FRISE


Idag har jag kört lite bil och lekt lite med Frida. Det var himla trevligt måste jag säga, för det var ett tag sen jag såg skitungen. Vi fikade med Dan och hälsade på Robert, sen tog jag passfoton och syntest och efter det stod vi och garvade inne på City Livs när vi tänkte på en rolig kväll i somras. Det var Rockoff och Magnus Uggla spelade. Vi alla stod längst framme vid scenen (ja, jag också, även fast jag hatar Uggla) och skrek titeln på en låt som han inte ens hade gjort. När allt var slut och vi var svettiga som grisar gick vi till Select. Jenny rapade alfabetet och vann en liter juice (?) och sen gick vi till Indigo där en överdriven mängd minderåriga drog ner medelåldern. Efter några konstiga timmar på krogen drog vi med oss diverse småbarn och en norrman hem till Linn där det skulle bli efterfest. Det slutade med att vi kollade på Lejonkungen och somnade i soffan. Det var fint det. 


SE DEN!


Alles gut!


På tal om tyska så fick jag reda på mitt resultat från studentskrivningen igår. Jag är ju ganska dålig på tyska egentligen så jag hade inte förväntat mig bättre än underkänt. Men hör och häpna, jag lyckades minsann skrapa ihop poäng så jag har ett garanterat B! Det var fint det. Stackars Sara fick lyssna på mig när jag lipade i telefonen...

Idag skrev jag högskoleprovet också. Jag borde kolla vad jag fick för resultat, men jag tror det får vänta tills imorgon.
För övrigt har jag just käkat jordgubbar och snart ska jag kolla på Breakfast at Tiffany's. Ja, det är okej att vara avis.Yes, idag är jag kung på att uppdatera bloggen!

Nostalgiskt

Detta inlägg skrevs för exakt ett år sedan. Inte av mig dock, men av tre små flickebarn som är minst lika störda på alla sätt och vis. Om jag minns rätt (eller om jag minns över huvudtaget) var det en himla rolig kväll det där.

Fler sådana kvällar, tack!
Btw, så har min bror ny soffa... det betyder att den måste invigas, right?Q"W#ERTY(I=OÅ?Idag har jag kört. Det gick bra, förutom att jag höll på köra ner en postlåda. Höhö, näe såå nära var det faktiskt inte.
Nu måste jag bara fixa passfoton och syntest och lämna in papper till der Polizei. Jaja, det ska jag väl hinna med någon dag.

Idag har jag även fått mig en flygtur... Och det var min snälla häst som bjöd på den minsann! haha, han rev av ett klassiskt bocksprång mitt i galoppen så jag tappade balansen. Sen drog han några bocksprång till och då flög jag som en liten vante. Hehe, det gjorde min dag, helt klart! Fan, vad jag garvade. Men sen ville jag gråta en skvätt när han skenade tillbaka till stallet. Och nu vill jag gråta några skvättar till för att det är ganska jobbigt att gå och ännu jobbigare att sitta. Äääeeh, men han är söt ändå!


AJ, min stackars humor!

Oh God

Jag har TRE körlektioner kvar sen är jag king of the road!


Förutom det har jag en plan på gång. Och den inkluderar tre individer och en filmkamera (eller vilken pryl som helst egentligen, bara man kan filma hyfsat bra med den). Så den som råkar ha teknikprylen jag är ute efter och känner sig intresserad och motiverad och nyfiken och hjälpsam och snäll får gärna höra av sig till mig så kan jag berätta vad saken gäller (men det är antagligen inte så roligt som de flesta hoppas).


Schnee


Var fick snön luft ifrån? det har ju varit jättefint väder hela helgen. Jag tycker det är onödigt att det ska snöa nu igen. Det är förjävla bittert att vara nordbo ibland.

Idag skrev jag mitt sista studentprov och jag tänker inte ha några förhoppningar över huvudtaget, men jag intalar mig själv att det gick skit iallafall. Med lite tur kanske jag blir positivt överraskad.

HEJ!

Nu var det ett tag sen jag bloggade. Hela tio olidliga dagar sedan minsann! nu känner jag mig redo att ta tag i mitt bloggande igen så ni som saknat det kan ropa "WOHO" och ni som inte saknat det kan ju ropa någonting annat ni tycker passar bra.

