Jake och jag


Imorse när jag hade släppt ut hundarna på gården, slängde jag mig på soffan och somnade framför tv:n.
Jag drömde att min morfar hade värsta kändisfesten hemma hos sig, nere i salarna och biblioteket. Helt sjukt. Jag hånglade med Jake Gyllenhaal, men sen blev jag rädd för honom för hans huvud blev typ fyrkantigt.


Mja, det var allt jag hade att säga..



Hetsa inte


Hihi, jävligt internt och jävligt roligt.
Mogge, kvällen innan Åland.

Hetsa inte!


Birthday baby


Yeah, idag fyller jag år. Det kom som en chock förra veckan när någon sa "men Lise, du fyller ju år snart".. Jag hade helt glömt bort det, men sånt händer ju.

Egentligen gillar jag inte att fylla år. Eller det är helt chill att få presenter (om man får saker man vill ha alltså), men annars är det jobbigt. Dels för att man bara blir äldre, dels för att man måste ha släktkalas och svara på tusen frågon om hur skolan går, varför man inte har någon pojkvän och vad jag ska göra av resten av mitt liv. Om man inte känner total livspress efter några timmars intensivsnack med mina släktingar, ja då är man fan bra!

Men idag är det en rätt chill födelsedag eftersom jag är ensam hemma och mamma har ringt till alla och sagt att de får komma någon annan dag istället. Mina föräldrar har jag ingen aning om var är just nu, men senast jag snackade med dem så var de i Danmark någonstans.

En gullig grej som hänt idag är att det knackade på dörren och när jag öppnade den så stod mina jobbarkompisar (kockarna) utanför med en flaska champagne. Ojoj, de föreslog att jag skulle svepa den under dagen och sedan cykla upp till bykrogen på en glass.. Njae, kanske.

En mindre gullig grej som hänt idag är att Jade (=Döds-Jens) skällde som fan när hon var ute på gården. Jag öppnade dörren för att kolla vad hon gjorde och då kom hon springande med en igelkott i munnen. Den hade rullat ihop sig till en boll och var helt livrädd den stackaren.  Döds-Jens, som inte är en särskilt smart hund, blödde massor i munnen, men det var fan bara rätt åt henne. Normala hundar fattar ju att om någonting sticker hårt som fan, ja då ska man nog inte äta det...

Slut


Rockoff är slut. Jag är slut.

I lördags var det sista dagen på Rockoff. Måste nog säga att det faktiskt är skönt att det är över. Nu kan man koncentrera sig på resten av livet igen och inte leva i någon jävla dimma (som det lätt blir under Rockoff).

Igår började jag jobba igen och tro det eller ej, men det var faktiskt kul. Kockarna sa iallafall att de hade väntat på att jag skulle komma tillbaka, hehe. Är inbokad på jobbet idag och kanske imorgon också (jag får välja om jag vill jobba eller inte) och även på "Bastö On The Rocks" nästa helg.

På måndag drar jag till Stockholm med Frida och Linn. Det blir nog helt nice.
Och i september är det meningen att jag ska lyckas klämma in en resa till Vingåker för att hälsa på hetsarna :)

Ikväll river vi Rockoff!



Hemma


Imorse ringde Macke och undrade om jag ville komma hem över dagen. Sure, inga problem.
Nu sitter jag här och känner mig som den risigaste människan i världen för att jag steg upp efter bara fyra timmars sömn och åkte hem istället för att stanna kvar i stan och sova vidare..

Snart ska jag duscha och sen måste jag in till stan igen. Ikväll spelar La Puma och Magnus Uggla. La Puma har jag ingen jävla aning om vem är, men Uggla vet jag. Jag gillar honom inte men det gör tydligen alla andra, vilket betyder fest!  ...Jag ska dock ta det jävligt lugnt nu ett bra tag.


Imorse stack Henke & company hem. Det tycker jag är lite tråkigt och jag har haft separationsångest hela dagen.


Well well, nu ska jag duscha.


Mariehamn kokar!


På riktigt. Det är så varmt så jag inte ens får dåligt samvete när jag klagar. Det går inte att ligga ute på balkongen för då får man helt säkert brännskador och jag försökte just gå en väng på stan, men jag ångrade mig rätt fort. Jag köpte bara tuggummi och sen gick jag hem.

