Otroligt mycket försenade bilder


Det var nyår och självklart var några stammisar på plats. Michelle och hans flickvän samt gamla Ginette!

Ragtimebandet var också på plats.

Vi åkte ut till Palavas medan Macke var här.

Vi har promenerat på några hundra meters höjd.Massor av lugna hemmakvällar.

Och en sushikväll.


Lördag


Lugn dag på restaurangen, Lina och jag fick äntligen vår efterlängtade pizza, shopping på stan och utgång ikväll. Bra dag, minst sagt.

Jag köpte en hysteriskt stor tröja. Så i sommar kan vi dra till Leeds och tälta!


Just nu sitter jag och funderar på hur bra Ronja Rövardotter är. Astrid Lindgren var ett geni!


"Sista skolveckan"

Ja, egentligen skulle det här varit min sista skolvecka, men eftersom jag inte har någon större lust att åka tillbaka till kalla, gråtrista Åland ännu så har jag bestämt mig för att stanna här i tretton veckor till. För tillfället bara regnar det lägenheter över mig, men jag får se hur det blir med att flytta ut eller inte.

I lördags var vi ett gäng från alla världens håll som skulle dra ut till Villa Rouge (gayclub), så vi hade förfest här hemma i lägenheten innan vi stack iväg. Kattfan kissade på Claes jacka... Men kul hade vi iallafall!

Och idag har jag tagit mitt livs första gitarrlektion (till största delen på franska) tillsammans med stackars William. Vi har ju ändå jobbat ihop så han borde veta att jag har världens sämsta tålamod, även fast det gick helt okej idag. Jag kände inte för att damma gitarren i huvudet på honom iallafall.


Lina och Jeremi har tydligen bestämt att jag ska skutta ner till affären och köpa mat nu. Det jobbiga är att idag räknas inte Mc Donalds, micropizza eller någon annan typ av färdiglagad mat som "mat", utan jag måste köpa prylar att LAGA mat AV!!!! Hahahaha, vilket skämt... Känner jag min kokkonst rätt så kommer det bli kulinariskt. Väldigt kulinariskt.....

Detta har hänt:


När Macke fortfarande var här (förra söndagen) åkte vi till Pic Saint Loup (jag tror det stavas så?) och vandrade på 400 meters höjd. Jag tog en hel del bilder, men jag är för slö och upptagen för att slänga in dem på datorn just nu.

Förutom det har jag kollat en massa film och nu kan jag rekommendera Into The Wild åt er allihopa och My Fair Lady till er som älskar Audrey Hepburn lika mycket som mig.

Här nere finns det ingen mellandagsrea, utan rean börjar efter nyår. Oj oj oj, säger jag bara! Alla är som galna. Man får tackla sig fram på gatorna, köa i hur länge som helst och framför allt; köpa kläder som knappt kostar NÅGONTING!!!!

Jag är fortfarande sugen på att köpa möbler. Jag vill ha en egen lägenhet så jag slipper snylta på Lina och Jeremi hela tiden. Så om någon råkar ha en tom etta centralt i Montpellier så är det bara att höra av sig. Bakom tågstationen går också bra... Jag är inte rädd för jobbiga araber!

You were lucky!

Anledningen till att det varit så tyst de senaste dagarna är att vårt internet har varit totalt dött. Nu fungerar det (tack och lov) som det ska igen.


Jag hinner inte skriva så mycket mer just nu eftersom jag är på väg till restaurangen. Men detta bjuder jag iallafall på:


Definitivt det roligaste på länge!

Godmorgon!


Det blev en ordentlig sovmorgon för min del och som vi alla vet så händer det ju inte allt för ofta.

Igår var vi slöa som bara tusan. Donkenmat, två filmer efter varandra och efter det chinamat. En typisk ledig dag här nere alltså.

Idag ska vi tydligen åka till Nimes, men Lina och Jeremi ligger fortfarande och sover så jag vet inte hur lång tid det kommer ta innan vi kommer iväg. Jag ska iallafall försöka få ut ett nytt objektiv på garantin eftersom det jag har nu krånglar hela tiden.

Och det här är förövrigt en lite tusans bra låt:


Dag ett


Jag är så jäkla nöjd med mitt nyår! Jag var nämligen inte alls full, vilket kanske berodde på att jag mest stod och diskade under kvällen. Men roligt hade jag iallafall!

Nu är vi på väg till Donken för att hämta mat. Det finns nämligen några andra i den här lägenheten som tog ett glas eller två för mycket igår (höhö).


RSS 2.0