guestblogger Larsa666 18.36 pm vingåker 31/1

var en tung dag, men 2 timmars sömn är allt en man behöer. var en ganska seg dag tog bussen ner till city för att höra pulsen slå, men det var inget större drag, börjar inse att vingåker inte är vad det en gång var...nu är det bara en vacker död stad som slår för människor som gillar lugnet. har iaf ett hem vilket inte alla har i vår dunkla lilla rigering Svea Rike. ligger i soffan nu, med en mkt god gammal vän som jag inte sett på länge, en vän som snart åker hem o är glömt för en stund men som ständigt återkommer.....men nu har jag inte ork o skriva mer på nätet för människor som har för mkt fritid, ni kommer förmodligen bli gnälliga när ni blir gammla....the kiss undertäcknat Carl-Henrik Larsson

hej alla muppar

Nu sitter vi här å hetsar å lise är full som ett sviiiiin.
Vi hoppas på att hon snart spyyyyr:D:D:D:D:D

fniiiiiizzzzz




xoxo
-simon


HETS!



Jag har inte alls packat klart än. Emelie sitter redan och dricker öl.
Imorgon åker vi och jag vetefan hur vi ska hamna på rätt tåg, men jag litar blint på Alle (som egentligen är lika förvirrad som mig). HEJAHEJA!



Torsdag


Idag är en seg dag. Jag har typ ont överallt och är skittrött och gnällig (om det inte märks redan nu kommer det iallafall att göra det senare, höhö).

Jag borde skriva kom-ihåg-lappar till alla som ska hjälpa till att ta hand om min häst i helgen när jag är borta (Malin, du behöver inte ta dem imorgon, bara så att du vet) och sen borde jag packa litegranna. Herre, jag orkar egentligen inte göra någonting.

Igår fick jag svar på min annons också. Det var någon engelsk snubbe som verkade mest intresserad av hur mycket han kunde dra ner priset. Big no no, säger jag.

Det är rätt många som påpekat och frågat varför jag ska sälja min häst (både här, på msn, i skolan, över telefon osv). Mja, för att få det förklarat för de flesta så kan jag ta det här på bloggen.
För det första ska jag flytta och så länge jag inte vinner på lotto kan jag tyvärr inte ta med mig hästen. Dessutom kommer jag knappast ha mer tid över för honom i Sverige (eller var jag än hamnar) än vad jag har nu, vilket skulle ge mig fruktansvärt dåligt samvete. För det andra är jag duktigt trött på att ha ansvar för två hästar samtidigt som jag får ta en  jävla massa skit. Det är liksom inte roligt att ha häst längre när det känns som om man inte kan gå till sitt eget stall när som helst, bara för att man vill undvika den ständigt dåliga stämningen. Och varför ska jag ha kvar min häst när jag inte ens tycker att det är roligt längre (även fast det inte är själva hästen som bidrar till det)?

Nu vet jag att jag säkert verkar känslokall och dum i huvet, men det är ju inte direkt så att jag har slutat tycka om min häst. Nej, jag skulle hellre sälja båda mina ben om det skulle vara till större hjälp, men nu har jag bara hamnat i den sitsen att allt jag gör tydligen är fel för någon annan och jag orkar inte ha det så.

Och många har frågat varför jag inte bara lämnar ut honom på foder igen. Det är helt enkelt för att jag inte vill att han ska behöva flytta runt mera eftersom jag anser att stackaren gjort det tillräckligt mycket i sitt liv. En vettig köpare känns mer lockande än att han får åka mellan tio olika fodervärdar innan jag bestämmer mig för att ta tillbaka honom. Det här är alltså bara för allas bästa.

Där har ni som undrar några av orsakerna.

En riktigt dålig tisdag


Idag slutade jag fundera.
Och när det här är över kommer jag sluta fungera.

Ny vecka och födelsedagsbarn


Äntligen! det började nästan kännas som om förra veckan aldrig skulle ta slut. Det måste vara första gången någonsin som jag vaknar upp en måndagmorgon och tänker "YES!".

Den här veckan fyller alla möjliga människor år. Till exempel Elin, iDa, Simon, Robert...
Men först ut är iallafall Lönkan som fyller 20 år idag minsann!

GRATTIS SKITUNGE!
Kommer sakna dig när du drar till London.


   

Allemelie


Hetsarna är här för tillfället. Vi petar på Alles kamera och kikar på lite tågpriser.
Emelie och jag har även testat Alles lip-plumber så nu pirrar det och kliar och vi känner oss som Angelina Jolie!


"NEJ! vi lägger inte ut min tumme på internet!"

