Onsdag igen.


Onsdagarna i Skövde brukar inte vara nådiga ska ni veta. Det brukar börja med Kåren och sluta med alldeles FÖR MÅNGA efterfester... Men denna onsdag tar vi det lugnt minsann. Eller det är iallafall tanken, eftersom de kommande veckorna är fullbokade. Bastu och festvåning bokad i helgen (med klassen), nästa helg kommer meine liebling hit med högsta klackarna på sig och då lär det inte bli en lugn stund (mycket ska tas igen!), julbord med klassen, bartömning och en massa annat ska hinnas med innan jullovet. That is why detta blir en lugn kväll.

Snart ska jag trotsa faktumet att Skövde är begravt i snö (hehe, Snövde) och skutta till bussen.
Ciao!

Har nu kommit på TVÅ saker jag önskar Skövde skulle ha..


1. IKEA! Jag är (som jag sagt någon gång förut) inget stort fan av Ikea, men jag känner ändå att mitt liv skulle vara så mycket enklare med en Ikea-butik i närheten.

2. NYA LANVIN FOR HM! Helt ärligt hade jag inte ens räknat med att kollektionen skulle säljas i Skövde, men samtidigt är jag 99% säker på att kläderna inte hade tagit slut särskilt snabbt i den här studentstaden = Tokfin, gul blåsa till Lise!!! Men äsch, om ett år ser vi alla Lanvinklänningar på Tradera istället...


För övrigt spenderade jag nästan elva timmar i skolan idag. Workshop om ljud, en termos kaffe, kameraövningar som slutade med en hel film (haha, den kommer bli grym!), fika och föreläsning med Elisabeth Ohlson Wallin (Ecce Homo) eftersom vi har mångfaldsvecka på skolan. Rätt grym dag faktiskt.


Nu tänker jag göra ett nytt försök att sova. Min hjärna har varit emot mig de senaste dygnen så det har inte blivit många timmar sömn. Godnatt!Flopp!


Vårt filmande i Stockholm gick åt helvete. Vi fick inte tag på vår snubbe och det blev ett enda stort missförstånd på East där två DJ:s var inblandade, haha! I slutändanblev det ändå en grym kväll och vi dansade järnet istället för att filma.

Igårkväll drog jag till Åland, så nu sitter jag hemma hos päronen. Det bästa är nästan att det är så sjukt mycket varmare här än i Skövde. Minisemester med pappersarbete inblandat... GÖTT!

En fattig studerandes värsta mardröm


Idag sprang jag runt på stan och köpte diverse nödvändigheter. När jag väl kom hem insåg jag att någonting saknades... MIN MASCARA! Tanten i affären måste helt enkelt glömt att lägga ner mascaran i påsen. Åh, fasen... Det ser ut som om jag får leva med min snustorra, äckliga mascara i några extra dygn. Crap!

Imorgon åker jag till Stockholm för att filma lite till vår dokumentärfilm. Grejen är den att vi bara har en chans med vår snubbe, så håll alla tummar för att det går bra i helgen! Om inte så kommer det nog bli sjukt kul i vilket fall som helst.

Har funderat på att dra vidare till Åland på söndag eftersom jag har en del viktiga grejer jag borde få gjorda (helst nästa vecka), men jag vill inte missa för mycket av skolan.. Well, vi får se hur jag gör.

Heiiii!

Om jag inte ska klaga på vädret...


...så kan jag ju alltid bjuda på en fruktansvärt gammal goding.


DUNK DUNK DUNK DUNK!


Sitter och pumpar sommarmusik i ett desperat försök att glömma snöstormen utanför. Mina hörlurar dunkar nästan i takt med min huvudvärk och det är fint det. Hur fan ska jag klara den här vintern? Om förra året var kallaste vintern på 30 år, och detta ska bli kallaste vintern på tusen år, kan jag med ganska enkel matematik räkna ut att jag kommer vara ett vrak lagom till jul...