Det har hänt en del grejer kan jag säga. Jag har bland annat skrivit en massa studentprov och de har verkligen inte gått särskilt bra, men som det ser ut nu borde jag vara godkänd i allting hittills och det duger för mig.

Jag har även börjat träffa herr Bengt med jämna mellanrum igen och om fyra körlektioner borde jag få skriva teorin och köra upp (hoppas jag), sen är det fritt fram för den som har lust att åka bil med mig.

En annan rolig grej som hänt är ju att Simon spenderade nio dagar här på kobben och han lär nog fortsätta att komma över på besök lite nu och då eftersom han haffat min Emelie. Eller om det var Emelie som haffade honom? jaja, det är hur bra som helst iallafall.


Här är den lyckliga familjen förra fredagen i mli's lägenhet.
Schnügga var vi!

Vi hängde på Archen också


OCH! min blogg har haft inbrott!!!! Men det verkar vara en ganska trevlig inbrottstjuv som hackat sig in på mitt konto så det är lugnt. Det här är det enda spåret han lämnade efter sig:Sist men inte minst bjussar jag på Paolo!Gött!

Pause?


C'était sympa de parler avec toi.
Jag vill fara till Lina i sommar.

Det skulle nog vara fint det.
Godnatt!


SABINAS DAG!

Eftersom min mamma fyller år idag hade jag en plan på att slänga upp en massa bilder på henne här, men blogg.se är uppenbarligen inte min vän idag så det sket sig.

När hon läser det här kommer hon antagligen bli jätteglad över att bloggen och jag är osams, så tja vafan.
GRATTIS IALLAFALL!

Snart ska jag ringa och sjunga för henne.

Jag är poppis!


Igår fick jag besök hela dagen. Först kom Zaida, Ante och Hansi ut med sina djur (OCH ZAIDAS BÄBIS ÄR JÄTTELITEN OCH JÄTTEFLUFFIG OCH HELT SJUKT SÖT!). Samtidigt som de åkte till staden igen kom min bror hem och dumpade av Döds-Jens. Lite senare kom Marit hit och visade upp sina skills i köket och strax efter det dök Alle, Emelie och Simon upp. Det var fint det!


Zaidas barn!

Jag skulle vilja vara så här nöjd jämt:Maj förra året, värme, Robert's place, knappt 50 meter till vattnet, breezer, på väg till en av de roligaste festerna någonsin och slå in whiskey (eller var det cognac?) i lejonkungenpapper.

DET var fint det och så vill jag ha det hela tiden!

Grattis i efterskott


Glömde ju helt bort att min allra bästaste bäste vän blev myndig igår. Tyvärr kommer han nog inte att befinna sig på Arkens dansgolv imorgon, men det är fritt fram att ge honom presenter! Det är fritt fram att köpa honom också för den som är seriös och intresserad. Usch, vad jag är hemsk. Man borde inte få sälja sina vänner.


För att jag inte orkar skriva...
...och för att det här är ganska fina minnen.

Jag lever (knappt)


Kryssningen i söndags var helt klart rolig. Kanske lite för rolig mot slutet. Jag hade inte särskilt stora problem med någonting förrän efter andra buffén. Då blev jag lite trött så mina snälla vänner dumpade mig i hytten så jag skulle få sova. Tyvärr var jag inte i det tillståndet att jag uppskattade deras hjälpsamhet, så när de hade gått bestämde jag mig för att rymma. Det failade ganska hårt tror jag för jag blev upphittad efter en stund iallafall.

Nu tänker jag vara nykter fram till midsommar för jag är trött på vilda fyllor. Om jag inte rasar ner för Linns trappa eller plockar blommor i rabatter eller sätter mig på eluttag och kortsluter en hel lägenhet eller ramlar över staket i mina klackar eller dricker absint med släkten så håller jag antagligen på säljer och köper en massa grejer när jag är berusad.

Jag säger samma sak som alla andra:
Hur kan det alltid bli så dramatiskt? jag fattar inte...

Men lite roligt är ju allting såhär i efterhand :)

RSS 2.0