Sen kväll med Lise


Åh, vad jag är trött just nu. Den här dagen har minst sagt varit skit (förutom vissa studer då den faktiskt varit jättebra, men inte ens det gör den här dagen bättre). Skulle jag orka (och ha lust) så skulle jag skriva av mig och klaga hur mycket som helst på mitt liv tills ni stackare som läser min blogg skulle vara så trötta på mig så ni bara skulle.. ja.  Inte vet jag. Ni skulle väl sluta läsa min blogg antagligen. Tur för er att jag inte vill skriva av mig så mycket då.


Men ett litet problem jag har är att jag lyckats tappa bort en jävla massa grejer den senaste tiden. Mitt USB-minne som är fullt med massor av (enligt mig) jätteviktiga bilder är spårlöst försvunnet. Jag misstänker dock att det är dammsugaren som fått tag på det...
 
Ett par skor har jag också lyckats tappa bort, samt två psykologiböcker, en mascara, ett läppfett, och två Juicy Tubes (läppglans). Nåja, nu ikväll fick jag för mig att jag behövde mina Juicy Tubes (fråga mig inte varför jag ville ha dem en fredagkväll när jag sitter ensam hemma framför datorn, för jag har ingen aning) så jag bestämde mig för att leta efter dem. Jag har ju inte så himla stort rum så jag tänkte att jag förmodligen skulle hitta dem rätt snabbt, men nu sitter jag här och har fortfarande inte hittat mina läppglans. Däremot har jag hittat två euro, 500 kronor och en massa vitt pulver i en väska som jag inte har använt på jättelänge. Knasigt..

Så här roligt har jag


Mumelie och jag


Vi tar det här med "dagens outfit" på mycket stort allvar.



Bra där!


Gissa vad min häst gjorde imorse?

Jo, han rev resten av hagen minsann! och idag var det inte bara hagen som gick sönder så nu står han i stallet med två feta lindor på båda frambenen. Blir man glad eller?


Jaja, gör kaka av honom då!

Jag blir så glad


Idag när jag kom  till stallet möttes jag av min häst som stod lös utanför dörren som om det skulle vara hur normalt som helst. Min första tanke var typ "åååh, han är så duktig som inte rymmer längre än 10 meter". Efter det drog jag två tänkbara slutsatser till hur han tagit sig ut ur hagen:

1. Han hade öppnat grinden
2. Han hade krupit under tråden

Men NEJ, för han hade inte gjort något av dessa alternativ. Däremot låg halva hagen på marken (?), alla stolpar var av på mitten (??) och resten av hagen låg på andra sidan vägen (????????). Hahaha, fan vad jag garvade. Sen ville jag bara gråta och skrika och hoppa och dö!

Det är januari = marken är frusen = det går inte så där överdrivet bra att bygga en ny hage.
Håhå, ibland är det inte lätt ska ni veta!


Tidsfördriv


Lagom roligt för mig.
Lagom tråkigt för alla andra.


Vad gjorde du kl 8 i morse: Började skoldagen med två timmar tyska. Yeah!
Vad gjorde du för 15 minuter sedan:
Läste säkert någon halvkass blogg
Det sista du sa högt: "VA? ...jo"
Vad var det senaste du köpte: Två remmar på handels som Sara och jag så smidigt lyckades pruta ner priset på
Vad är det för färg på din ytterdörr: En är svart och en är brun och två är vita. Jag tror någon har haft beslutsångest
Vad är det för väder hos dig just nu: Snöigt
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Nej
Sover du tungt: Ibland
Drömmer du mycket: Ja
Mardrömmar: Det händer
Vilket ämne är roligast i skolan: Teater och engelska
Trivs du med ditt jobb: Jag är en arbetslös stackare. Men det är lugnt, jag trivs med det
Favoritklädsel: Jag tycker om att klä upp mig, men jeans är nog skönast
Favoritlåt just nu: Vet inte
Vad ser du om du tittar åt höger: En vägg
Vad gör dig glad just nu: Att den här dagen är slut om några timmar
Vad ska du göra härnäst: Tvinga någon att skjutsa mig till stallet
Höger- eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: Som man känner sig på tisdagar
Klädsel just nu: Jeans och en asgammal tröja som jag fick av Malin för hundra år sen
Musik just nu: Lily Allen
Sommarplaner 2009: Planera saker är väl inte min starka sida. Däremot finns det en hel del jag vill göra i sommar.
Hur många kuddar sover du med:
Fyra
Spelar du nåt instrument: Inte seriöst
Morgon- eller nattmänniska: Lite både och tror jag
Vilka är viktigast för dig: Jag själv
Är du kittlig: Lite..
Snarkar du: Ingen aning
Stjärntecken: Lejon
Äckligaste insekten: Trollsländor
Vad vill du jobba som?: Något roligt
Stökigt eller städat?: Städat
Vad gör du om du får hicka?: Hickar
Vad längtar du mest efter just nu?: Att skolan slutar
Hur svarar du i hemtelefonen?: "hej, det är Lise"
Hur svarar du i mobiltelefonen?: "hej, det är Lise"
Antal timmar sömn inatt?:
7
Sov du ensam?: Ja
Vem sov hos dig senast?: Emelie tror jag
Vad ser du fram emot?: Att klappa vargar på Kolmården och nästa helg då vi drar till Vingåker
Vad vill du ha just nu?: En hund
Vem längtar du mest efter?: Min hund (som jag ska skaffa.. någon gång)
Vilken buss åker du oftast?: Getabussen
Vilken årstid är det nu?: Vinter som fan
Anser du dig själv snygg?: Jag klagar inte
Har du varit kär?: Ja


