Take a chance, take your shoes off, dance in the rain
Klänningen med stort K


När ska hysterin över denna klänning ta slut?

Miu miu,  asos,  forever21,  topshop    None 


Bröllop

Igår var jag på bröllop hela dagen typ. Från 3 till 10 iallafall.
Men roligt var det (tro det eller ej), fast jag egentligen inte brukar gilla bröllop. Det roliga var nog att man knappt kände någon där egentligen.

Jag och Malin (kusin) hamnade vid samma bord som ett gäng knasiga svenskar. Vissa av dem var iallfall jävligt pratglada, haha! typ värre än mig.

Eftersom det både var folk från England och Japan och alla möjliga ställen där, så fanns det en "svenskakurs" i programbladet där man fick lära sig viktiga svenska mingelfraser såsom:
"Four yah lorv = Shall we dance"
"Cunn yah four dit mobeel nuhm-mair = Can I have your mobile number"
"Hew chenne dew Sea-Mon o Sea-Grid = How do you know Simon and Sigrid"

Efter middagen åkte jag vidare till Frida för en lugn, mysig grillkväll (var det väl tänkt?), men det slutade i att vi åkte till stan för att gratta Joshi och kom inte hem förrän halv 5... Tur att man inte drack något!

Idag mår jag ändå hyfsat bra, förutom att jag ser ut som ett vrak :)

Helsinki

Igår var jag och Sabina till Helsingfors. Anledningen till det var att tjejen som skulle köpa Qamal ville ha honom tidigare än vad det var tänkt. Så det första vi gjorde på morgonen var att träffa två tjejer som hade kört från Viborg för att hämta upp Qamal medan hans riktiga ägare var på väg från Moskva. Yeah. Sen gjorde vi lite annat sånt där hundigt innan vi shoppade..

Hehe, egentligen skulle jag bara köpa skor, men det var såklart det enda jag inte hittade. Men jag fick iallafall med mig: två bikinis, jeans, schal, örhängen, två linnen, solbrillor och chinos. Mjao.

Jag lyckades även bli kär igår. Mhm, i en väska. VÄRLDENS FINASTE VÄSKA! Huh, jag stod och klämde på den i typ en halvtimme och gick runt med den i butiken typ hundra varv. Tyvärr råkade det stå "Mulberry" inuti den och prislappen började med en femma och slutade med två nollor. Love hurts...

Min man


Just nu är jag väldigt förvirrad och har ingen aning om hur man lägger upp videos på bloggen. Någonting har blivit annorlunda?

Men här är iallafall min framtida man. Iklädd en ful hjälm, spelande på en mandolin. Haha, sweet!

http://www.youtube.com/watch?v=O7Z57vsH_Q8En månad kvar idag


msn


Ibland kommer jag på mig själv när jag snackar med folk på msn. När jag sitter och gör roliga miner samtidigt som jag skriver. Eller när jag sitter och skrattar för mig själv. Haha, man borde filma någon gång..

Oh ja, väldigt intressant. Skriv upp det!

Kollaps!


Min dator måste nog checka in på rehab snart. Den kollapsar typ hela tiden och det börjar bli jobbigt. "Kontorsmaskiner" får nog fixa det.. Om de lyckas alltså. När jag skickade in min externa hårdisk fick jag ju aldrig tillbaka den. Hmpf..

Annars har det varit en sjukt lång dag idag och jag har varit trött och grinig. Yes.

Veckans planer:
Måndag - No idea
Tisdag - No idea
Onsdag - No idea, men på kvällen drar jag till Helsingfors
Torsdag - Helsingfors
Fredag - No idea
Lördag - Bröllop, kanske till Frida efter det (?)
Söndag - No idea

Hihi, jag älskar sommaren just för att man aldrig har planer och då kan man vara spontan, vilket jag gillar.asos goes miu miu

 

Hur många kommer klicka hem en miu miuklänning á la asos? jag har iallafall lust att göra det.


 


lise-designsHaha, jag ska fan bli designer!
Eller mja, jag kanske måste lära mig sy då.. huh

Min migrän höll mig vaken ett bra tag inatt. Jag hatar att vara trött, men ändå inte kunna sova.
Nåja, någon gång under natten somnade jag iallafall och imorse hade jag nästan inte ont alls längre :)


Nu borde jag sticka iväg och fightas med symaskinen så jag får någonting vettigt gjort.


jag.vill.dö!


Jag fick lite ont i huvet idag, löste problemet med panadol, min granne ringer och vill att jag ska jobba (HÖR OCH HÄPNA!), efter tre timmars jobb övergick min huvudvärk till migrän.

Nu, efter sådär fem panadol och två burana är migränen värre än tidigare och det snurrar lagom i skallen.

Slutsats: sängen ropar på mig!

Tisdag


Mina päron kom hem från France idag. Eller mja, mamma är hemma och Macke är på jobbet. Wehu...

Morfar hade tydligen hittat en krabba på stranden som han absolut skulle ha med sig hem. Nu vet jag inte varför, men han hade lagt den i min mammas väska och den där krabban luktade inte lite illa heller. Fyfan!

Jag fick nya kläder också.. iiih.
En väska, en tunika och två klänningar. Den ena klänningen måste jag nog använda varje dag i resten av mitt liv för att inte få dåligt samvete. Fan, men jag sa faktiskt att de INTE skulle köpa den. Så egentligen behöver jag inte ha skuldkänslor. Maha!

uppdatering

Jag vet att jag har vart otroligt seg de senaste veckorna. Dock vet jag inte vad det beror på. Haha, sommardepression? kan man ha sånt?

En grej som har hänt under sommaren är ju att Yves Saint Laurent knåpat av. So sad.. Det var ju förstås några veckor sedan, men jag ville nästan gråta när jag läste det (jaa, jag kan också vara blödig).
Den gubben hade man velat sno lite talang av.. Lite kläder också.fredagen den 13e


Det finns folk som påpekat att jag inte har uppdaterat bloggen på länge.
Det är ju sommar för tusan :)
RSS 2.0