Sommartider hej hej!


Alle har återvänt från Sverige och slaggar numera på min soffa.
Midsommarafton spenderades på Föglö, vilket var sjukt lyckat.
Midsommardagen slog vi klackarna i taket på Indigo och dansade så fötterna sved i ett dygn efteråt.
Min kära kusin har konfirmerats.
Jag har kollat fotbolls vm.
Det är skön sommarkänsla på jobbet.
Jag är inte alls orolig över mina skolansökningar längre.
Imorgon har vi inkörning i baren på jobbet.

Allt är härligt och jag har sjukt sköna vänner!


Berglunds tivoli!Hahaha, trodde jag skulle skratta sönder idag när Malin, Emelie och jag vinglade runt på tivolit. Sjukt roligt. Imorgon åker vi mera karuseller för den som vill hänga på!

Idag snackades det även om en trip till Gröna Lund senare i sommar, så vi får hoppas på att det blir av.
Hehe jaa, vi är karuselltokiga!


Nejnejnej!


Sommardagarna bara flyger förbi och jag får ångest!
Har dock haft en helskön helg och umgåtts med en massa härligt folk.


Imorgonkväll tänker jag dra på tivoli och alla som vill får haka på! Dessutom är det ju DUV som anordnar prylen så man gör dessutom en god gärning om man går dit och åker lite karuseller. Mycket bra!

Nu ska jag krypa till sängs.
Godnatt!


Bilden är från i fredags. Sjukt kul kväll!

Sommar 2010Nu är det sommar på riktigt! Jag, Malin och Emelie har varit och kollat på korp, plockat blommor och sen drog Malin och jag till Dinos och lyssnade på Made In Thailand = SOMMAR!


Något annat jag har en känsla av att vi kommer lyssna på i sommar är detta:
Min granne tipsade mig och både Malin och jag är helt sålda. Så vafan vi kör en sommar -09 i ny version!

I Bastöskogarna!Dagens mission avklarat. Jag har letat upp en gammal ful cykel, så nu är mitt nästa mission att rusta upp den (haha, håll tummarna för att jag verkligen kommer göra det). Sen ska vi ut och cykla!

Jag är lite deprimerad ikväll eftersom Macke åker till Montpellier på torsdag. Åh, jag vill också! Underbara, underbara stad!

Träffad av blixtenGoodnight Sweethearts

Har haft en mycket trevlig kväll på Lilla Holmen tillsammans med min fru (Emelie).
Imorgon lägger jag upp ett par bilder.
Godnatt!


Och nej, jag är inte så aggressiv som det ser ut, men ni vet, jag är inte seriös särskilt många minuter om dagen.

En kväll i juni, del två.


De som inte sitter hemma och kollar fotbolls-vm ikväll är antagligen ute och dansar. Men min käraste Emelie och jag, vi har minsann haft en lugn hemmakväll med massa snack och massa snacks (höhö). Allt från musik till jobb till inredning var på tapeten (höhö).


Nu har flickan hoppat på cykeln och begett sig hem och jag sitter här med skön musik och läser inredningsbloggar. Snart bli det te och en film.

Och med detta ville jag bara klargöra (ännu en gång) att jag är en duktig flicka denna helg.
Bonne nuit tout le monde!


En kväll i juni.


Denna helg är jag en working class hero av allra högsta grad!
Igår var det nio timmars spring med ungefär två sittpauser. Idag var det lite lugnare, men fortfarande full fart och imorgon lär det bli likadant igen. YES, äntligen lite action!

Dessutom är jag även good girl denna helg och festar inte alls (!!!). Igår var jag över till Linn som nyligen fyllt 20 och efter det var jag till Indigo en sväng, men jag drack inte en droppe på hela kvällen. Ikväll tänkte Emelie och jag hitta på något, men vi vet nog inte riktigt vad. Något som inte inkluderar fotbolls-vm antar jag

Hej så länge!

Montpellier i bilder


Vid det här laget blir väl ingen förvånad över att jag lägger upp mina bilder två veckor för sent...
Watching the ships roll in


Jag har några allt bra fina vänner jag!
Ville bara berätta det.


Villa Villekulla i bilder.


Hallen. Hatar golvet, men älskar taket och väggarna.

Fortfarande hallen (och det överjävliga golvet!!!).

Toaletten, där den blåa plastmattan gör sig liiite bättre iallafall, men den är fortfarande inte okej. Förutom det så älskar jag vinkeln i taket och att jag har ett stort förråd på sidan (dörren).