Ikväll ska man lyssna på Thin Lizzy, Lillasyster och Fourever.
Happy happy


Jag har fixat fram några bilder från de senaste dagarna:



Det kommer säkert fler bilder under veckan som är kvar. Jag måste bara orka och hinna lägga in dem.





Rockoff dag 4

Idag är det dag fyra alltså, men eftersom den här dagen just började så finns det inte så mycket att säga om den. Däremot kan jag berätta att gårdagen var sjukt rolig (igen). Lallade ner på stan vid 1-tiden. Hängde på Malins jobb i en timme. Lunchade med Emelie och Alle. Mötte upp Henke och snackade skit. Gick ner till Knorring och hängde med resten av Vingåkrarna ett tag. Sen åkte jag, Emelie och Alle och badade och efter det sprang vi genom stan i bikini, duschade och fixade oss hos mig och drog till Festivalområdet igen.

Kvällen och natten var galen. Jag behöver inte säga så mycket mer...



Inatt när jag låg och sov så stack det helt plötsligt till i min arm när jag rörde på mig. Det gjorde fan skitont, men jag fattade inte var det var för jag var så jäkla yrvaken. Jag trodde typ att jag hade fått en sticka i armen (haha, i sängen ja)... men imorse när jag vaknade hittade jag en död geting i sängen. Det tror jag förklarar saken.



Rockoff


Igår var det Amanda Jenssen och Mustasch som spelade inne på Rockoff. På Amanda stod vi typ längst fram (det stod bara några barn framför oss, haha) och hon var typ svinigt bra! det blev sånt jävla tryck där framme när hon sjöng "hallelujah" alltså.

Sen träffade jag Henke & co. som hade kommit från Vingåker igårmorse. Fan, jag hade ju saknat jävlarna. Såg Mustasch med dem och det var spårat som fan. Dansade på borden och grejer.. eeeheh.


Nu tror jag att jag ska gå till Emelie och hämta mina prylar som jag lämnade hos henne igår.

ciao


Nio dagar av sus och dus



Idag börjar Rockoff! Det brukar vara då allting händer. Man festar, träffar nya människor, snackar skit och lyckas inte få ordentlig sömn på nio dagar. Det brukar vara roligt som fan!

Just nu borde jag packa och duscha eftersom jag ska åka hemifrån om ca två timmar. Shit, jag är varken snabb på att packa eller duscha, så vi får se hur det här går. Men om jag glömmer någonting så är det rätt lugnt, för jag måste hem imorgon och vara lite hundvakt på dagen, sedan tror jag att Macke skulle komma med in till stan och lyssna på Amanda Jenssen. Heehe

Oops, måste köpa pass idag också (för att jag är så trög och fortfarande inte gjort det). Och så måste jag springa och köpa smink. Och fuktighetskräm!
äää, jag lovar att jag kommer glömma någonting...

höhöhö



Idag har varit den värsta dagen under hela sommaren. Vi har nämligen tagit in hö åt hästarna. Som den riktiga bonden jag är började jag nästan gråta när jag fick stickor i fingrarna och jag ville gå hem efter första rundan. Jag kämpade, svettades och ville bara dö, men till slut var allt inne iallafall.. hehe. 
Efteråt åkte vi till bykrogen och käkade och nu sitter jag här.
Det var min dag det..

Igår glömde jag skriva att jag var till Sund med mina päron. Vi åkte och hälsade på min faster + man och kusin + flickvän (alla från Uppsala) som var här på stugan. Efter det åkte vi på någon loppis där jag fyndade en scarf. En lila scarf. Och jag tycker egentligen inte ens om lila på mig själv, men den var ganska mörk så den var rätt fin ändå :)


(Nej, vidvinkelobjektiv gör en inte till den snyggaste människan på jorden...)


Puppies


Fotade valparna lite idag. Blev dock inte nöjd med så många av bilderna, men ändå...






Onsdag


Inatt drömde jag att jag piercade mig... Överallt. Fatta vad ont jag hade i kroppen när jag steg upp imorse, haha!


