Seven ElevenTänkte att det skulle sitta fint med en bild på Seven eftersom även hon flyttar den kommande veckan. På onsdag korsar hon Ålands Hav och bosätter sig i Sverige.


HALLELUJAH!


Jag pratade just med min hyresvärd och han sa att jag får börja flytta in redan imorgon. Så häääääääääääääär glad är jag nu! Efter snart ett års boende i väskor och sovande på olika människors soffor (bortsett från ett halvårs stopp i Montpellier) får jag äntligen mitt eget bo.

Förbered er på inflyttningskaffe inom en snar framtid!

Förlåt igen!


Tack vare min otroligt dåliga planeringsförmåga så kommer jag inte lägga upp några bilder från la France idag heller. Jag sitter nämligen hos Malin just nu och hårddisken med mina bilder är hemma hos päronen.

Tänkte bara säga det så alla vet (och mest för att jag aaaaaldrig uppdaterar annars, men nu jäklar ska det bli ändring på det!).


Nu drar Malin, Emelie, Simon och jag ner på stan för att leta diverse nödvändigheter!(Minus Simon)

Förlåt!


Jag är en dålig bloggare, jag vet!

Nu är jag iallafall hemma efter min resa. Den var billig, rolig och HUR BRA SOM HELST!!! Jag älskar Montpellier och jag vill seriöst bo där igen. Några av bilderna som togs är redan uppe på min Facebook, för er som är intresserade, och jag skall även slänga upp dem här på bloggen inom en snar framtid (helst imorgon).

Just nu är det mycket på gång bara. Jag har jobbat alla dagar sen jag kom hem (vilket var i tisdagskväll), imorgon är det personalfest och på tisdag flyttar jag!!! Igår fyndade jag en soffa i läder som gick på 100 spänn, så nu är det fixat. Det enda jag är i desperat behov av just nu är en säng, men det ska väl ordna sig det också.

Jag bjussar på en bild från Medelhavet så länge:


Inte världens vackraste, men det är oftast så här vi gör det, systeryster och jag.

Elle est revenue!


JAG ÄLSKAR MONTPELLIER (vetefasen hur många gånger det skrivits i denna blogg) OCH JAG VILL ALDRIG ÅKA HEM IGEN!!!

Haha, Lina och Jeremi försöker övertala mig att stanna kvar över sommaren och det skulle fan inte vara helt fel alltså. Om det inte skulle vara så att jag flyttar till egen lya om mindre än två veckor så skulle jag inte tveka en sekund.

Ikväll står Swing, piano and golden oldies på agendan. Det är konsert på Le Conti och det är heller aldrig fel!Och så måste jag bara säga att HERREGUD vad franskan flyter på bra helt plötsligt. Jag fattar ingenting. Det är som en bulldeg som jäst i tre månader.

Nu är det dags för en siesta!
Ciao!

"Jobbar"


Hej hopp!
Just nu sitter jag och surfar i köket på jobbet. Det känns som att halva min jobbdag kommer spenderas framför datorn för jag är så trött så ögonen knappt hålls öppna.
På tal om jobbet så fick vi gå en kurs i fredags. En kaffekurs, så nu minsann är både Malin och jag kungar av kaffe!

Och ja, imorgonbitti styr jag kosan mot varmare trakter (hoppas jag). Allra först ska jag ner till Vingåker för att hälsa på mina underbaringar där nere och på tisdag flyger jag till Beziers för att sedan ta tåget till Montpellier. Haha, fråga mig inte hur jag ska lyckas lokalisera tågstationer och annat i en stad jag aldrig har varit i, men på något sätt ska det väl gå. Jag lyckades ju trots allt ta mig ner till Spanien utan att bli bestulen, bortrövad och våldtagen.

Och jag lovar att jag under denna resa ska ta mer bilder på själva Montpellier än vad jag tog under de månaderna jag bodde där nere. Som någon sa: Hur ser Montpellier ut egentligen? Du har ju för tusan bara tagit bilder på bakgator och gamla tanter!


Resa bokad!Om en vecka sticker jag till mitt älskade Montpellier igen! En hel vecka med systeryster, Jeremi och ligan på Le Conti. Lite shopping ska jag försöka hinna med också. Jäklars vad fint det ska bli!Bitter, inåtvänd och tvär!


Jag är inte sur ofta så jag tycker det är mer än rätt att jag också får sitta och klaga över saker en hel dag. Jag har dock bra orsaker till att vara sur idag. Det är dåligt väder, Ryan Air är för smarta för mig och denna helg mindes jag helt plötsligt varför jag stack härifrån i höstas. Ålänningar är fulla av skit. Åland är skit och det finns bra många som älskar att göra livet surt för folk.


Tur att jag har två lediga dagar nu så jag kan åka hem och kolla mina konstiga filmer och sträckläsa Killing Bono ifred. Som jag sa till Emelie; "Det skulle fan vara skönt med magsjuka just nu"... Haha, nu vet ni vilket humör jag är på idag.
Glad Morsdag föressten!

Ficktjuven på MariebadJag jobbar med en grabb vid namn Fehmi. Han gillar att sno allas grejer (fråga mig inte hur många gånger jag blivit av med min telefon). Imorse tog han helt kallt min iPod och gick iväg... Dum som jag var sprang jag efter, blev uppdragen i en lift, fick hänga 10 meter ovanför marken och kolla på när mina arbetskamrater tvättade fönster. Lyckligtvis lyckades jag sno tillbaka min iPod, men olyckligtvis lyckades den elake Fehmi obemärkt sno mobiltelefonen ur min ficka. Jag kommer alltså vara utan min telefon i några timmar till så bli inte förvånade om en okänd mansröst svarar när ni ringer...

Goooooodmorning!Här sitter jag, nyvaken, yrvaken och halvnaken. Om ett tag tag ska jag släpa mig till jobbet och jag hoppas av hela mitt hjärta att denna dag inte blir som igår... Igårkväll översvämmades hela simhallen av 300 finska skolungar som alla ville köpa glass, springa runt ute på gräset, leka med bollar, sno all min växel och aldrig ville gå därifrån. Det tog en halvtimme att få ut alla efter stängning (jag kände mig som en vakt på Arken efter halv fyra).

Efter jobbet blev det Dinos och skitprat med min käraste Emelie. Skönt att höra att någon annan också har livlig fantasi och sjuka drömmar. En filmidé dök upp från ingenstans också... Haha, fasen vad kul det skulle vara att sätta den i verk!


Nej nu är det dags att röra på sig.
So long!

FYND!


Idag innan jag började jobba, så sprang jag och min mamma runt i alla möjliga roliga butiker. Jag lyckades hitta ett gammalt, begagnat bord som ska slipas och målas om till vitt, samt en väska. ÅTTA ynkliga euro gick det kalaset på. Inte illa minsann!

Det är inte mycket jag klarar av den här tiden på dygnet
Men html-koderna sitter fortfarande fastklistrade i mitt huvud.
Det tackar vi för! Min blogg behövde verkligen en ny header (om den verkligen syns? haha!)

RSS 2.0