I skolan


Just nu sitter jag och skriver om en hel hög gamla konstnärer. Hur kul?
Nej just det, inte alls så kul.

Idag är den en typisk tisdag. Man känner sig ful och dum, vädret är skit, det händer ingenting speciellt och allt är bara dåligt (förutom nör allt bara går på högvarv). Typiskt tisdagar!


Fy fan, vad surt och grinigt inlägg det här blev, men vafan. Eftersom jag oftast brukar vara glad och positiv alla andra dagar i veckan så har jag nog lite rätt att vara grinig på tisdagar.

Världens finaste jacka del 2


Idag efter skolan skulle jag gå till Me and Pia (vilken är den enda åländska butiken som tar in Hunkydory, vad jag vet) för att se om de hade tagit in min jacka. Men tji fick jag eftersom de tydlligen inte ens har öppet på måndagar. FA-AAN!

Nehepp, men då tänkte jag att jag kunde traska över till min bror eftersom jag ändå var i närheten. När jag gick där på trottoaren och tänkte på min jacka körde det helt plötsligt upp en bil brevid mig och stannade. Jag gick fram till bilen, öppnade dörren och möttes av ett glatt leende som utbrast "HEEJ, vill du åka med mig någonstans?". Tja, vafan tänkte jag och hoppade in, "vart ska vi åka då?"



Vi hamnade sist och slutligen hos Malin. Inte så konstigt med tanke på att det var hon som körde.

Världens finaste jacka



Ååååh, idag vill jag bara dö!
Jag hittade nämligen en helt underbar jacka i Stockholm igår. Marinblå med stora guldknappar, precis sådär lagom lång, precis sådär lagom varm och helt jävla, fuckin' underbart snygg rygg! Den är från Hunkydory och jag lovar, det är jackornas jacka! det går fan inte att beskriva hur fin den är. Helt klart värd alla pengar i hela världen.

MEN det värsta av allt var att jag inte köpte den.
Så nu tänkter jag gå och gråta en skvätt. Eller två. Eller hundra..

Räddningen är nära


På lördag ska jag och mina päron (!!!) till Estocolmo. Oh Jesus christ almighty, det är fasen inte ofta som vi alla tre åker och shoppar. Nåja, fint ska det iallafall bli att få stilla sitt shoppingsug lite.


Nu ska jag skutta till stallet och hjälpa till att lasta en galen ponny.
Tja!

M-E-L


Malin och Emelie kom helt spontant över till mig idag.
Det var trevligt och vi tömde min garderob.

Malin ville inte vara med och leka dagens outfit, så det var Mumelie (haha, helt seriöst Mumelie!) och jag som fick stå för det:



Mumelie:
- Random örhängen som jag inte har en aning om var hon köpt
- Gammal hatt som en viss Henrik Larsson lämnade i mina händer en gång i tiden
- Klänning från Kapp Ahl's barnavdelning
- Sist, men inte minst sitt alldeles eget leende!

Lise:
- Tygtrasa från Slick
- Mumelies nitbälte som helt klart skulle kunna vara värt att sno
- Mammas strumpbyxor

Det här var våra fina utstyrslar :)
Har ni tur (eller otur) kanske jag slänger upp bilder på våra mindre fina.. ja.. ni vet.

Smygreklam


Jag har blivit beordrad att göra reklam för dessa pojkar.
Ja, det är väl bara för er att klicka på länken då. GÖR DET!

Jag lovar det är värt det. Charmiga, söta Sörmlandskillar med charmig, söt Sörmlandsdialekt.
Har ni tur kanske ni stöter på dem här på holmen inom en snar framtid.





Hoppas tusan att jag får en fin ersättning för det här, för det är minsann jobbigt att promota folk  :)

Mamma Mia


Alla jag känner som har sett Mamma Mia har sagt att den verkligen är jätte, jättebra. Igårkväll skulle jag och mina päron äntligen se den, MEN jag blev grymt besviken. Hallå, den är ju inte bra på en fläck heller! bara jättetöntig...

Enda anledningen till att jag orkade se hela var musiken. Oh ja, jag har varit ett Abba-freak i mina dar (typ när jag var 10). Haha, nostalgiskt.

