Lördag.


Ojoj, det blev en galet rolig kväll igår. Vi började med att kasta ut min brorsa ur lägenheten så vi kunde vara där och förfesta (det tackar vi min bror för). Sen blev det Indigo och Arken och allt som hör till.

Alla var fulla (förutom Hjulström som är en sjukling) och alla var galna, som vi märker på gårdagens inlägg. Haha, Joanna, Sarah och Malin som varit i farten..

Imorse var jag trött och det enda jag ville var att få komma hem, men när mina päron hämtade mig så blev jag tvungen att följa med och kolla på ett hus (?). Alltså vi har ett hus redan så jag har ingen aning om varför vi var och kollade på ett till. Nåja, mina stackars föräldrar har ju sina idéer..


Ikväll blir det chill och antagligen film med.. mig själv.


de 3 vännerna och dödsJens

Hej gott folk, här kommer en story om de 3 vännerna, dvs, OSS, och dödsJens.
Enjoy!
Det var en kväll, en helt vanlig kväll. En fredag i slutet på mars. Vi hade sommarlov, vissa andra gick fortfarande i skolanl. Men denna kväll var speciell. Vi tillbringade den med dödsJens aka "The Dog", varför hon har smeknamnet "the dog" kan ni säkert lista ut... Vi kom till hennes lägenhet, vi drack och skratta och drack lite till. Kvällen skulle bli den bästa på länge, men blev den vekligen det?
Vi gick ut i skogen för en pisspaus, alla skrattade åt Flise! Vi hoppade och skuttade och dödsjens trillade över en stock. Tomten kom och alla fick en varsin present! Alla blev jätteglada och lyckliga, lise fick dödsjensw till sin pojkvän och de levde lyckliga i alla sina dar! HALLELUJA! Mini trilla i vattnet och svimma.. ingen orka simma! Och vettni nästa helg kommer Joel, emmelies pök! Halleluja, äntligen!
Vi alla är förundrade över hur han ser ut. Vi har sett en bild - där han har en ansiktsmålning med finska flaggan. ÖH!? bra första intryck... not! men alla hejar vi ju på finland, heja suomi!! ivarjefall när dom spelar mot sverige. lalalla.. snart ska vi bege oss mot stadshotellet.
P.S. REKORDELIG vadelma-carambola light är inte SÅ god. köp nåt annat om vi vill ha nåt gott. ehe

HEJSVEJ FOLKS!!
tjillevippen/ de tre vännerna och dödsjens

Godmorgon


Idag sov jag fakiskt länge. Steg upp runt 10 tror jag det var (och det är länge för att vara mig, haha).

Har iallafall försökt mig på att fixa om bloggen lite, men tjaa.. Så snyggt kan jag väl inte påstå att det blev.
Jag har way för dåligt tålamod för att hålla på med html-koder på morgonen, så nu får det se ut så här tills jag orkar ändra det igen.

Idag är det sista dagen på lovet. Fuck, kunde behövt 5 dagar till, men men. Antagligen blir det bara 3 skoldagar den här veckan också. Beror lite på om jag föjer med brudsen och shoppar på torsdag. Vad verkar mer lockande: skolan eller shopping?  haha, svårt val ;)

Slitet


Emelie räddade min kväll igår. Vi var bland annat ute och finåkte i hennes blåa Ford, Fiesta eftersom jag fortfarande inte hade åkt bil med henne innan. Haha, ojoj. Jag kan bara säga en sak.. Det kändes precis som för några år sedan när hennes bror körde runt på oss. D.v.s dunkadunka-musik och hastiga svängar! men det var kul.

Sedan bar det av till Indigo. Jag vet inte hur många gånger vi skenade in och ut där och åkte tillbaka till lägenheten och bytte kläder och var allmänt fjantiga. Hah..
Emelie for hem någon gång under kvällen/natten så då fick jag sitta kvar och snacka med lite annat folk. 


Vet inte riktigt när jag var hemma. Kanske runt halv 4 nånting? men det var iallafall jävligt kallt att gå hem och idag är jag sliten som ett djur.

Men håhå, tack alla människor för en trevlig kväll  :)


Welcome to the sound of pretty odd


Står högst upp på min önskelista!

image27

Nytt album ute på tisdag!

Längsta fredagen på året


Idag är det långfredag (för er som har missat det alltså). Då är det egentligen meningen att man ska göra nånting som har med Bibeln och Jesus att göra, men jag vet inte om man skulle sörja eller vafan det nu var.. Jaja, jag gör ju då inte något sånt, men det kanske ni hade listat ur redan.

Idag ska däremot min kusin komma hit och hälsa på. Det kommer nog bli helt trevligt eftersom jag inte har sett henne på typ 10 år. Hon har ju blivit äldre och sådär.. Skaffat pojkvän. Barn också. De ska gifta sig här på Åland i sommar. Wehuu, jag gillar bröllop. Andras bröllop iallafall. Själv tänker jag aldrig gifta mig, eftersom jag helt enkelt tycker det vore dumt av mig, men vi får väl se om jag lyckas hålla det. Haha!

Emelie skulle också komma över en sväng idag :) det var ju år och dar sen hon var hit sist så nu är det verkligen på tiden!


Men nu ska jag käka frulle!
Bye!

Hahahaha!


Det är inte lätt alla gånger..


maia var bäst!


Melodifestivalen ja. Vad ska man säga?
Jag gillade nog inte något av bidragen sådär extra mycket..
Det bästa framträdandet under programmet var lätt Maia Hirasawa! hon är himla duktig :) plus i kanten för att hon hade en söt klänning.

Och Björn Gustafsson då, såklart! man bara måste älska den människan.Abstinens


Jag fick plötsligt ett helt otroligt sug efter att handla kläder. Det får jag ju i och för sig ganska ofta, haha! men just nu känns det allvarligare än vad det brukar.

Åh, gud. Jag kände bara att jag behövde berätta det här. Haha!


Ciao!

you don't know a good thing 'til it's gone..


Nog börjar man lära sig hur det är att sakna någon iallafall.
Fan Mamon, fan!  det var ju så jävla bra förut.

Jag saknar min häst. Massor. Och jag vill ha hem honom.
Sista maj, kom nu!


Som plåster på såren fick jag hem mitt externa minne (som har varit på reparation) idag. Eller egentligen fick jag inte tillbaks det. Jag fick en helt ny hårddisk. En tom hårddisk. SATAN!  alla, och då menar jag ALLA mina bilder är borta (ca. 10 000)!! vafan tycker dom där satans inkompetenta människorna att jag ska göra med en tom hårddisk när jag inte har en enda jävla bild att spara på den?!

Nu ska jag gå och gråta en skvätt. Eller två, eller hundra..

Tre brudar och en ostbricka


Fredagen spenderades med Linn, Frida och jävligt mycket löst folk som jag knappast känner. Det började med chill hos Linn och fortsatte med ett lite vildare tillstånd (fortfarande hos Linn), haha!
Sedan sprack alla våra planer om utgång till Indigo och istället åkte vi runt i taxibilar hela kvällen.
Ojoj.. Kul, men oväntad kväll :)

   

lalalaJag är sjuk och har mystiska blåmärken överallt (efter helgens kryssning), men jag lyssnar på Håkans nya just nu och det börjar man må bättre av :)RSS 2.0