Mitt problemrum. Det har inte alls blivit som jag tänkt mig och dessutom är det inte klart på långa vägar. Men jag gillar det ändå!

Andra sidan av problemrummet. Tavlan som står på golvet till vänster ska BORT!


Alltså köket... Haha, jag säger bara; VILLA VILLEKULLA!!

Audrey hänger med!

Fruktansvärt obäddad säng (MUHAHAHA).

Tavlan som jag skickade iväg på inglasning ska få ta plats ovanför sängen.

OCH RYMLIGA GARDEROBER!!!!!!!!!

Jag älskar mitt bo!

Jag är döende.


Jag fick sticka hem från jobbet tidigare idag. Har varit halvsnurrig hela dagen, men nu mot kvällen blev det värre. Jag vet att jag har lågt blodsocker, men så här jobbigt brukar det inte vara. Well, well jag har petat i mig en värktablett, bäddat ner mig i sängen och nu ska jag vila och hoppas på att det blir bättre. Det kan ju visserligen också vara solsting, men jag brukar vanligtvis inte få solsting så det skulle vara mycket märkligt.

Iallafall; det är ungefär så här bedrövlig jag känner mig just nu:Och egentligen hade jag tänkt lägga upp bilder från Villa Villekulla idag (för att jag lovat min syster), men nu är jag för slö för att orka ta mig upp ur sängen. Så tills vidare får alla nyfikna nöja sig med detta:


Mina grannar.


Mina grannar grillar i trädgården tillsammans med hela feta släkten.
Mina grannar knackar på min dörr och frågar om jag vill festa med dem.
Mina grannar är utlänningar allihopa (vilket jag älskar. Våga inte tro något annat).
Mina grannar bjuder mig på mat.
Mina grannar fyller hela mitt kylskåp med öl åt mina vänner.
Mina grannar är från Filippinerna och Marocko (VILKET BETYDER ATT DE SNACKAR FLYTANDE FRANSKA!!!!!!!!!)
Min grannar ger mig dunkar fulla med vin, bara för att de är snälla (och förhoppningsvis för att de tycker lite om mig också).


Jag älskar mina grannar och jag ska baka en kaka åt dem någon dag!
Puss på er, nu ska jag gå ut och dansa!

Det luktar thaimat i trapphuset.


Igår konstaterade både Malin och Emelie att det osar någon form av asiatisk mat i mitt trapphus och jag insåg just att, fan... Det stämmer ju! Haha, det tycker jag är roligt.


Idag har det varit 300 pers på jobbets playa! Hela Yrkesskolan hade nämligen volleyturnering. Det är trevligt med mycket folk.

Alldeles just var jag till Ehns och lämnade in en tavla som de ska få sätta glas på. 16e juni skulle den bli klar (och nu skriver jag upp det här så att jag ska komma ihåg det). På Ehns säljer de även korgar i alla möjliga former, färger och storlekar och jag hittade den perfekta korgen (som jag varit på jakt efter i några dagar nu) till mitt vardagsrum!
Nu är jag lycklig i själen och det tänker jag fira med att städa!

Det här känns så jävla bra!


Jag kom just hem från kvällens äventyr med Emelie och Malin. Det började med teparty hemma hos mig (päronen var också med eftersom de kom in med en byrå till mig). Jag kände mig mest som en blandning mellan The Mad Hatter från underlandet och Pippi i Villa Villekulla. SÅ ROLIGT ÄR DET ATT BO HÄR!

Iallafall... Efter tedrickandet kom Malin på att hon ville ha godis. Från Rökka!!? Jaja, det var bara att först gå hem till Emelie med hundarna, hämta en cykel och sedan peeda iväg till andra sidan stan (jag som är cykellös fick dock åka efter Malin, men det var jobbigt det också).

Nu sitter jag iallafall här. I MIN soffa, i MIN lägenhet och det känns förjävla bra!Dag ett i nya lyan.


Mamma och jag fixade och donade i min lägenhet hela kvällen igår. Nu är det bara lite småsaker som saknas, men det ska jag väl förhoppningsvis lyckas hitta på IKEA när jag väl lyckas ta mig dit.

Ju mer jag går runt och glor i alla skåp och lådor och vinklar och vråer, desto mer inser jag att det är som att bo i Villa Villekulla. Synd att jag sålde Mamon förra sommaren, annars skulle han fått stå på gården utanför.

Idag har jag sprungit ärenden på stan i form av adressändring, internetfix m.m. så nu är aaaallt klappat och klart och det känns lite jäkla bra måste jag säga!

Nu ska jag röja undan lite flyttlådor.
Ciao!

RSS 2.0