För ganska exakt ett år sen behövde jag varken jacka eller byxor i november... Hmpf!


Världens längsta natt


Fyyy FAN vad skönt det är att äntligen vara vaken och slippa ligga i sängen. Den här natten har varit så sjuk. Jag har vaknat flera gånger och stirrat på klockan (ungefär som när man var liten och inte kunde sova natten före julafton), jag har vaknat av att jag pratat med någon och dessutom höll jag min telefon mot örat en av dessa gånger.

Inte nog med det, jag har även drömt så konstiga drömmar så det finns inte. Eller inte konstiga, men så jäkla verkliga så jag börjar tro att jag drabbats av hjärnspöken.

När jag äntligen kände att det var dags att stiga upp så möts jag av ett kritvitt Ryd, och ungefär där blev hela min dag förstörd. Snö är det mest deprimerande jag vet. Det känns som om hela världen står stilla och det är omöjligt att ta sig någonstans. Haha, gissa om jag upplever våra vintrar som långa...

Ännu en gång; Varför i hela helvete har jag valt att bo i Norden?

Tjing tjong!


Vilken helg! Den gick inte som planerat, men det har ändå varit grymt kul. Tanken var att jag och Emelie (som går i min klass) skulle fixat ett reportage till skoltidningen, men vi fick inte tag på vårt material i tid så det fick bli utgång både fredag och lördag istället. Lördagen var bara sjukt konstig... Stötte på Super Mario på krogen, köpte världens största monstershottar och beställde sex Bic Mac på Donken. Haha, say no more.

Dessutom ser det ut som om det blir ändrade planer för hela denna vecka. Egentligen skulle jag dragit till Åland på tordsdagmorgon, men det dök alldeles just upp ett filmuppdrag som jag och min kompanjon tänker haka på. Jag tänker dock inte berätta vad det gäller ännu, men det kommer nog bli grymt.
Tjingeling!

USCH!


Jag genomled just kanske världshistoriens äckligaste middag. Jag gjorde ett ärligt försök att laga en trevlig fredagsmiddag åt mig själv, men det blev något helt annat. Jag var tvungen att slänga bort hälften... BLÄ!
Det är nog bäst att jag håller mig till hämtmat så länge jag är ensam hemma.


Hej vänner, bekanta och okända!


Imorse drog Ida till Åland, så jag blir ensam i Ryd resten av veckan.. Hehe, lite tomt är det, måste jag erkänna.
Men vad gör det, för jag är fullbokad flera dagar framöver. Ikväll åker den lilla partyhatten på! Jag har just knäckt en öl (MYTHOOOOOOOOOSSS!!!!!!!) och nu pumpas det musik för fulla muggar.

Det börjar bli dags att fixa till sig och hoppa på bussen också... Haha, jag är aldrig i tid numera.

By the way, så är det min tur att komma hem nästa vecka. Då åker den stora partyhatten på!


Plötsligt händer det.Igår satt jag i skolan mellan 3 och halv 12 och knåpade ihop en hel jävla hemtenta OCH jag lyckades skicka in den innan deadline!!! Jag tror inte en jävel förstår hur stolt jag är över mig själv. Helt otroligt... Haha, jag struntar faktiskt i att det finns något som heter underkänt och att det kanske drabbar mig. Jag är bara så otroligt glad att jag faktiskt fick den inlämnad.

Och som om det inte skulle vara nog... Jag klarade screeningen! Jättebra tydligen, eftersom jag är en av de sex personer i klassen som slipper komplettera. HALLELUJAH!

Ikväll belönade jag mig själv med att gå och se The Social Network på Bio med Emelie i min klass. Trevligt. Jag blev dock liiiiiite liiite besviken på filmen. Vet egentligen inte varför, men jag hade förväntat mig något annat utav den. Vet dock inte vad jag förväntade mig...

Haha åh, nu tänker jag rulla runt på golvet bara för att jag är så stolt över mig själv.

RSS 2.0