Hahaha!


Jag somnade såklart inatt.. och försov mig. Men jag hann precis till screeningen och den gick bra. Oväntat bra faktiskt. Nu har jag min del avklarad så nu är det bara morgondagen kvar och sen jävlar blir det klackarna i taket!
Emelie kommer nämligen på besök så vi ska fira hennes födelsedag (lite i efterskott) i helgen. På söndag åker hon hem och då blir det en heldag i skolan för min del. Måste verkligen skriva klart hemtentan då...

Goodnight sweethearts!

Det här börjar bli tragiskt


Jag sitter och varvar hemtentan med cigaretter och konstiga technolåtar. Det känns som om mina ögonlock snart nuddar golvet och min huvudvärk som tidigare idag bara befann sig på ett och samma ställe har nu förökat sig och beslagtagit hela skallen.

Det värsta är att jag inte kan gå och lägga mig. Jag känner mig själv så bra så jag vet att om jag somnar nu kommer jag inte vakna igen. Iallafall inte förrän det är försent. Jag skulle antagligen inte ens vakna av alarmet, utan bara sova vidare för att sedan vakna klockan elva och inse att jag missat alldeles för mycket av screeningen och därmed få fler kompletteringsuppgifter som skulle göra mitt liv till ett helvete.
Nej, det är bara att stå ut!

Dags att fortsätta med John Griersons "Creative treatment of actuallity"... AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHH!!!

Jag vill dö!

Okej, den här hemtentan tar livet av mig. Idag har jag suttit i skolan HELA DAGEN!! Mellan klockan ett och nio... Visserligen fick vi deadline uppskjuten till natten mellan söndag och måndag, men Emelie kommer troligtvis i helgen så då ska jag försöka vara lite social och inte skriva en massa.

Well, tack vare min tröghet kommer jag sitta uppe hela denna natt för att sedan ta en dusch någon gång imorgonbitti och krypa iväg till skolan för att sitta på screening hela dagen. Det finns helt enkelt ingen tid att sova innan möjligtvis fredag.

Nu ska jag koka kaffe.
Hej!

Jahajajävlarsbara


Nu är jag igång med hemtentan! Som säkert alla förstår gick det inte så bra igår när jag helt plötsligt upptäckte att det fanns något som hette Virtual DJ och när jag insåg att jag nog borde sadla om och gå en reseledarkurs istället för att skriva om Direct Cinema. Under gårdagskvällen kom jag även på att jag inte bakat på länge (haha, även om det händer ungefär en gång i året) och att jag faktiskt aldrig sett på Svenska Hollywoodfruar tidigare. Ja, jag gjorde ungefär allt förutom att skriva hemtenta igårkväll.

Men idag kom jag igång med diverse uppgifter. Ja, fast nu har jag ju iochförsig haft en paus och tittat på Gossip Girl.. Haha, jag är hopplös.

Kill me, please!


Helvetesveckan är inledd! Den började såklart bra med försovning, missade bussar och en timmes försening till skolan. GREAT! 

En screening avklarades idag och nu är det bara två kvar. Plus en hemtenta och diverse andra småuppgifter.
Det bästa är dock att jag är "ledig" fram till torsdag så det finns en hel del tid att lyckas plocka ihop hemtentan innan deadline.

Nu ska jag kika på Top Model... Heheheheheheehemtenta up my ass!

Mardrömmar


Mina top två värsta mardrömmar (som ofta återkommer) handlar antingen om att jag hälsar på min gamla häst eller att min hund lever. Det värsta med de här drömmarna är att jag går omkring med fruktansvärd ångest i minst ett dygn efter att jag vaknat.

Inatt drömde jag om min häst. Fan alltså! Ibland undrar jag hur mitt liv skulle se ut om jag aldrig sålt honom...
House och hemtenta


Tror fan att det är den mest underskattade kombon hittills!

Kalenderproblem


Vad är det här? Affärerna säljer redan julmust och pepparkakor och nu, nu, NU JÄVLAR SNÖAR DET SOM ALDRIG FÖRR EN TORSDAG I OKTOBER OCKSÅ! Usch... Allt går för fort. Ska allt fortsätta i den här takten kommer vi säkert käka påskägg på julafton också.

Förutom att klaga på klimatet så bakar Ida och jag bröd. Vi körde just in våra brödklumpar i ugnen och nu sitter jag och popetipoppar musik i mina lurar. Fetnice! Detta kommer bli en lång natt. Imorgon klockan tolv.nollnoll (senast) ska nämligen alla olika bildprojekt lämnas in och jag sitter fortfarande och funderar på den sista. Hehe, deadline och jag är ingen bra kombo.

Nu blir det kaffe för hela slanten (har nyligen fyndat en kaffebryggare för fjuttiga 99 kronor). Det är fint det!


Don't panic!


Förlåt för att det där massiva bildinlägget aldrig kom upp i lördags. Jag satt faktiskt hemma hela kvällen, men jag var helt enkelt för lat för att göra någonting över huvudtaget.

För övrigt känner jag ingen panik över alla skolarbeten längre (hehe, det lär väl komma nästa vecka). Jag har strukturerat upp mitt liv och insett att jag egentligen inte har så fruktansvärt mycket att göra. Okej, jag sitter troligtvis med tre screeningar och en hemtenta nästa vecka, men det ska nog inte vara några problem. Plugg brukar ju vara det absolut sista jag panikar över... Hehe!

Idag har Ida och jag spenderat dagen på Överskottsbolaget, Rusta och Mediamarkt. Fan att ingen av oss har bil alltså! Då skulle jag handla i MASSOR!

Nu ska jag krypa till sängs.


Hyfsat färsk bild. Så här ser en del av min skola ut.

Hej hopp!


Massvis att göra hela tiden. Studion bokad idag så jag ska snart fixa till mig och skutta till bussen. Ikväll kommer det troligtvis ett major inlägg med bilder (om jag inte låter mig övertalas och går ut istället). Rooligt, roligt!

Ciao!

Ursäkta mig


Det blir rätt ofta så här... Jag tokbloggar i några dagar och sen händer det ingenting på tre veckor. Ber om ursäkt för det. Egentligen har jag varken tid eller lust att blogga just nu heller, men för er som vill ha något att läsa; Detta skrevs för ganska exakt ett år sedan:

Jag måste säga att jag är väldigt nöjd med min skola och min klass/grupp, mina lärare och alltihopa. Jag har tre lektioner per dag (mellan 9 och 12), vilket jag tycker är alldeles lagom eftersom man sitter och koncentrerar sig som bara fan för att förstå vad läraren säger. Mitt huvud kändes lagom fyllt med sirap idag efter skolan... Jag var så trött så jag svarade på tyska varje gång Lina frågade mig någonting (??!!!?!?!).

Min klass består iallafall av åtta personer; fyra svenskar (jag räknar faktiskt mig själv som svensk här nere), två tyskar, en spanjor och en kanadensare. Det är nog mest svenskar och tyskar i hela skolan skulle jag tro.

Jaja, det var iallafall en bra dag i skolan. Vi fick lära oss alfabetet, räkna och sånt ;) hehe.
Och ena tysken i min klass trodde jag var engelsk när vi började snacka. Haha, det tar jag fan som en komplimang!

Haha, helt galet vad jag saknar det egentligen. Känns både som om det var igår och som att det aldrig har hänt över huvudtaget. 
 
Men nu är det goodnight sweethearts som gäller. Jag har nämligen gått in för att lära mig hur dygnsrytmen fungerar.

 


RSS 2.0