Men njäe. De som varken gillar töntiga musikaler eller Abba ska nog inte se Mamma Mia.

!"#¤%&/()=`?


Just nu borde jag vara ambitiös och plugga. Jag borde även slänga iväg ett mail till min klasslärare så hon kanske skulle kunna känna sig en aning stolt över mig.

Dessvärre kommer jag inte att göra någonting vettigt alls ikväll för jag känner mig mest så här just nu:
 

 

Nu vill big mama se på film.
Tjilevippen!

HEJ!


Gissa vilka som åker lite down south på Sveriges karta om två och en halv vecka?
Simon, jag hoppas fan att din soffa är bekväm att sova på!




Modellsyrra


Min syster har vart med i en modeshow. Det är lite coolt (även fast hon är en tant).
Men hon var lite ledsen och sa att hennes hår ser överjävligt ut nu om hon inte stylar det.

Aj, det här var ju intressant så att det gör ont. Skriv upp det för fan.


Nu är julen fan slut.


Som vissa kanske minns så byggde min mamma och jag en tomte för ett tag sen. Bara för att vi hade tråkigt och bara för att det var i juletider och sådär. Han blev rätt snygg för att vara tomte och vi kom på att han var rätt lik Per Oscarsson (skådisen). Och bara för att det att det var juletider och sådär (och kanske för att vi har en aning udda humor) satte vi den stackars tomten i en plaststol och slängde ut honom på en åker.




Idag när jag och Macke kom hem från stan satt det ingen tomte i stolen.
Han hade tydligen blivit "utbränd" efter julen...


Grammisgala, grus och nya jeans


Igårkväll slösade jag bort en stund av mitt liv genom att titta på grammisgalan. Det hela slutade bara med att jag var jättearg. FAN, vad arg jag var när skiten var slut.

Efter galan satt jag uppe och letade efter snygga skor på nätet ett tag. Hittade några par som jag lätt skulle kunna klicka hem (dvs om jag hade några hundralappar till övers alltså.. hmpf). Vaknade imorse, yrvaken och helt panikslagen. Jag hade nämligen drömt att jag hade vart ner till Malin på Zko och frågat om de hade fått in något med nitar än, vilket de inte hade, men hon tipsade om en ny affär som hette "Grus" och DÄR hade de minsann fått in nya, snygga ankelboots med nitar!! Ni fattar inte hur besviken jag blev när jag insåg att allt bara var en dröm.

Som plåster på såren fikade jag med Sara idag. Sen fick hon slava åt mig på Ziczac tills jag hittade ett par jeans jag ville ha. Tack Sara!

:)

Hästfolk


Åh, finns det något härligare än hästfolk?
Svar: JA, det mesta är hundra gånger bättre än hästfolk.

Nu menar jag inte att alla människor som gillar hästar är sviniga, men däremot de där översittande, inbitna hästnördarna som enligt sig själva är bättre än alla andra och minsann vet hur man rider och tar hand om andras hästar bättre än ägarna själva. Precis de där som alltid sitter på läktaren i ridhuset och granskar de som rider medan de viskar "kolla hennes sits" och "fyfan vad fet häst hon där har" till varandra.
Åh, det är ju upplagt för trevlig stämning när man stöter på dem alltså.


I övrigt gillar jag hästmänniskor som faktiskt är trevliga (dock verkar det finnas väldigt få av dem).
Tack, jag ville bara avreagera mig.


Sanningen bakom mina matvanor



Jag vill inte se asiatisk mat på minst två månader nu alltså.

I söndags käkade jag sushi.
Igår lunchade jag och mina päron på Wirrans = thaimat för hela slanten
Igårkväll var mina päron bortbjudna på middag till sina vänner i staden = jag som var ensam hemma fick med mina otroliga maltagninsskills äta något så fantastiskt som nudlar
Idag var mina päron trötta och orkade inte laga mat = "hallå, jag ringer till Wirrans och beställer mat va?" (tur för min farsa att han beställde pizza till mig, annars skulle jag dött!)


Nu ska jag äta glass, för glass är bäst (och antagligen det enda man inte kan tröttna på, förutom cola) och nu vet ni det.

Heaven on earth




TOPSHOP <3

Fruset



Ifall det är någon som missat det kan jag berätta att det är kallt ute. Det är svinigt kallt ute!
Det är så kallt så man nästan svimmar när man drar ut till hästarna på morgonen och det är så kallt så det knarrar under skorna när man går. Vidrigt.

Snart ska jag ut till stallet igen.
Pepp pepp!

Nej.

Nytt år igen


Igår hade jag himla trevligt. Emelie kan minsann fixa hon.
Mer än så orkar jag inte skriva om mitt nyår.

Här är lite bilder från igår istället:






RSS 2.0