Nu drar jag. Igen!

Letar desperat efter min mp3 så jag har någonting att underhålla mig själv med alla timmar jag reser imorgon, men den verkar ha rymt långt bort.

Jaja, jag kommer iallafall ha en grym helg. Det känns ända ner i tårna!


M & L, L & M

I söndags skulle Malin och jag åka till Select och panta flaskor. Vi tror att pantmaskinen gick sönder för den började tjuta och skrika och personalen kom och sa att vi inte fick panta mera. Efter det åkte vi hem till Malins nya lya och kollade på skräckfilm, vilket tydligen resulterade i att vi hamnade på Dinos. Jag tror seriöst inte att jag har skrattat så mycket på länge. Helt sjukt kul var det. Någon gång under kvällen fick vi för oss att skutta ner till Arken också. Malin var galen och det var great!

På torsdag åker jag till Karlstad. På fredag åker jag till Vingåker. På lördag åker jag 4 mil ut i sörmlands skogar med traktor och släp.Det senaste och det kommande

I måndags var jag till Stockholm och inhandlade en del kläder. Tanken var väl egentligen att jag skulle satsa på höstkläder, men det blev inte riktigt så. Nåja, får ta det nere i min blivande bostadsort!

Alle flyttade i onsdagsmorse. Det var sorgligt, men som tur är åker jag ner till henne om en vecka. Vi ska utforska staden och se om den är något att ha och sedan tar vi oss vidare till Vingåker för att leka med våra vänner och gå på Skogsröjet! Kan bli kul! Sara och Emelie kommer också ner på fredagen så då blir det extra bra.

För övrigt börjar jag bli stressad. Jag har planerat att jag ska kunna flytta i mitten på september, men jag har så jäkla mycket saker att göra så vi får se hur bra jag lyckas med det. Dessutom kommer det bli jobbigt att packa... Jag är sämst på att packa och nu måste jag verkligen se till att jag bara tar med mig det allra nödvändigaste (och det innefattar tydligen inte tio olika väskor och femton par dojjor).


Saknar dig redan knashöna!

Jag vet att jag är jobbig!

Haha, men ge mig lite mer av det här bara!

Jag saknar allt! Speciellt våra sjung-med-tills-du-inte-har-någon-röst-kvar-kvällar på Mad Murphy's och Robs whiskey sour!

Pissväder!

Nu jävlar öser regnet ner igen. Min första tanke när jag upptäckte det var "fan, nu måste jag skynda iväg och kasta täcke på Mamon"... det gjorde mig lite bitter eftersom jag samtidigt kom på att jag inte har någon häst längre. Skit.


04:55

Snälla snälla snälla snälla snälla snälla snälla snälla snälla snälla snälla snälla snälla snälla snälla snälla snälla snälla!


Ja, det här är ett onyktert inlägg. Eller så är jag bara övertrött. Kom iallafall just hem från jobbet. Vi har haft rockfestival, efterfestat med Hysterica (ett ganska okänt, svenskt band) och nattbadat. Det var fint det.

Imorgon är det krogvolley. Kanske åker och kikar om jag är vaken den tiden. Annars tänkte jag pröva på hur min övertalningsförmåga fungerar imorgon. Ja, jo ja...


Godnatt och lycka till!

New Perspective

Åh, kalla mig töntig, emo, vad ni vill, men PATD är så GRYMT JÄVLA BRA!
Jag fan gifta mig med Brendon Urie!


blöh


Jag gillar inte alls att vara hemma längre. Inte för att det egentligen är så mycket mer annorlunda nu än vad det var förut, men det känns rätt överjävligt att veta att hästen är borta. Usch, jag blir bara sentimental och lipis (vilket jag hatar) så då känns det bättre att vara i stan eller var som helst.

Jag flyttar iallafall snart så då blir nog allt bättre. Och jag har en massa saker som jag måste hinna med innan flytten. Bland annat måste jag till Kolmården en snabbis och klappa vargar eftersom själva "kontraktet" går ut i december och jag lär knappast visa mig i Sverige förrän på jullovet. Dessutom vill jag gärna hinna med Vingåker en gång till. Och Zante förstås, men om jag känner mig själv rätt så kommer det knappast bli av om jag måste åka ensam. Nåja, det visar sig.

Nu tänker jag släpa med mig monsterhunden till soffan och slänga igång en film.

En hygglig semester skulle jag behöva


Och jag tillbringar den helst på Zante!


RSS 2.0