Sambo.

Ni ska inte tro att jag sitter och är hundlös här i Skövde. Det här är nämligen en av mina sambos:


Converse och diverse annat.

Igårkväll hade jag faktiskt sjukt kul. Det var inte alla från klassen som var med på kvällen, men de som kom var jättetrevliga! Hoppas fler av dem hänger med under veckan.

Ida och jag skrev kontrakt på vårt ghetto-hak idag så på lördag flyttar vi nog dit när Macke kommer över med grejer. Då ska det dessutom second hand-shoppas för idag hittade jag världens guldgruva precis runt hörnet där jag bor nu. Helt perfekt!

Och nu är det dessutom hög tid att säga farväl till mina trogna gamla All stars. Jag köpte ju som sagt ett par nya i söndags så nu ska mina gamla få bosätta sig i närmsta container istället.


Goddagens!


Nu är första skoldagen avklarad. Denna vecka är det mest introduktion (nollning) som gäller så det blir skönt. Jag tror det här kommer bli såååå bra! Mitt program verkar så jäkla roligt så det inte är sant. Hoppas det lever upp till förväntningarna.

Ida och jag skulle ju varit och kollat på vår lägenhet idag, men hyresvärden fick lite förhinder så vi fick skjuta upp det till imorgon istället och då kanske vi får nycklarna på samma gång. FAN vad fint! Jag har kommit över min ghetto-rädsla nu.

Nu sitter jag i sängen och chillar lite inför kvällen. Min klass och våra faddrar ska förfesta någonstans nära skolan och efter det ska vi pysa iväg till vårt Kårhus och träffa alla andra studenter.

Nu ska jag sluta "tjööta" (haha, tjata alltså) med er!

Flyttfeelings


Åh, jag känner hur jag hamnat i en solklar "åååå-jag-är-inte-på-åland-och-jag-känner-inte-en-kotte-kris". Så jäkla typiskt. Well, jag antar att det hör till. Jag är mest ledsen över att lägenheten jag hittat verkligen inte ligger i de mest ultimata kvarteren. Nåja, imorgon ska iallafall Ida och jag titta på vår lilla ghetto-lya så nu sitter jag och bläddrar genom inredningsbloggar. Haha, egentligen borde jag inte klaga för på onsdag får jag fan 76 KVADRAT att pyssla med!! Hur kul kommer inte det vara på en skala?!


Grymma killar vi såg igår. De kallade sig själva för Atlantic City och såklart gjorde de en massa Bruce covers!

Stolta ålänningar dricker öl.

Igår var Skövde karusellstaden numero uno! Det var karuseller precis överallt!

Ett dygn i SkövdeIda och jag anlände till Skövde för ganska exakt ett dygn sedan. Igårkväll var vi ut på stan och kollade in "Matfestivalen", såg Timotejs sista spelning för sommaren (hade dock aldrig hört dem förrän igår...), tog en öl och fick veta att lägenheten vi ska flytta till ligger ute i ghettot. När jag kom hem tog jag ett glas vin med min hyresvärd och hennes vän som tydligen var skådespelare.

Idag har jag snackat skit med grannarna, lunchat med Ida, köpt nya Converse och handlat. Nu sitter jag här. Frustrerad över att Facebook (såklart) är den enda websidan jag inte kommer in på. WHY ME?!! Som om jag inte skulle vara tillräckligt lättretlig...
Tur att det finns bra musik iallafall...

En sommar 2010


Uppdateringen har varit rätt kass den senaste tiden, men bara för att det finns nyfikna människor som vill hänga med så tänkte jag informera er om att jag har:

- Jobbat ganska mycket.
- Firat midsommar på Föglö.
- Haft fyra Vingåkrare på besök.
- Träffat tyskar.
- Köpt en matta.
- Hunnit med både en dag i Norrtälje och en i Stockholm.
- Medverkat under alldeles för många utekvällar som alltid slutat på det sjunkande skeppet Arkipelag.
- Varit på iTech.

Plus en massa annat som jag inte minns för tillfället.

Och för att ni ska få en inblick i vad som kommer att hända den närmaste tiden:

- Syster + pojkvän, samt en engelsman kommer över om en vecka.
- Jag har sagt upp lägenheten och letar för tillfället en ny i Skövde.
- Skövde ja. Dokumentär Medieproduktion för hela slanten.


RSS 2.0