I fredags när jag åkte in till stan tog jag med mig nycklarna till min brorsas lägenhet eftersom jag skulle in dit en snabbis. Dagen efter när jag var hemma upptäckte jag att jag hade tappat nycklarna.. BRA DÄR LIKSOM!
Jag ringde min bror och frågade om jag hade lämnat dem hos honom, men det hade jag såklart inte. Igår när jag trodde att nycklarna var borta för alltid så ringer taxichauffören vi åkte med och berättar att vi hade glömt en grej i taxin.. Jag blev så glad! ända tills han sa att det bara var en snusburk vi hade glömt. WHAT?! Han hade alltså inte hittat nycklarna i bilen?

För en liten stund sen fick jag för mig att städa upp lite in min garderob för det låg så mycket skit i den.. Jag hittade bl.a. en trasig sko. Inne i skon låg det en väldigt saknad nyckel. iiih!!

lalala


Det här hade jag velat skutta runt i idag! (haha, himla snygg bild måste jag säga). mhmm


Stråhatten är från HM, resten från Topshop.

Uppe med tuppen


Idag är jag då ensam hemma och försöker bestämma över alla djur. Vetefan hur många hundar vi har just nu. Det borde bli 14 om man räknar med valparna.

Jag är jävligt glad att det är sol ute idag. Jag är iofs jävligt glad bara annars utan anledning också, men solen är fan ett stort plus i kanten idag!


Nu ska jag käka frulle innan jag svält
er ihjäl!

Livrädd med stil


Ohyes, Kent är precis det jag lyssnar på just nu, därav rubriken.

Imorse hade jag ju ingen aning om vad jag skulle göra idag, men det löste sig eftersom jag fick skutta iväg till jobbet igen. Nu har jag jobbat tre dagar i rad och så mycket har jag aldrig jobbat i hela mitt liv förut (förutom praon i nian).


Igårkväll såg jag på The day Reagan was shot. Den var jävligt mycket av en besvikelse. Tråkig som fan och de nämnde knappt Jodie Foster i den. Den var big no no alltså..


Ny vecka igen

Den här sommaren går verkligen så fort så man inte hinner med. Jag säger inte att jag är missnöjd, för det är jag verkligen inte. Det händer ju grejer hela tiden o sådär, men det går så jävla fort bara.

Den här veckan vet jag inte riktigt.. Idag har jag inget planerat än, imorgon åker mina päron till Norrtälje över dagen så då är jag hundvakt, onsdag-torsdag (?) och på fredag börjar Rockoff. Fan jag har inte köpt pass än, men jag antar att de inte kommer sälja slut tills på fredag heller så. Annars är det skit för mig. 

Efter Rockoff är juli i princip slut och i början på augusti drar man iväg till Stockholm några dagar. Hotell är fixat, schysst sällskap är fixat och tanken är att vi bara ska ha jävligt roligt och mysigt. Mycket bättre än så kan det inte bli!

Sen mina damer och herrar, när allt detta är avklarat, då är det bara en vecka kvar av sommarlovet och sen börjar helvetet igen.

hey bored people!


Snart ska jag sticka iväg på jobb, men först slänger jag in ett onödigt klipp bara för att jag kommit på hur man gör igen (jag har haft en blackout i några veckor).



Godmorgon!


Igårkväll/inatt skev jag ett inlägg som jag faktiskt hade tänkt publicera, men tack vare några telefonsamtal och två spontana släktingar hann jag inte tänka så långt innan jag satt i en taxi på väg in till stan.

När jag steg upp för en stund sedan såg jag att jag fortfarande hade fönstret till bloggen öppet på laptopen och jag läste igenom inlägget som jag skrev igår. Jag kom fram till att det var bra att jag inte hann publicera det. Heh..

Idag ska jag jobba även fast jag är trött som fan. Jag börjar först klockan två, men jag kunde inte ta sovmorgon eftersom det är ett gäng ryssar på väg till oss precis just nu (hon som köpte Qamal +någon till). Herregud, jag fattar inte varför de vill komma på besök klockan 10 en lördagmorgon?

Men men, nu ska jag duscha!

Håret



Måste. Slinga. Håret. NU!
Alltså fyfan vilken jävla färg det är nu. Och utväxten ska vi inte prata om.. USCH!
Måste få det fixat så fort jag har tid...



  
(bonusbilder, ehe)

Workie workie



Huh, i helgen blir det ännu mera jobb. Haha, jag har jobbat en dag och klagar redan, men vafan.. Pengar får jag och det är gött!


