i ett iskallt hus mitt ute i skogen. Det är så mycket snö ute så ytterdörren knappt går att stänga när jag släpper in hundarna... Den enda lösningen jag kommit på (förutom att gå ut och skotta då, men då lär jag väl frysa ihjäl) är att hacka bort is MED EN MATSKED så dörrjäveln går fast. Dessutom skällde jag just ut posttanten som ringde och sa att hon inte kunde köra upp på vår väg och sätta Ålandstidningen i vår postlåda. Haha, det var ett ärligt misstag faktiskt. Jag var säker på att det var mamma som ringde och härmade någon på fruktansvärd åländska. Rolig historia dock.

Så dagens mission; Vad ska jag blogga om senare idag? Det är faktiskt det största nöjet jag har här ute, så det är värt att fundera över. Jag känner att min blogg behöver ett lyft. Och jag behöver mat nu på en gång!

1½ liter cola och "En prinsessas dagbok" senare


Ja, jag gillar cola och nej, jag hittade ingen (rum för valfritt komparerat adjektiv) film. Jag tycker iallafall att den är gullig.

Nu sitter jag och rotar i arkivet och jag har bland annat hittat detta:


Albin-Lisa! Hur många av er har haft ett lamm inneboende i ert badrum kanske?


En förskräckligt gammal bild på någon dumunge som försöker käka en tub med någonting...


Ännu en gammal bild på samma dumunge. Cirka 15 år senare dock...


Dag åtta i iskalla norden

Och dag sex som hunvakt.

Efter att ha spenderathalva dagen framför datorn, fifflandes med mitt franska photoshop börjar jag ge upp. Mina nerver håller inte mer idag.

Min bror kom hem för ungefär en timme sen också. Med sig hade han: en vild, liten monsterhund (Diddi), hundmat och COLA! Haha, min kväll är räddad. Så nu ska jag slänga igång en film och dricka cola tills jag stupar.

Ciao!

Jag trillar av pinnen!


Här jag jag gått runt hur länge som helst och sagt att jag någon gång i mitt liv skulle vilja se antingen The Kooks eller Paolo Nutini live. Då skulle mitt liv vara så gott som fulländat. Jag lovar att jag skulle gå runt med ett leende på läpparna tills jag fyller 50. Och vad tror ni inte jag upptäckte just denna kväll? Jo, att både The Kooks och Paolo Nutini spelar på V Festival i augusti!!!!! Det betyder att jag skulle kunna få chansen att se dessa artister inom loppet av TVÅ dygn och gå runt med ett leende på läpparna tills jag fyller 100!

DET skulle göra mig lycklig! MY GOD!!!

http://www.vfestival.com/lineup/index.html

RSS 2.0