Hola!


Hemma på ön är allt som vanligt. Det blev en lugn jul med släkten och juldagen firades hos Fröken Mattsson med diverse vänner. Mycket trevligt bortsett från att alla verkade tappa bort varandra och natten slutade i förvirringens tecken.

Nyår ska däremot firas ordentligt. Planen just nu är att jag, Malin och Emelie drar på minisemeste till Stockholm över dagen. Ta det piano, titta runt och må bra står på agendan. Senare plockar vi upp diverse 08or och hoppar på Mariella, festar loss och anländer till Mariehamn 23.40 (=perfekt att sticka vidare till Arkipelag).

Känner redan nu att det antagligen är den bästa nyårsplaneringen jag varit med om. Någonsin. Tror det kan bli grymt!


Den största upptäckten jag gjort sen jag kommit tillbaka till Åland är att jag kan ha samma jeans som jag hade när jag var 16. Haha, här har vi en fattig studerande... Näej, men det är ju gött!

Ciao!

Buhuuuuu!


Åh, vad tråkigt det var att säga hejdå till så många idag. Haha, jag känner mig jättetöntig, men jag kommer faktiskt sakna klassen lite under jullovet.

Jag lyckades figurera i Sveriges Radio idag också. Jag har dock ingen aning om hur och var och när det kommer sändas eller om det var direktsänt. No idea. Som mediestuderande vågar man inte säga nej till intervjuer och korta frågor längre, för man vet hur irriterande det är när folk slänger ur sig ett snabbt "nej" och springer därifrån.

Och på tal om ingenting är nästan alla mina psykiska monster är borta. Det enda som ligger och biter på mitt samvete just nu är städ- och packningsmonstret, men jag hade tänkt bekämpa det om en liten stund. Typ nu.

Ciao!

Endast ett dygn kvar att spela på i Skövde.


Det är helt fantastiskt att december flyger iväg lika fort varje år. På onsdag luffar jag upp till Åland och jag vet inte riktigt vad jag tycker om det. Just nu sitter jag hemma och lyssnar på nostalgisk musik och är lite ledsen för att jag kommer vara den enda finnen i klassen efter jul (vår riktiga finne från Nagu läste bara två kurser så hon ska tillbaka till Suomi nu). Det är ju lite tråkigt tycker jag.

För övrigt så är vår film nästan klar nu, efter vad som känns som hundratals timmar av filmning, klippning och ljudredigering och DET är bannemig skönt det!

Efter jul står flytt på agendan. Eller första februari bär det av. La centre ville i Skövde får se lite mer av Lise, verkar det som.


Och nu när jag ändå sitter här och tjatar om Skövde kan jag ju slänga upp en bild från vår underbara julfest med klassen


Kanske världens mest spontana luciatåg. Kanske världens mest spontana klass (alla är dock inte med).

Nu tar jag jullov.
Tack och hej!

Sista sucken


Nu är det mycket att göra innan onsdag då alla i klassen drar till sina hemstäder. En tidning ska bli klar, en film ska klippas, redigeras och finslipas och en hel umgängeskrets ska underhållas. Jag kommer faktiskt sakna klassen under jullovet. Vår lilla tillställning i lördags var så otroligt lyckad så nu är alla mer tighta än tidigare känns det som. Korvlekar, luciatåg, vattenpipa och en jävla massa dans stod bland annat på agendan.

Näe, finns ingen tid att slappa här inte. Nu dusch, sen skolan resten av dagen.
Ciao!


SVINIGT!


Skövde är så jähääävla kallt! Idag var vi ute och filmade i en timme och jag trodde fan att jag skulle dö alltså. Inga kläder i världen hjälper mot det här. Snart börjar innesittarperioden då man bara dricker te och inte rör sig utanför dörren om man absolut inte måste. Japp, det låter som en plan.


En miljon på banken, men ingenting att leva för.


Vad gör vi i Skövde? Jo, trycker upp fingrarna i pannan och ser ledsna ut. Haha, bästa på länge!

På lördag har vi julfest med klassen. Tror faktiskt jag ska dra tummen ur röven och släpa med min kamera som jag inte rört på över en månad. Kommer säkerligen vara värt att dokumentera. Jag är bara lite orolig över det där med att jag ska laga julmat (det är nämligen knytkalas)... de flesta som känner mig tillräckligt bra borde veta vilken katastrof jag är när det gäller matlagning. Well, well, den som lever får se hur det går.


Jag lever!


Telefonen är pajj och datorn har inte direkt gått het den senaste tiden. Jag mår bra. Jävligt bra. Bortsett från några monster jag fortfarande måste ta itu med. Men det ska nog lösa sig. Måste bara hitta min borttappade självdiciplin from hell först.


RSS 2.0