Ikväll red jag ett pass med Mamon och GUD så det behövdes. Han är fet som en gris!
Vi hoppade lite på slutet också. Han var typ överpigg och jag höll på att flyga av hela tiden, men det var roligt ändå :) han har blivit mycket hoppgladare på senaste tiden, så tjaa.. Kanske man vågar sig på en tävling i höst igen? får se hur det blir med det.


Torsdag


Det är torsdag idag va?

Anyway, idag har jag hjälpt min käre far att måla lite allt möjligt och det var jobbigt kan jag berätta. Tack vare det blev jag tvungen att dissa Robert (sorry dude), men vi kan sola en annan dag!


Jag kom precis ur duschen och skulle helst ta det lugnt nu, men mami snackade nåt om att fara och käka någonstans så jag antar att jag måste fixa till frillan... Jobbigt det också! men jag kan ju inte stanna hemma, för det betyder att jag inte får någon mat..

Btw, så fick Monique valpar inatt/imorse.
Tror det var sju stycken? nåja, jag har inte sett dem ännu, men jag har ju några veckor på mig.


Nu måste jag väl föna håret tror jag

BAAAH


Nu har jag pysslat med html-koder hur länge som helst och fan vad jobbigt det var! Jag fattade ingenting, så det tog typ hundra år att fixa bloggen (okej, bara en timme egentligen, men who cares).. Nej, jag är inte nöjd nu heller, men det är jag ju aldrig ändå så.


Idag har jag jobbat och det var fanimej förvånandsvärt! Helt spontant fick jag jobb på Bastö bykrog imorse, så där har jag spenderat hela dagen. Allt som allt hade jag tre kunder...

Fast jag tycker det är rätt schysst att få betalt för att käka glass och vika servetter så jag klagar inte :)
Dessutom får jag jobba lite hur jag vill och det betyder att jag kommer vara ledig hela Rockoff-veckan!


Föressten så har det inte kommit valpar än...

bloggfix och valpar


Igårkväll satt jag uppe och redigerade lite bilder och sånt. Slängde ihop någon slags header till bloggen som jag inte är säker på om jag ska lägga in eller kasta bort. Får se hur det blir, men något måste jag göra med bloggen iallafall för nu är den något som vi idag kallar "FUL" !

Monique kommer antagligen få valpar idag också. Det verkar så enligt min mamma iallafall, och hon om någon borde ju veta. Jag har sagt att om det kommer en terv (en röd alltså) "SÅ ÄR DEN MIN OCH INGEN ANNANS!!" oavsett kön. Haha, och kommer det bara svarta så ska jag ha en valp iallafall!

Det jobbiga är bara att jag har börjat tycka mer och mer om Maggie (monsterhunden), men henne kan jag ju inte ha. Nåja, man kan inte fästa sig vid alla hundar som kommer in i vårt hus. Då skulle det vara illa!





Maggie igår, innan vår promenad (:

not my cup of tea


Jag hade just en te-situation i mitt rum. Jag blev så stressad (eller något) när jag skulle ställa ner min mugg på skrivbordet så jag välte den.. TEEEE över hela skrivbordet, på golvet, överallt! Datorn klarade sig dock, thank god!
Det var dagens dramatiska händelse.


Annars så har mami och jag kollat på Wild things ikväll och den var till och med helt ok bra. Slutet var väldigt förvirrande, men den var bra ändå!

Och nu funderar jag på att kolla Center Stage (som jag sett ungefär 2548302 gånger) bara för att jag inte har något att göra och för att mina sömnsvårigheter verkar vilja förfölja mig hela sommaren. Great!

Hammarby - Norrköping


Varsågoda och skratta; JAG LYSSNAR PÅ FOTBOLL PÅ WEBBRADION (!!!)

Mahah, jag är nog mest chockad själv. Men mja, Hammarby hejar vi tydligen på också. (De som håller på Norrköping och läser det här nu kommer antagligen att döda mig (jag har hört att fotbollsfanatiker gör sånt)).


Idag var jag till Havsvidden på fika för första gången i hela mitt liv. Det var fint där. Så fint så jag skulle kunna bo där bara för att det är just så fint!
yes...


Mjo, att nu blev det nästan mål. Hahaha, jag är såå insatt i det här!




Ligger i sängen


Jag är trött. Jag tror en bra idé just nu skulle vara att kanske sova. Kanske?
Mjao


Jag Har Varit I Alla Städer - Håkan Hellström



Söndag


Idag är en sån där dag som man helst av allt skulle sova bort. Men nej, det går inte för sig.

Vaknade hos min bror imorse, lagom sliten, mami hämtade mig och sa att farmor och farfar var på väg till oss. Great, varför just idag?! okej, jag ser dem högst fem gånger i året, men idag kändes det jobbigt att träffa dem.

Well, tur att man iallafall är bra på att spela trevlig!
Dessutom tyckte jag synd om min farfar som har blivit lite skruttig. Stackarn..


Ringde Malin för en stund sen och hon skulle nog komma hit ikväll. O jaa, bra som fan! jag känner ett starkt behov av att snacka skit med någon :)


Fredagen i bilder





HAHAHA, jag kan se för jävla smart ut när jag vill. Mhm!
De senaste dagarna har min blogg blivit fylld med en massa fulebilder.
Nåja, ingen har ju vågat klaga än så :)

När jag inte orkar skriva..



...Så slänger jag in lite bilder istället!



 

Färga håret?


Jag vill färga håret. Eller jag MÅSTE färga håret, för det har nog aldrig sett så hemskt ut som nu. Jobbig längd har det blivit också, men det ska nog få växa ut mer ändå. Funderar iallafall på att göra det lite mörkare. Kanske slingor, kanske färga hela håret. Eller kanske bara slinga blondare?

Gillar färgen på den här bilden (även fast den kanske inte syns så tydligt).



Memories never fade


Jag måste vara sämst i världen på att komma på rubriker. Därför blir det oftast som här ovan. Sådär lagom töntiga citat man snappat upp någon gång. Ofta på engelska. Jepp, min fantasi är bortom alla gränser.. Not.

Nåja, för att komma till saken. Min mamma sa idag att hon börjar bli trött på sin mobil, vilket är fullt förståeligt eftersom hon har min gamla, antika tegelsten (även kallad Nokia 3310) och hon är för seg för att köpa en ny själv.

MEN! snäll som jag är, rotade jag igenom lite lådor i mitt rum och hittade en annan av mina gamla mobiler som jag skänkte till min kära mor. Den är visserligen inte särskilt hipp den heller, men den har iallafall kamera och polyfoniska ringsignaler. Höhö..

När min mamma hade lekt med den en stund frågade hon mig om jag hade lust att läsa mina gamla sms och kanske ta bort dem. Och mjaa, jag läste dem, men fyfan vad det var hemskt att radera allting. Jag hade MASSOR av sms, bilder och filmer från den absolut bästa tiden i hela mitt liv. Fick så jävla mycket flashbacks så det är sjukt!

Usch, varför måste tiden gå så fort för? jag vill vara 16 igen...

mys-bus


Malin och Alle har varit här ikväll. Haha, det är alltid sjukt roligt att vara med dem!
Vi skulle åka iväg och köpa glass, men Alle vågade inte backa ut från parkeringen så Malin fick göra det (även fast det var Alles bil) haha!

Mja, roligt var det. Malin snodde kläder av mig och Alle lånade en väska. Vi har även spånat fram lite helgplaner (kanske) och planerat hur tidigt vi ska vara på Rockoff när Håkan spelar.
De är himla bra knäppskåp de där!

Lise: Jag vill ha ett marsvin...
Alle: Jag vill ha en hund...
Malin: Jaa, jag vill ha en pojkvän jag!





Bilderbilder



Nu bjussar jag på två bilder bara så att jag ska komma undan städningen här hemma en liten stund. Den första är relativt ny medan den andra är sisådär två år gammal.

Och nu märkte jag att det här var en dålig undanflykt från städandet eftersom det inte tog så värst lång tid. Attans...



 


Sjuk?! - I don't think so


Jag har blivit förkyld. Hur lyckas man bli förkyld på sommaren? det är fan sjukt (eehehe, min stackars humor!)

Oh well, jag ska försöka ignorera sjukligheten och istället ligga ute och sola idag. Antagligen kommer jag bli ännu mer sjuk, men förhoppningsvis också ännu mer brun och det är det väl värt?



RSS 2.0